Günaydın arkadaslar hayırlı işler.
Printable View
Günaydın arkadaslar hayırlı işler.
Günaydın herkese...
Günaydın,
Küskübar: Genelde sığ ve/veya 24 saat seans olmayan ülke borsalarında görünen, ABD borsalarındaki büyük düşüşler sonrası, gelişmekte olan ülke borsalarında sıkça görülen, küçük yatırımcının kanının emilmesi sürecini hızlandıran kırmızı renkli bir küsküdür. Kimileri bunu mucizevi bir silah olarak da nitelendirmektedir. Şöyle ki, hiçbir fiziksel temas söz konusu olmadan yatırımcıların kanının emilmesini sağlamakta aynı zamanda sinir sistemi ve psikolojiyi de mahvetmektedir. 10 dakika içinde VOB da bir örneğinin görülmesi beklenmektedir.
[QUOTE=enorton;142549]En kötüsü ne olur biliyor musun, 1000 puan gap yeriz açılışta sistemler SAT verir satarız sonra topuklar boşluk dolar al sana 1000 puan daha zarar...[/QUOTE] günaydınlar..
valla en pis harekette bu oluyor..
neyse benden herkese iftariyelik helva var..:)
yahu üstelik bendeki tüm sistemler aldaydı...bu kadar agresif dow çöküşü nereden çıktı..
Arkadaşlar destek ve dirençleri nasıl hesaplıyorsunuz?
Günaydın,
Geçenlerde forumlarda dolaşırken [B]Pivot Point Calculator[/B] diye bir program buldum. Direnç ve destek hesaplıyor.
[U][B]Bugün için parametreler;[/B][/U]
Dünkü yüksek : 60075
Dünkü düşük : 59100
Dünkü kapanış : 59900
[U][B]Sonuçlar (kademelere göre yuvarladım);[/B][/U]
Dirençler : 61250, 60675, 60275
Destekler : 59300, 58700, 58325
Dow'un dünkü %2 düşüşü nasıl yansıyacak bakalım..
58800 e alış yazdım gelmedi...o zaman emir iptal...abka yine bir mesaj sildi..ne yazmıştı acaba :)
[QUOTE=Astatin;142589]58800 e alış yazdım gelmedi...o zaman emir iptal...abka yine bir mesaj sildi..ne yazmıştı acaba :)[/QUOTE] sistem dün 59 400 den al vermişti.. hala al da..ek long yaptım..59050 den...ama sistem sat derse şutlarım..,
Amma da olumlu hava varmış yani, Ayrışmanın danıskası yaşanıyor mübarek
dow un 2 günde yaklaşık %3 eksisine ragmen buradan dönersek,çok güzel olacak..açıkcası dow daki olası tepkiden dolayı buralarda taze kısadan korkuyorum..umarım geceye long girerim..
günaydın,kolay gelsin !
benim sistemde 15 dklık dün 59300 de verdiği alı koruyor..ama ben tırsıyorum şimdilik...spot açılınca bir daha salarlar aşağı sanırsam, o zamand asat vermezse longlarım...verirsede şortlarım..gap sonrası işlem yapmayı sevmiyorum abiii