[QUOTE=Astatin;142627]600 makas, %2.8 + %1 eksi dax a karşı delikanlı vob delikanlı py[/QUOTE]
yok ya düşmez bu..ani vururlar...gösterrek olmıycak..
Printable View
[QUOTE=Astatin;142627]600 makas, %2.8 + %1 eksi dax a karşı delikanlı vob delikanlı py[/QUOTE]
yok ya düşmez bu..ani vururlar...gösterrek olmıycak..
flatos 59050 den gayri 25 puvan yeter gayri sonra stop edemem emme zistem halen löngınşayne
FX ci...cesur yüek..benim sistemde hala alda...yürü be kim tutar seni...şu sıkışmaya yukarı giderse hehalinden 1000 in var :).... ben filatos
pozitif ayrışıcaz gibi..?
[quote=fXci;142632]flatos 59050 den gayri 25 puvan yeter gayri sonra stop edemem emme zistem halen löngınşayne[/quote]
way be 1 tek long kalmadı sen beyle edince..demekki artık yukarı gerçekten...sistem hala alda
[quote=negrolino;142630]bence bu düşüş sayılmaz bir ali-cengiz olacak ama hayırlısı[/quote]
+[B] ya yakın kapatırız ))))))):)):):):) görücez[/B]
[B]düşüş için bişey eksik :) ))[/B]
ulen ne çıkışmış be...[U]borsa tarihimin en deli en uzun en dirençli çıkışı[/U].
..herşey güllük gül,stanlık olduğunda böyle çıkış olmaz..... [B]en iyisi biz hep kriz yaşayalım.[/B]
[QUOTE=Astatin;142634]FX ci...cesur yüek..benim sistemde hala alda...yürü be kim tutar seni...şu sıkışmaya yukarı giderse hehalinden 1000 in var :).... ben filatos[/QUOTE]
beni cesaretlendirseydin tutcaydım lem ::: zistem halen löngınşayne :::
bu büyük trendin başlangıcı 19 marttı ve açılış gapı olmadan trend başlamıştı eğer ayı piyasası tekrar başlayacaksa yine gapsız her kademede mal yedire yedire başlayacaktır diye düşünüyorum ama yinede her türlü önlemi almakta fayda var benden bukadar...
emirleri girdim
beach volleye gidiyorum:)
bol şanslar
yuh diyorum başka bir şey demiyorum, ne iştah varmış bizim piyasada, spotta para çıkışı bile yok, ayrışmanın kralını yaşıyoruz...58500 olmamız için dax ın - %5 falan yapması lazım herhalde...
bence uzunların canı yanacak bugün fdow 30 dk sat dedi dibini bulacak 9228 :)
250 üstü al oluyo zaten..
[quote=fXci;142638]beni cesaretlendirseydin tutcaydım lem ::: zistem halen löngınşayne :::[/quote]
kim tutar seni kim tutar seni kim tutar...
35 yıl önce doğdu efsane 5 nci vob yılında mutlu ol fx ci....
çılduır fx ci çıldır.....bu arada ben az pilav longingen