[QUOTE=Fantom;142532]NAH toparlar
Trend döndü ayılar bastı orayı
sabaha şenlik var[/QUOTE]
abi hiç yakışmadı gayri niye frenlemesini bilmiyorsun kendini:mad: bide burda savunduğumuz gökan msn de sebepsiz yere küfürü basmış bana
Printable View
[QUOTE=Fantom;142532]NAH toparlar
Trend döndü ayılar bastı orayı
sabaha şenlik var[/QUOTE]
abi hiç yakışmadı gayri niye frenlemesini bilmiyorsun kendini:mad: bide burda savunduğumuz gökan msn de sebepsiz yere küfürü basmış bana
[QUOTE=enorton;142542]Çok geçmiş olsun abi...
Kaç gecedir short griyorum dow da bir numara yok, bu gece de long girdik şu dowun yaptığına bak. Yarın iyi bir eksi gap yaparsak macd 30 efsanesi de bitmiş olacak :([/QUOTE]
sağolasın abi .. bende poz yok flatim .. trend başlayacak abi inşallah . eğer trend başlarsa o trende oturacak en sabırlılarımızdan biride sensin bu forumda ..
[B]Larossian abi .. haddini bilmeyene haddini bildirmek gerekir ... haddini aşan zddına dönüşür .. saygı bizden .. [/B]
cümleten hayırlı akşamlar ... benim istirahat etmem gerekiyor .. :o:o
[QUOTE=fXci;142483]ZEYYAH aaaşama [COLOR="Red"][B]dale don cortingale[/B][/COLOR] yatcayım gayri :::
helebi 60200 alıversinler ..
emme zistemim inatla [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]halen :::[/QUOTE]
Bu arada geceye [COLOR="Red"][B]cortingale [/B][/COLOR]yattım emme zistemim[COLOR="Blue"][B] löngınşayne [/B][/COLOR]sankim biz düşmeycez gibi geleyor baaa
[quote=fXci;142547]Bu arada geceye [COLOR=Red][B]cortingale [/B][/COLOR]yattım emme zistemim[COLOR=Blue][B] löngınşayne [/B][/COLOR]sankim biz düşmeycez gibi geleyor baaa[/quote]
Erken düşüp erken çıkıyoruz bakalım gene öyle olacak mı? Bizimkiler gene tutarlarsa piyasayı dow 9.7xx gibi yeni bir tepe yapabilir, biz de onlardan hiç aşağı kalmayız.
[QUOTE=fXci;142547]Bu arada geceye [COLOR="Red"][B]cortingale [/B][/COLOR]yattım emme zistemim[COLOR="Blue"][B] löngınşayne [/B][/COLOR]sankim biz düşmeycez gibi geleyor baaa[/QUOTE]
En kötüsü ne olur biliyor musun, 1000 puan gap yeriz açılışta sistemler SAT verir satarız sonra topuklar boşluk dolar al sana 1000 puan daha zarar...
[QUOTE=aslan;142548]Erken düşüp erken çıkıyoruz bakalım gene öyle olacak mı? Bizimkiler gene tutarlarsa piyasayı dow 9.7xx gibi yeni bir tepe yapabilir, biz de onlardan hiç aşağı kalmayız.[/QUOTE]
Valla benim bu gece dow dan hiç umudum yok. Herkes yukarı teper diye bekliyor ama sanki birazdan 9300 altına kayıp 9100 lere gidecek gibi...
1- nerede nasıl konuşacağımı sendenmi öğrenecem . [COLOR="red"][B]evet benden öğreneceksin[/B][/COLOR] .. .. sen foruma yok pembe oğlan pembe donlu oğlan yazarken iyi oğlan diyip topu top muhabbeti yapacaksın anan baban yaşında kişiler varmış bak forumda.pembe donmuş seni gidi terbiyesiz .. [B][COLOR="Red"]ben yaparım sen yapamazsın [/COLOR][/B]
2-sen kendi işine bak [B][COLOR="red"]kendi işimede bakarım .. haddini bilmeyene haddinide bildiririm[/COLOR][/B]
3-ısınamaman normaldir seni msnden bloklamıştım.[COLOR="red"][B]ben msnde senle hiç konuşmadım seninle daha önce hiç konuşmadım.[/B][/COLOR] forumda yazma adabını sendenmi öğreneceğiz. [COLOR="red"][B]evet benden öğreneceksin[/B][/COLOR] sen git msn adabını öğren gel. selamsız selçuklu [B][COLOR="red"]önce nasıl konuşulacağını öğren .. sonra gel burada yazı yaz herkese selam verilmez .. hakedene verilir . [/COLOR][/B].
[QUOTE=enorton;142549]En kötüsü ne olur biliyor musun, 1000 puan gap yeriz açılışta sistemler SAT verir satarız sonra topuklar boşluk dolar al sana 1000 puan daha zarar...[/QUOTE]
bende o yüzden cortingale yattum zati ::: dirençten kapayınca yarın aşaya basarlar deyüü ::: emme tek sorun zistenimin löngınşayne olması ...düşüş sınırlı olabilir emortım 59300 e kadar en fazla sonra tekrar yukarı gedeblir.
[quote=enorton;142550]Valla benim bu gece dow dan hiç umudum yok. Herkes yukarı teper diye bekliyor ama sanki birazdan 9300 altına kayıp 9100 lere gidecek gibi...[/quote]
9.300 altı kapanacağını zannetmiyorum. 15 likte teperim hatta haftayı yüksekten kaparım hazırlığı var.
yahu zaten efg deyyusu ebemizi belliyor her gün, ne diye geçinemezsiniz ve sanal da olsa kendinize laf söyletirsiniz anlamadım gitti, dow artsa ne olur düşse ne olur, işlerine gelirse dow tepecek deyu alırlar, olmadı imf servis ederler, mal veremedilerse yataya bağlarlar takmayın kafanıza
[quote=jani;142425]hakli ciktim....
simdi....gittigi yerden mutlaka shortluyacagim agami....short actirdi...musteri yaratti....[/quote]
agama bayiliram....hem o soyuyor hemde ben....
agam delianlı oglan....ha ha ha