bu dow düşer mi acaba acep ?
biz de yarın düşük açılırsak ağam bana para verir..
agam bana kıldı..çok zulüm etti bana. hasta bile etti....ama şimdi yavaş yavaş sevdirmeye başlıyorum kendimi..
Printable View
bu dow düşer mi acaba acep ?
biz de yarın düşük açılırsak ağam bana para verir..
agam bana kıldı..çok zulüm etti bana. hasta bile etti....ama şimdi yavaş yavaş sevdirmeye başlıyorum kendimi..
[quote=enorton;142842]Veri nasıl geldi? Kötü mü?[/quote]
kötü eksi çıktı siparişler. ama niye düşmedi anlamadım. vardır bi bildikleri
9300 -9320 arası mal gömüp aşağı mı indirecekler ?
yoksa mal toplayıp yukarı mı götürecekler..
grafikler ve teknik 1.cisi diyor .
9100 görmeden rahatlamaz diyor.
Hadi bakalım hayırlısı.
Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **
uzun kaldım gız.allah canınızı almaya..boğayım ben valla kısa açamıyorm kolayda..uzun açtırıverdim..
[quote=Astatin;142852]Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **[/quote]
İnşallah Tuzak aldır..yoksa MTX in hakikaten **
sHortingen .... ! MRS VE IYM alarak kapadılar ama içime bi kurt düştü..
[quote=enorton;142846]Yaw bi diyosun ağam dürüsttür, namusludur. Bi diyosun haysiyetsizdir :D
Bu arada yorumların için canı yürekten seni tebrik ederim jani... .brv.brv.brv[/quote]
59 200 e hizla gitmedigi ucun rengini belli etti....bende ona mesajimi verdim...haysiyetsizdir dedim...bununla yarin ne pohhh yiyecegini caktim dimek istedim....o anladi...enortonum o anladi...haysiyetsiz *****uu...isi gucu dubara....
onu yarin daha kotu oyacagim...HEMIDE OYLUM OYLUM....HA HA HA....
NASILDIM USAGLAR...bi alkis gorelim...bi haftadir burada vob un grafigini cizdim....agamdan once....
[QUOTE=BORSACIOZGUR;142851]9300 -9320 arası mal gömüp aşağı mı indirecekler ?
yoksa mal toplayıp yukarı mı götürecekler..
grafikler ve teknik 1.cisi diyor .
9100 görmeden rahatlamaz diyor.
Hadi bakalım hayırlısı.[/QUOTE]
Bence dow çok güçsüz dün hiç tepki vermedi. fdow gün boyu 9320 leri geçemedi. Eğer bu gece olur da toplarsa helal olsun deyip bi para da ben yapıştırcam dansöz dowun alnına...
geceyede short devam 59.000 altı kapanışta long duramam
piyasanın nin keyfi bilir.. canı nereye isterse artık...
[quote=Astatin;142852]Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **[/quote]
Başıma geldi evet, sonucu olarak başıma bir iş gelmedi ama bu durumla karşılaştım.
herkeş şort düşse bile çok düşmez..dermişim..ne biliyim alıyolardı aldım..