sistemlere sarılın..elbette gün dogar..yada iyi bir tatili hakederiz.:)
Printable View
sistemlere sarılın..elbette gün dogar..yada iyi bir tatili hakederiz.:)
beach volley..smacı yedi haberi yok.hehhe
[QUOTE=jani;142748]usaglar tetikteyim....namluyu temizledim...mermileri surdum....
*****uuu...yarim saat sonra menzile girer....
acirsam namerdim....[/QUOTE]
Hocam flat mı kalacaksın yoksa longlayacak mısın? Sanırım longlasan da geceye yine short gireceksin...
[quote=jani;142733]ben kuzuyum....
nikimi degistirdim...cok dusmanim var...kuzu diye yazsam buraya ususur canima okurlar....
donunu aldim mi anliyor kuzu oldugumu...gonderir yawrularini yakinda...
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha[/quote]
Üstadım siz burada yazıyorsanız ozaman bu forumun seviyesi beni aşar hemde çok aşar ben izleme moduna girerim kuzuyu takip ederim.
Furuşkan Türk Evlatlarındanım üstadım saygılarımla.
Aganın adamları doluşmadan kuzu muhabbetinide kapatayım
45500 önemli yer..
[QUOTE=stonhand;142755]Üstadım siz burada yazıyorsanız ozaman bu forumun seviyesi beni aşar hemde çok aşar ben izleme moduna girerim kuzuyu takip ederim.
Aganın adamları doluşmadan kuzu muhabbetinide kapatayım[/QUOTE]
Vay anasını yaw benden başka herkes tanıyormuş... ::: Biz daha yeni tanıdık kendisini... Allah için gözümüzün önünde 10 işlem yaptı 10 da karlı...
.brv.brv.brv
[quote=stonhand;142755]Üstadım siz burada yazıyorsanız ozaman bu forumun seviyesi beni aşar hemde çok aşar ben izleme moduna girerim kuzuyu takip ederim.
Aganın adamları doluşmadan kuzu muhabbetinide kapatayım[/quote]
daha önce hangi forumda yazıyordunuz..aynı nicklemi?
[quote=negrolino;142578]Günaydın haklı çıktım :..:[/quote]
NEDEN BANA AZ TEŞEKKÜR ETTİNİZ .boks.
58350 demiştim dün ben
yuaw benim zistem halen [B][COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR][/B]::: yuaw takılımı kaldı bu meret ..
şu bara bak yuawww..himini bar
[QUOTE=fXci;142761]yuaw benim zistem halen [B][COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR][/B]::: yuaw takılımı kaldı bu meret ..[/QUOTE]
longın şayne.. zararda şayne..:D