-
[QUOTE=jani;142555]agama bayiliram....hem o soyuyor hemde ben....
agam delianlı oglan....ha ha ha[/QUOTE]
bugün son 1 saate kadar 59300 lerde dolanırkeneee
10 kurum bazında nette 25.000 kontrat artıdalardı...
60.000 e giderken yaklaşık 10 bin kontrat kapattılar...
kapanışta nette 15 bin civarında oldu...
APSD de +2000 yaptılar...
bunu görünce ne var ne yok shortladım...
tabi senin dünkü senaryonda gerçekleşti guzummm
tek fark 60500 olmadı 60000 den döndü
-
bidaha son 15 dakka işlem yapmayı kendıme yasaklıyorum .dng
yok aga aldınmı günün kaarını otur bekle .. hergun aynı geyık ::: ama ogrenicem :)
-
[quote=Larossıan;142538][URL="http://img515.imageshack.us/i/screenhunter1g.jpg/%5D"][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/6118/screenhunter1g.jpg[/IMG][/URL]
Haftalık sata geçmiş.[/quote]
hafta kapanmadan sat etiketi koymak yada ona göre işlem yapmak hatalı olmazmı sn larossian ? sistem sinyali için baktığın vadeye göre bar kapanışını beklemek gerekmezmi? :confused::rolleyes:
-
longcu arkadaşlarımıza nassı bir iyilik yaparım diye düşündüm..ancak böyle bir şey çıktı..takoz makoz imitasyonu..şortcular itiraz etmesin, zaten ciddi eksi gap ceplerinde başlayacaklar...
ilk 2-3 barda 15 dklık sistem sata geçmezse ben bilem longingen düşünebilirim..-800 GAP ı yiyen ama sat vermeyen sistem sonra güzel para brakıyor longdan... :) neys e işte yaw olasılıklar felan feşmekan
[IMG]http://i29.tinypic.com/juh3d1.jpg[/IMG]
-
ha birde şöyle bir iyi haberim olabilir longculara ..ters indikatörümüz C, kısaymış.. !!!! Ama birde bozuk saat teoremi var maalesef..hani günde 2 kere saati doğru gösterme durumu
-
way canına patron çoğunluk flat veya long galiba..djı kapandı ve kimse tek satır yazmadı :(
-
[QUOTE=Astatin;142561]way canına patron çoğunluk flat veya long galiba..djı kapandı ve kimse tek satır yazmadı :([/QUOTE]
uzun hava soylemeye basladım ben hele gurbaaan delelo delo delooo deloo:(
DJ deduk bagrımıza bastık yaptıgına bak ınsafsız DJ üüü
-
EW ciler nerde EW ciler...Şimdi Janvaljan ın bu hareketi, bir şeyleri netleştirdimi yada en azından olası senaryo sayısını azalttımı?...(ya benmi yanlış görüyorum DJI haftalıkda bir yükselen takoz var ve 9200 altında ölğümğne mokok sanki)...
-
[quote=Kennym;142562]uzun hava soylemeye basladım ben hele gurbaaan delelo delo delooo deloo:(
DJ deduk bagrımıza bastık yaptıgına bak ınsafsız DJ üüü[/quote]
dedim ben sana..nick seçimi yaanlış diye..kazanıyosun hemen geri veriyosun kazanıyosun hemen geri veriyosun..aynı kenny gibi..her bölümde doğ her bölümde öl..zirosamgeym:..:
-
bu gece kötü etti dow..o son alışlar olmasaydı..kalleşler..future + 30 olursa 300 puanla kurtarabilir..
-
ya eve gelince uyuyup kalmışım..şimdi uyku yok tabi yazalım bol bol..
MAVİ nerde MAVİ...istopcu tepe avcısı ekibimizdendi, bu düşüşü yakalamış olmasını şiddetle umuyorum
-
[QUOTE=Astatin;142564]dedim ben sana..nick seçimi yaanlış diye..kazanıyosun hemen geri veriyosun kazanıyosun hemen geri veriyosun..aynı kenny gibi..her bölümde doğ her bölümde öl..zirosamgeym:..:[/QUOTE]
bi kişinin ismi yasantısına yansırmış hakıkaten bizimkisi o hesap :) ama kennny bi bolumde cok iyi oynayıp cennetten dunyayı kurtarıyodu ben de big potu yakalıcam galıba :) sımdılık ısınma turları .. 2 haftadır aranızdayım ve kayıpların hepsı son 15 dakıkada yaptıgım manasız hareketler :D gun ıcınde cıkardıgım puanlar bana yeterde artar ama nedense ılla pozısyon alayım dıyorum gun sonuna hep te yanlıs durumda oluyo bu .dng bı kere de o kısımda frekansı tuttursam zaten uçucam aya dogru :P
hemen nickimi değistirip eric cartman olayım en iyisi , o istemese bile bi şekilde kazanıyo :rolleyes: neyse bugun degısık bı hamle yaptım gercı.. hem ekım hem aralık hem subat kontratı aldım aralıkla subat sabit beklesinler ekımde de artık kaybedelım saglık olsun :) subatla aralık bı sekılde kendını kurtarır ılerde daha cok var o zamana kadar allah kerim :)