-
[quote=enorton;142967]Hocam dünden beri o kadar yazdın ki kışkırtıyosun milleti, dayanamayıp yakında ben laf atacam :D Korkma yaw bu forumda bişey olmaz...[/quote]
Hocam buraya bulaşırlarsa ne dediğimi anlarsınızda inşallah bulaşmazlar.
*****ler üstadı öyle bir kışkırtıyorki yok kuzu tandır oldu yok kuzu yalan söylüyor yok kuzu öyle böyle üstadı çileden çıkartıyorlar.
Eski sitedeki topikte üstüne birde krizin ortasında bir sürü kişi üstadın ekmeğini yedi bir kaç çapsızın yüzüne üstad elden gitti vallahi korkmuyorum desem yalan olur.
-
350 flat arkedaşlar...bereket versin
-
günaydın yeni hedefim 54600 :)
-
[quote=Astatin;142974]350 flat arkedaşlar...bereket versin[/quote]
tebrikler...
-
[QUOTE=Astatin;142971]Aha..sana diyeyim ben senin sistemini..muhtemeeln yükseliş trendinde tasarladın..yani long oriented bir sistem... o yüzden çarpılmaya başlamış olabilür... benim bir suçum yok walla :)
EMORTIM a sor belki o bir şey yapmıştır :) :) :)[/QUOTE]
Zaten bu matrikse o yüzden sinir oluyorum ve o yüzden saatlik sisteme geçtim... Yaw şu son 4 ay ok gibi yükselen piyasa var. Buna göre tasarlanan sistem benim Pascal gibi 3 gündür longda bekler tabi :D
-
[quote=astatin;142974]350 flat arkedaşlar...bereket versin[/quote]
yysd :D
-
-
[quote=fXci;142969]asteton kesin benim zistemi bozdun sen ::: bune la o kadder hareketlere ravmen halen löngınşayne deyor :::[/quote]
tatilde su kaçmış olmasın zira plajdan bile analiz ettin :::
-
abiler 58150 görüldü,dün larossian hocam demisti ama 625 kırılırsa altta 57550 var diye..larossian hocama da tesekkürler,masallah forum usta kaynıyor..Astatin hocam MTX hatası filan vızz gelir sana,sen vob icin dogmussun:)
-
afedersiniz zistemin k.çna pamık tıkadım :::
58150 den löngınşayne oldum gayri hedef 58650 relize etmek :::
-
Pascal :::
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/9092/adszavn.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=elstock;142981]abiler 58150 görüldü,dün larossian hocam demisti ama 625 kırılırsa altta 57550 var diye..larossian hocama da tesekkürler,masallah forum usta kaynıyor..Astatin hocam MTX hatası filan vızz gelir sana,sen vob icin dogmussun:)[/QUOTE]
Yaw yatsın kalksın hataya dua etsin... Dedim ona panik yapma yarın borsa düşer diye :D