-
[QUOTE=jani;142716]ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....[/QUOTE]
Jani ağayı çok geryosun oda agresifleşyo sitem daha satını vermeden dibe kadar veryo yavaş -yavaş ağayı germeyelim biz ona yetişmeye çalışyoz çak hızlanınca yakalanmıyo
-
[quote=jani;142724]iii ihhhh....
alinmaz....makasi inceltsin sonra....[/quote]
Üstadım bir kaç gündür sizi takip ediyorum gerçekten helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum aganın bir donu kaldı artık onada gözü diktiniz siz bizim başka bir forumda topiği olan furuşkan türk evlatlarına yol gösteren kuzu nikli üstatmısınız nikimi değiştirdim demişsinizde gerçekten merak ettim ondan soruyorum
-
az once baaa...1550 puan kar verdi al cik dedi....almadim...
anan guzel mi senin dedim...kizdi....
-
bu arada aylardır hep PU lar çalışmaktaydı..Son 1 haftada 3 üncü kez bir PU yu badem ettiler...mesaj kaygılı bir mesajdır...gacmi
-
pambbıkkk flatsın dimi..bi yanda oruç..küskübar var..
-
ben kuzuyum....
nikimi degistirdim...cok dusmanim var...kuzu diye yazsam buraya ususur canima okurlar....
donunu aldim mi anliyor kuzu oldugumu...gonderir yawrularini yakinda...
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha
-
spota yavaş yavaş para giriyo haberiniz olsun... -21 den -17 ye düştü para çıkışı
-
[QUOTE=jani;142733]ben kuzuyum....
nikimi degistirdim...cok dusmanim var...kuzu diye yazsam buraya ususur canima okurlar....
donunu aldim mi anliyor kuzu oldugumu...gonderir yawrularini yakinda...
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha[/QUOTE]
guzum biz burda hepimiz gardaşız gayri gardaşlar arasında dayanışma olur.. burdaki furuşkan greyder görünümlü treyder evlatlar piyasadaki en hasso evlatlar eyle kolay adam kabul etmeyiz ettimmide bavrımıza bassarık gayri :::
bu erada menem zistenim halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne[/B][/COLOR] herşey bahane deyor namıssız...
ülem asteton bilgiseyarıma bavlanıp zistemimimi bozdun le :::
58500 az pilav üstü kuru lönk aldım tepkide cortingale için
-
[quote=booth;142734]spota yavaş yavaş para giriyo haberiniz olsun... -21 den -17 ye düştü para çıkışı[/quote]
haklı olabilirsin ama PÇ/PG bence bir çeşit yem..mesela ben X aracı kurumuyum...garantide bir kademe kaldırdım..ama kaldırdığım kademedeki satışlar, benim ayağım olan 6 aracı kurumdan yapıldı yani alanda benim satanda..o 6 aracı kurumda ilk 5 satıcı içinde yok diyelim...lafta para girmiş oldu ama icraatta tın...
PÇ/PG, Makas, Takas ..... bunlar BY nin yada PY nin av malzemeleri ...bence
-
[quote=QUEEN;142732]pambbıkkk flatsın dimi..bi yanda oruç..küskübar var..[/quote]
shortum abla...ama daha fazla ineceği kalmadı gibi...döncek gibi yukarı...ama SHORT um...
-
[quote=SEYYAH;142737]shortum abla...ama daha fazla ineceği kalmadı gibi...döncek gibi yukarı...ama SHORT um...[/quote]
hulem gusubetlik etme daaa..bi dur -%4 dedik daaaaa
-
[quote=Astatin;142736]haklı olabilirsin ama PÇ/PG bence bir çeşit yem..mesela ben X aracı kurumuyum...garantide bir kademe kaldırdım..ama kaldırdığım kademedeki satışlar, benim ayağım olan 6 aracı kurumdan yapıldı yani alanda benim satanda..o 6 aracı kurumda ilk 5 satıcı içinde yok diyelim...lafta para girmiş oldu ama icraatta tın...
PÇ/PG, Makas, Takas ..... bunlar BY nin yada PY nin av malzemeleri ...bence[/quote]
100de 100 katılıyorum...