ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....
Printable View
ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....
niye celallendiler..off küskü bar.
yuaw benim zistenim halen löngınşayne gayri demin teyitsiz cort didi emme teyit edemedi ::: 58000 e geldimmi lönk almayanın közü körolmasın emi
[QUOTE=fXci;142718]yuaw benim zistenim halen löngınşayne gayri demin teyitsiz cort didi emme teyit edemedi ::: 58000 e geldimmi lön almayanın közü körolmasın emi[/QUOTE]
nası bi sisten gız oo..ne zaman kar etcek ohoo.dng
[QUOTE=jani;142716]ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....[/QUOTE]
muhteşemdi bidenem guzu abeyim :::
[QUOTE=jani;142716]ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....[/QUOTE]
Destek geldi gibi ne dersin... Alınır mı buradan...
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet...
gene 900e çıkcak.gibim..
[quote=enorton;142721]Destek geldi gibi ne dersin... Alınır mı buradan...[/quote]
iii ihhhh....
alinmaz....makasi inceltsin sonra....
[QUOTE=QUEEN;142723]gene 900e çıkcak.gibim..[/QUOTE]
Jani nin dediği gibi 58000 lere gelecek galiba, 58600 longladım 625 shortladım yine... Acayip tısıyorum :D
[quote=QUEEN;142717]niye celallendiler..[COLOR=red]off küskü bar[/COLOR].[/quote]
"küskübar" doğrusu...eyle ayrı yazınca ayıpçı oluyor
[quote=enorton;142725]Jani nin dediği gibi 58000 lere gelecek galiba, 58600 longladım 625 shortladım yine... Acayip tısıyorum :D[/quote]
tırs enorton tırs...istatistiki olarak tırsarak yapılan işlemlerden daha çok para kazanıldığı görünüyor...misal, rockefeller ödleğin tekidir..kendi pırtlamasından bile korkarmış...