-
5 dk lıkta 450 den satışa geçti..
tüm periyotlar satışta..
58400 yukarı harekette epey zorlamıştı piyasayı ve ciddi direnç olarak çalışmıştı.dün bu seviyenin altını gün içinde görsekte gün sonu itibariyle korunmuştu.bugün yine altında işlem görüyoruz halen.günlük grafiklerdeki bozulmalar hergeçen gün belirginleşiyor.daha öncesinde dow un kafa kafaya kapanışlarına bile yukarı gab le cevap veren piyasanın eski iştahıda günden güne kayboluyor..
-
[quote=MMO;142972]Jani kısaları erken vermedinmi 56800 beklentin vardı ?[/quote]
O beklentim var...ben ara dalgalarada oynuyacagim bugun....
biraz erken indim....sert tepki bekliyordum tam oradan...avrupa arti acacakti cunki....ama deyyuzz makasi 250 ye cekip bana mano vermedi....
cani sagolsun....tepkide gene shorta donecegim....
-
Bu sabah sabah gömen Unicrediti de uzun zamandır görmüyordum.
Yapı Kredinin sahibi değilmiydi bunlar yahu???
Yapı Kredi alda
Unicredit satta...ilginç
-
[quote=enorton;142984]Yaw yatsın kalksın hataya dua etsin... Dedim ona panik yapma yarın borsa düşer diye :D[/quote]
ne duası emortım :) sabah realtime yazdım..o sinyale yani 475 ala uysausdım, o an 950 den flatşayne ve dünkü kapanış altı 600 de şortşayne yaaprdım..neyse buna da şükür.
-
Dün kapanısa yakın 58550 al veren sistemim 58200 sat verdi.
Ben ne yaptım iki dakkalığına masadan kalktım kalkerken 58900 olan endex iki dakka sonra geldiğimde 58400 idi kolu kestim
jani ağanın ellerinden öperim dey ... luk ancak bu kadar olur 1 dakkada 500 puan asa basmış.
-
Destekler 58125--57800--57550--57228-
Drençler-58625--58850
Bol kazançlar..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;142985]5 dk lıkta 450 den satışa geçti..
tüm periyotlar satışta..
58400 yukarı harekette epey zorlamıştı piyasayı ve ciddi direnç olarak çalışmıştı.dün bu seviyenin altını gün içinde görsekte gün sonu itibariyle korunmuştu.bugün yine altında işlem görüyoruz halen.günlük grafiklerdeki bozulmalar hergeçen gün belirginleşiyor.daha öncesinde dow un kafa kafaya kapanışlarına bile yukarı gab le cevap veren piyasanın eski iştahıda günden güne kayboluyor..[/QUOTE]
Ağzından bal damlıyor :..: ama öyle kolay yedirmezler, piyasada millet aç kurt gibi short kovalıyor. bu sabakine benzer hareketleri daha çok görürüz...
-
[quote=enorton;142983]Pascal :::
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/9092/adszavn.jpg[/IMG][/quote]
EMORTIM,
Düşük ortalamalı bişeyin yüksek ortalamalıyı kesmesi üzerine kurulmuş olsa gerek. :) ve long market zaan dilimindede opt edilmiş olsa gerek :)...bunun logşayne ve şortşaynelerei frankeynştayne gibi olmuş :)
-
[QUOTE=booth;142987]Bu sabah sabah gömen Unicrediti de uzun zamandır görmüyordum.
Yapı Kredinin sahibi değilmiydi bunlar yahu???
Yapı Kredi alda
Unicredit satta...ilginç[/QUOTE]
7300 küsür adet birbirlerine satmışlar anlaşılan...
-
[quote=negrolino;142975]günaydın yeni hedefim 54600 :)[/quote]
Umarım öyle olur 58900 kısa devam
-
[quote=Astatin;142988]ne duası emortım :) sabah realtime yazdım..o sinyale yani 475 ala uysausdım, o an 950 den flatşayne ve dünkü kapanış altı 600 de şortşayne yaaprdım..neyse buna da şükür.[/quote]
biraz da felsefe yapalım...Ama fazlada üzülme, hayat bitiyor birgün..
-
[QUOTE=negrolino;142975]günaydın yeni hedefim 54600 :)[/QUOTE]
Eyvallah abi, Pazartesi deöiştin 58300 bekliyorum diye tebrikler...
.brv.brv.brv