-
[quote=enorton;142866]Abi seni short gördüm ya, artık öbür dünyaya gözüm açık gitmem :D Yaw ne yapıyosun bu sıcakta Antalyada? Gel istanbula artık. Hayatta en sevmediğim yerlerden biri antalya. Trafik felaket, bi de istanbul trafiğine kötü derler... Orası iyice arap saçı.
Nem o biçim, insan nefes almakta zorlanıyor. En güzeli bahar aylarında gideceksin oraya...[/quote]
yarın istanbula dönüyorum bende sata geçtim ya artık yarın piyasa yukarı kopar üüü:o::::D en son 2 ay önce beni sata geçirdikten sonra yukarı kopmuştu
allahtan pynin paçasına yapışmıştım
bakalım papaz aynı pilavı yiyecekmi... strateji gereği sata geçtim. hele bi bant traderlığının süksesi bitsin bizde ekmek yemeye başlarız artık hele biraz daha kazansız bant traderları... sonra her zamanki gibi anahtarları kaptıracaklar.boks.
-
[QUOTE=onvivo;142867]Matriks çok dandik bir yazılım, teknik altyapı zaten tümüyle MetaStock'tan çalıntı, UX açısından ise tam bir felaket. Bir alanda rekabet yoksa işler böyle yürür, çare yok.[/QUOTE]
Yaw bir piyasa 2-3 yılda bu kadar büyür de alt yapı bu kadar mı yerinde sayar. Vob sürekli telekom bağlantısında hata yaşar, aracı kurumda işlemler gerçekleşmez. Matriks donar, fx2000 donar. e-broker işlemi yaptı gösterir ama işlem gerçekleşmez vs...
Ky hem ağalarla palalarla boğuşsun hem de bunlarla uğraşsın. Adını veri dağıtım şirketi koyan matrik malesef adıyla çelişerek 4 aydan önceki verileri silmektedir. Ya bu nasıl mantıktır? Neden siliyosun??
-
ben sein kadar ballı olmayacağım galiba enorton...dax artıya koşuyor...MTX in.....taaaa
-
[QUOTE=jani;142871]guzel kardeslerim...
hepinize tesekkur ediyorum....
dikkat edecek olursaniz gunde en cok iki islem yapiyorum...
sevgili abka...bunu iyi gormus....
yarin cok ilginc olacak...ESAS FURGUN GUNU YARIN...3000 puan...[/QUOTE]
nereye gitcez jani..63 mü 55 mi:..:
-
aha dowum atağa geçmiş.vayy..
-
[quote=jani;142871]guzel kardeslerim...
hepinize tesekkur ediyorum....
dikkat edecek olursaniz gunde en cok iki islem yapiyorum...
sevgili abka...bunu iyi gormus....
yarin cok ilginc olacak...ESAS FURGUN GUNU YARIN...3000 puan...[/quote]
Yarınki stratejiyi merakla bekliyoruz şimdiden teşekkürler.
-
dow kapanış tahminm 9414..dj loto vardı bi zaman ah ah.. vobix de bıraktı burayı..
-
[QUOTE=jani;142856]59 200 e hizla gitmedigi ucun rengini belli etti....bende ona mesajimi verdim...haysiyetsizdir dedim...bununla yarin ne pohhh yiyecegini caktim dimek istedim....o anladi...enortonum o anladi...haysiyetsiz *****uu...isi gucu dubara....
onu yarin daha kotu oyacagim...HEMIDE OYLUM OYLUM....HA HA HA....
NASILDIM USAGLAR...bi alkis gorelim...bi haftadir burada vob un grafigini cizdim....agamdan once....[/QUOTE]
valla çizdin guzucummm...
ne diyelim...helal olsunnn....brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
[QUOTE=QUEEN;142880]dow kapanış tahminm 9414..dj loto vardı bi zaman ah ah.. vobix de bıraktı burayı..[/QUOTE]
9100 diyorum :::
-
dji tahmin..
[quote=QUEEN;142880]dow kapanış tahminm 9414..dj loto vardı bi zaman ah ah.. vobix de bıraktı burayı..[/quote]
9393,93 de benden :D
-
[QUOTE=sovalye;142873]yarın istanbula dönüyorum bende sata geçtim ya artık yarın piyasa yukarı kopar üüü:o::::D en son 2 ay önce beni sata geçirdikten sonra yukarı kopmuştu
allahtan pynin paçasına yapışmıştım
bakalım papaz aynı pilavı yiyecekmi... strateji gereği sata geçtim. hele bi bant traderlığının süksesi bitsin bizde ekmek yemeye başlarız artık hele biraz daha kazansız bant traderları... sonra her zamanki gibi anahtarları kaptıracaklar.boks.[/QUOTE]
Bu da benim günlük sistem, o da bugün SAT oku koydu...
[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/871/adszitg.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;142882]9100 diyorum :::[/QUOTE]
parçaladın yuaw piyasayı.:::.bak dediler.. öyle eskisi gibin göçüşler olmayacakmış..bugünkü kader en fazla ama alırken uçurabilirlermiş..:::