[quote=QUEEN;142654]ben ama çok az..59075.lelele[/quote]
KUIN graliçe...2 kişimyik yani hepi topu..hımmmm
Printable View
[quote=QUEEN;142654]ben ama çok az..59075.lelele[/quote]
KUIN graliçe...2 kişimyik yani hepi topu..hımmmm
58600 den 58300 stoplu alım girdim öğlen arası devamlı yukarı operasyon yaparlarken bugün terse getirirlerse benim alımlar gelir
Yükseliş olacaksa ortada panikde olmalı ancak şu an panikden eser yok düşen piyasada rahat rahat long açılabiliyor işte buda beni tedirgin ediyor
[QUOTE=Astatin;142656]KUIN graliçe...2 kişimyik yani hepi topu..hımmmm[/QUOTE]
fazla durmam düşerse kaparım..
[quote=7410;142647]yavuzhan hoca slm...son 3-4 gündür senin günlük trade sistem nasıl hocam...performans olarak...yoksa biraz yavaş hareket etmeyi gerektiriyor mu?[/quote]
bir yöne doğru büyük ölçekli ( 700 puan ve üzeri ) kırılım gerçekleşmediği sürece güniçi trade çarpıyor..ya kafa kafaya yada az zarara stop et,komisyon öde vs.hepsi bi yana sıkıntı basıyor,kolerasyon kayboluyor..
o yüzden gece pozisyonda kalmak için tradeye ilaveten saatlik sisteminde aynı yönde sinyal vermesini bekliyordum.düne kadar :) bundan sonrada bunu disiplinle uygulamak lazımmış bugün ders oldu..
halen trade ve saatlik satışta bu arada..
[QUOTE=negrolino;142655]görmedim ne dedi :)[/QUOTE]
longın şayne diyo..:)
[QUOTE=Astatin;142653]2/5 oldu lonkkklerrr..050 den takviye...fx ciye gel gel ediyom :=)[/QUOTE]
yok le istop löss belirleyemedivim yirden pozisyon acmaycama söz virdim gendime :::
yeni nesil efiksçi stratejisi bu .... hekkat buralardan istop belirleyemeyorum gayri...
düşsün destekten lönk ederim yuada çıksın dirençten cortingale...
dün aldıvım cortingaleleri bu zabah realize etmeseydim kuzu abeyim gibin tutardım emme zistem löngınşayne olduvu üçün realize ettim
Dün kapanışda 5--15--60 dklıklar normal peryotlarda alda idi ve öğleden sonra baya mal adılar. Fakat dovun bu kaar düşeceğini ağalar bile tahmin edemedi. Normalde hep tahminleri tutardı.Şimdide dün aldıkları lonları eritmeye çalışıyorlar ,bunlar eridikten sonra asıl piyasa oluşmaya başlıyacak tüm periyotlar satta eli mahkum düşecek dün aldığım 59500 uzunları 59200 kapadım kısaya döndüm sisetmim sat verdi kısaldım eğer yukarı dönerse bir kerede sistem yüzünden zarar edelim
Benim görüşüm böyle
[quote=QUEEN;142658]fazla durmam düşerse kaparım..[/quote]
bende :)..demekki 200 puan kadar aşağı yapıp, sonra alacaklar, eğer alacaklarsada :) le paranoid:..:
ben 25 points zarara kaapdım KUIN çıkmam gerekti..bol şans
Daralan üçgen oluştu, ha kırıldı ha kırılacak bi yöne, Petrol tekrar eksiye geçmek üzere, geçerse akşama dowdanda hayır beklemeyin, 58600 görülsün longlayacağım
saat 15 30 da bugunki en dibi gorur...yani 58 200-58 500 araligini...
sonra oradan doner gelir....dow arti acilacagi ucun....59 200 u gorur....
oyleyse....
58200 de shortlarimi kapatip....long olmak ve 59 200 de longlarimi kapatmak ve toplam 2800 puani AGAMDAN CEKMEK MAKUL VE MANTIKLIDIR....
[QUOTE=Astatin;142652]hiç long varmı forumda..şşşş[/QUOTE] kimse duymasın..longum..sistem sat vermedi..kanımca sistemi yağlamak için sanayiye götürmek lazım..