sata geçirmişler benide neyse hayırlısı artık belki ikili dip yaparız 28 bine doğru:) gün sonu 59.000 altında olursa devam ederim büyük ihtimal
py bugün benim üzerime oynuyor sıra sende diyor
haklı tabi:)
Printable View
sata geçirmişler benide neyse hayırlısı artık belki ikili dip yaparız 28 bine doğru:) gün sonu 59.000 altında olursa devam ederim büyük ihtimal
py bugün benim üzerime oynuyor sıra sende diyor
haklı tabi:)
[quote=Astatin;142775]aha tesadüfe bak..bir müyendis daha.. hangi dal...çift ana dal deme çok bozulurum ... ya madem müyendissin otourp yazsana bi sistem...harcayacağın maximum 60 adamgün[/quote]
Makine anadal..İsletme yan dal..
abi sistemlere kafam basmıyor isin acıkcası,bi kere beceremedim sonra ugrasamadım..bide vob dan cok kotu girdi o gun bugundur tırsıyorum..:)
[quote=Astatin;142758]daha önce hangi forumda yazıyordunuz..aynı nicklemi?[/quote]
Ben diyorsanız hdinckurt nikiyle hisse nette yazıyordum abuk subuk sataşmalardan,bir kaçda kendini bilmezin lafından sonra kaçtım temiz bir yer arıyordum. Burayı buldum ancak jani üstat valla gördüğünüzün üstüne bir 10 kat daha daha koyun yani o kadar sağlamdır. Geçen yıldan krizin bittiğini tamda krizin en keskin yerlerinde müjdelemiştir ama meyve veren ağaç misali üstada saldırı aşırı derecede olmuştur neyse konuyu uzatmayayım izlemeye devam.
XU30 57.356 yı aşağı kırmadığı müddetçe yukarı potansiyel (tepki veya olası son bir 5) taşıdığını düşünüyorum.
Bol şanslar hepimize...
[quote=mavi;142779]XU30 57.356 yı aşağı kırmadığı müddetçe [COLOR=red]yukarı potansiyel[/COLOR] (tepki veya olası son bir 5) taşıdığını düşünüyorum.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Çok değişmissin Mavi Bey..seni böyle bilmezdik:D:D:D.boks.
[quote=Astatin;142780]Çok değişmissin Mavi Bey..seni böyle bilmezdik:D:D:D.boks.[/quote]
Flat kalma nedenim di açıklamam Sayın Astatin.
58.000 i kırsın yukarı gitmeden tekrar kısayım 56.300 e kadar.
Bol şanslar hepimize...
Abi makasa bak yuh, diyorki 1000 puan makas var sakın longlama...
kapadim ve long oldum...58 350 saat 15 30 oldu....zaman hedefim doldu....
Bu makasla Shortcu çekiyorlar herhalde, kıyım yapmak için...ne dersiniz?
[QUOTE=enorton;142782]Abi makasa bak yuh, diyorki 1000 puan makas var sakın longlama...[/QUOTE]
bu ne biçim düşüyo anlamadımki..:::adamlar çift taraflı oynuyo:..:
EFG ve İş Yatırım sol cenahta ilk 5'te.. Verin coşkuyu 60000'e doğru.. :::
[QUOTE=stonhand;142778]Ben diyorsanız hdinckurt nikiyle hisse nette yazıyordum abuk subuk sataşmalardan,bir kaçda kendini bilmezin lafından sonra kaçtım temiz bir yer arıyordum. Burayı buldum ancak jani üstat valla gördüğünüzün üstüne bir 10 kat daha daha koyun yani o kadar sağlamdır. Geçen yıldan krizin bittiğini tamda krizin en keskin yerlerinde müjdelemiştir ama meyve veren ağaç misali üstada saldırı aşırı derecede olmuştur neyse konuyu uzatmayayım izlemeye devam.[/QUOTE]
Valla ben 2007 Kasımda piyasalar göçecek burlardan salak gibi longlamayın dedim beni de banladılar teksas da. Üstatlık bir durumumuz da yoktu :D Biraz reel ekonomiyi takip etmek yeterliydi...