-
Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)
-
[quote=QUEEN;142762]şu bara bak yuawww..himini bar[/quote]
5 dk da 500 pıvan bastılar hemen ardından açılan barda da 100 pıvan 5,5 dk da 600 pıvan...
kudurmuş bunnar...ve bunu yukarı doğru alırken yaptılar...yani millet LONG a yanaşmaya başlamışken...
-
[quote=enorton;142742][URL]http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=2690283&postcount=1[/URL]
.brv.brv.brv.brv[/quote]
Tebrik, takdir, madalya vs ne varsa hepsini haketmiş. Helal olsun. :::
Okumayanlar muhakkak okusun.
Bu arada önümüzdeki günlerin tahmininin biz vatan evlatlarıyla yine paylaşılması dileğiyle. :..:
-
[QUOTE=QUEEN;142763]longın şayne.. zararda şayne..:D[/QUOTE]
graliçhem zararlı işlem yaptırmadı daha gayri ::: lönk sinyali nezaman kapancek o önemli :::
-
[QUOTE=fXci;142767]graliçhem zararlı işlem yaptırmadı daha gayri ::: lönk sinyali nezaman kapancek o önemli :::[/QUOTE]
yok bena gelmez bu zistem..çok stres yapar..sende güzel ortalama koy..onla uyarsa sistem olur..yoksam panik olabiler gayri:::
-
[quote=elstock;142764]Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)[/quote]
Yok valla ben 2 ay önce bir tane yazdım..1600 puan haşırt diye...Üstelik gap falan da değildi..nasılsa az sonra gevşer diye al sinyaline tren muamelesi yaptım.. :) neyseki 1/2 idi pozisyon..ayrıca VOB 29000 ken portfoyum zirve yaptı..ama VOB 55000 ken bu zirvenin %30 altındaydım...histem hastalığına yakalanmıştım..fekat sadece 4 haftalık sistemle girdiğim mutlu birliktelikten zirveyi %40 yukarıya taşıyarak çıktım..sonuç; sistemimi dinle histemimi dinleme...sistem ve histem birlikte hareket ederse hele..üüüü değme keyfime
-
Sayın Astatin,
Umut ettiğiniz gibi istop istop nereye kadar.Fakat 58.350 de desteği dolayısı ile şu an (58.450 de )flat.
Kalanlara bol şanslar...
-
usaglar az kaldi....
kapatip long olacagim....
-
[QUOTE=elstock;142764]Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)[/QUOTE]
aynı durumdaymısşız meğer işi bırakmayı dusunen baskalarıda varmış :::
-
ohhh 900 puan + makas bu da güzel....
-
[QUOTE=jani;142771]usaglar az kaldi....
kapatip long olacagim....[/QUOTE]
guzu abey ben oldum bılem dayanamadım gayrı son gursunlarıda 58425 den sıktım kulaklarına aganın :::
emme 58000 gostererse yandım gayri ::: şinci beyle dedımya gostererler hekkat...
lönk oldum cunkim zistemin löngınşayne dimesi kıllandırdı beni herhal bildii var zonradan uymadı demeyem kendıme ...
-
[quote=elstock;142764]Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)[/quote]
aha tesadüfe bak..bir müyendis daha.. hangi dal...çift ana dal deme çok bozulurum ... ya madem müyendissin otourp yazsana bi sistem...harcayacağın maximum 60 adamgün