yafrim benim..hareketlere bak..yannız filex şu 89xxlerde kavırıp 91xx den reşortsak iyiydi
Printable View
yafrim benim..hareketlere bak..yannız filex şu 89xxlerde kavırıp 91xx den reşortsak iyiydi
yannız şu 5 dakikalıktaki 16:25 ve 16:30 barları reversal key gibi görünüyü yaw..gibi..ama öylemi acep
[QUOTE=Astatin;449916]yafrim benim..hareketlere bak..yannız filex şu 89xxlerde kavırıp 91xx den reşortsak iyiydi[/QUOTE]
abarmamak lazım :D
piyasa çok sert tokat attı...akp nin halk desteği ekonomik göstergelerle mümkündür.akp bunun farkında. başbakan gece dönüyor.[B] varlıklardaki bu sert tokadın caydırıcığıyla ,dönünce havalanında,şimdikinden çok farklı konuşması mümkün...[/B]...
91650 üzeri kapanış ve farklı konuşma yarını çok farklı kılabilir...
[QUOTE=Astatin;449918]yannız şu 5 dakikalıktaki 16:25 ve 16:30 barları reversal key gibi görünüyü yaw..gibi..ama öylemi acep[/QUOTE]
cıbığı daha uzun olması lazım patron
edit: bendeki bar yanlış görünüyoda olabilir
ben orta yaşlı bir insanım filex...kalp dayanmii..91400lerden bir miktar rahatladım
[QUOTE=Astatin;449922]ben orta yaşlı bir insanım filex...kalp dayanmii..91400lerden bir miktar rahatladım[/QUOTE]
otururken kaç kişi kardiyo yapıo patron :..::..:
verecek yine...bence
verdi ama 400 puancık..hacı..tahvil ve usdtry gevşiii
güzel bi dalga oluyor .... teprik ederim herkesi ...... asit patronlada konuşmuştuk ..1987 tom emmi benzeri .. oda e dalgasıydı .. hemde aynı tasarım ...
Piyasalar buralardan bu gün yada yarın dönüş yaparsa en büyük spek.. ifşa olacak
sanırım... Bakalım .... 89 dip kalırsa spek ifşa demektir...
1 dakikalık graf formasyon yapıor haciii..heheh