[QUOTE=QUEEN;142615]enorton .. yavuzhan ne yaptınız..[/QUOTE]
Ben açılışta sat a geçtim bekliyorum öylece...
Printable View
[QUOTE=QUEEN;142615]enorton .. yavuzhan ne yaptınız..[/QUOTE]
Ben açılışta sat a geçtim bekliyorum öylece...
[QUOTE=enorton;142619]Ben açılışta sat a geçtim bekliyorum öylece...[/QUOTE]
hayırlısı olsun..ben beklerdim.sanırım..750 stoplu..
[quote=fXci;142614]zistem inatla halen [COLOR=blue][B]löngınşayne [/B][/COLOR]:::[/quote]
fX'Cİ SEN O SİSTEMİ AT ÇÖPE kOCAOĞLANBİLE SATA GEÇTİ NE SAT DEMEZ SİSTEM VARMIŞ SENDE BE
BU ARADA KADEME VE PASTA VERSENDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSA
[quote=enorton;142617]Yukarıya da bekliyorsun yani??[/quote]
geçmişe bakarsak yukarısı yok ama ben neden olmasın derim
bende öngörü müneccimlik yok dalga hangi yöne giderse o yöne sörfümüzü yaparız :..: şimdilik benim senaryom işliyor 58500 gün içi kırılırsa 59.000 gün sonu kırılırsa shorta geçerim demiştim hala birşey bozulmadı
[quote=QUEEN;142615]enorton .. yavuzhan ne yaptınız..[/quote]
59150 den stop uyguladım ben.
58500 - 59000 aralığı ciddi destek gibi dursada uyguladım stobu,sonra elimize yapışır,zarar büyür neme lazım.
tüm periyotlar satışta bende.
düne benzer bir gün olabilir bugünde,gidişat onu gösteriyor..58500 ün altına sarkma bugün için zor gözüküyor bence o zamanda mutlak bir yukarı deneme yapacaktır gün içinde o zaman long olacak şartlar oluşursa yeniden uzarız.kısa için 58500 altında kapanış görmem lazım..
kuzunun genel yorumu....
su anda...62 000 den 59 000 e indik....hepsi 3000 puanlik bi inis...hicbisey bu.....
dusus veya duzeltme oldu demek icin....10 000 puan sart....yani 52 000 e inmeli....
bunu eylul boyunca yapar bu *****uuu.....
bu dususte....iki gun sert dusus...bir gun onun tepkileri seklinde olur...
bu nedenle...
guzu...
cogunlukla shortta yatacak...asiri dususlerin oldugu gunlerde...kapanislarda long olacak....
simdi shortum....
AGAMI SOYUYORUM....AGAM BITIK....ha ha ha
dow 9289 elmasın hedefi..ordan tepki gelmesi lazım gibi hesapladım..
bizdeki elmas 57000 hedefli ama bizimki direniyo..
[QUOTE=QUEEN;142625]dow 9289 elmasın hedefi..ordan tepki gelmesi lazım gibi hesapladım..
bizdeki elmas 57000 hedefli ama bizimki direniyo..[/QUOTE]
Dün zaten 59100 leri gördük, üstüne dax %2,5 düştü ve şimdi de %1 düşüyor ama biz hala direniyoruz...
600 makas, %2.8 + %1 eksi dax a karşı delikanlı vob delikanlı py
mesela...
agam simdi 58 200 e inse....1800 puani alirim ve long olurum....59 200 de geri gendisine itelem ucun....
yok inmezse....shortumla ortalikta gezerim...henuz hevalar isicak bisey olmaz....
[QUOTE=MMO;142621]fX'Cİ SEN O SİSTEMİ AT ÇÖPE kOCAOĞLANBİLE SATA GEÇTİ NE SAT DEMEZ SİSTEM VARMIŞ SENDE BE
BU ARADA KADEME VE PASTA VERSENDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSA[/QUOTE]
[IMG]http://i27.tinypic.com/313iuiv.png[/IMG]
bence bu düşüş sayılmaz bir ali-cengiz olacak ama hayırlısı