şöyle bir atayım korku salayım;
günün kapanışı mevcut seviyenin +- 500 puanlık sınırlrı içerisinde olmayacak yani <58500 veya >59500....way be böyle opsiyonlar olsada oynasak vob DA
Printable View
şöyle bir atayım korku salayım;
günün kapanışı mevcut seviyenin +- 500 puanlık sınırlrı içerisinde olmayacak yani <58500 veya >59500....way be böyle opsiyonlar olsada oynasak vob DA
[quote=QUEEN;142702]al oku geldi..[/quote]
senin sistemde kesin MAV var, yada MACD RSI CCI türevleri...
ASTI...
acilisla birlikte...58 000 e yonelecegiz....orada 2000 puanla agamin ummugunu sikip shortumu kapar aninda long olurum....
agamin eli mahkum....
kaldıraç herzamanki gibi 2 olunca,sistemi uygulamak çok kolay oluyor..
umarım sisteme sat gelmezde,geceye uzun olarak devam ederim...dow son 3 günde 300 puan düşmüş..
[QUOTE=Astatin;142705]senin sistemde kesin MAV var, yada MACD RSI CCI türevleri...[/QUOTE]
heralde..:..:5 dak al diğerleri satta ama..
[quote=jani;142706]ASTI...
acilisla birlikte...58 000 e yonelecegiz....orada 2000 puanla agamin ummugunu sikip shortumu kapar aninda long olurum....
agamin eli mahkum....[/quote]
.lelele.lelelebana uyar
agamin elinde 600 puan arti makas var su anda...agam 200 puanda eksi yaparsa...eder 800 puan asti...
bununla agam zil takip oynar...kimsede niye oynuyorsun diyemez....
keyf onun keyfi....sana ne asti....
[quote=Astatin;142709].lelele.lelelebana uyar[/quote]
bak kizdirmissin agami...az once aradi....
bu astiye soyle....akilli ossun dedi....kizmis saaa...
kafami bozmasin benim dedi....
15 dakika icinde onun sistemi iki kez al...iki kez sat verdiririm...
aklini oynatir dedi....
[quote=jani;142710]agamin elinde 600 puan arti makas var su anda...agam 200 puanda eksi yaparsa...eder 800 puan asti...
bununla agam zil takip oynar...kimsede niye oynuyorsun diyemez....
keyf onun keyfi....sana ne asti....[/quote]
bana ne tabi ya...düşsün yeter :) gerekçeye takmıyorum..gerekçeli karar yazılmıyo vobda nasılsa..sadece neticeye bakılıyor...haticelerin VOB u terk ettiği çok zaman oldu:D
eeee sat oku geldi..
[quote=jani;142711]bak kizdirmissin agami...az once aradi....
bu astiye soyle....akilli ossun dedi....kizmis saaa...
kafami bozmasin benim dedi....
15 dakika icinde onun sistemi iki kez al...iki kez sat verdiririm...
aklini oynatir dedi....[/quote]
ağama söyle sistem bilgisini arttırsın biraz :) 15 dklık bir sistem 15 dakika içerisinde sadece 1 kere sinyal verebilir...15 dk 1 sn olursada en fazla 2 kez :)
[quote=QUEEN;142713]eeee sat oku geldi..[/quote]
iyi olmuş..daa ne istiyon