-
[quote=Larossıan;142990]Destekler 58125--57800--57550--57228-
Drençler-58625--58850
Bol kazançlar..[/quote]
larossian abi,bu destekleri kırdı demek icin altını görmesi yeterli mi yoksa belli bir süre onun altında kalması mı gerekiyor..Kesin bir sekilde kırdı demek icin neyi baz alıyoruz?
Tesekkür ederim;
-
[QUOTE=Astatin;142992]EMORTIM,
Düşük ortalamalı bişeyin yüksek ortalamalıyı kesmesi üzerine kurulmuş olsa gerek. :) ve long market zaan dilimindede opt edilmiş olsa gerek :)...bunun logşayne ve şortşaynelerei frankeynştayne gibi olmuş :)[/QUOTE]
Ortalama yok ama [URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=142977&postcount=15762"]1577[/URL] nolu mesajımda dediğim gibi long piyasada oluştulmuş bir sistem... Bu arada özelden sana sorduğum ikinci soruma cevap vermedin hala...
-
sistem longa geçsede biz de longlasak...
-
Bugünkü AGA Alamanyalı galiba DAX la kolerasyon yapıcam diye tırmalıyor.
Bugün sağlam düşüş olacaksa önce bir Shortçuları dökme operasyonu yapmalı bu aga o zaman haydi agam sür tekrar 58900 lere
-
[QUOTE=anonimm;142999]sistem longa geçsede biz de longlasak...[/QUOTE]
Neden? Yükseleceğine inanıyorsanız bence şimdiden longlayın...
-
sistemlerimizin performansını karşılaştırabilmek için, bizde jani gibi işlemlerimizdeki kar yada zarar puanlarını yazalım. ne dersiniz...
-
yükselişler satış fırsatı sanki :)
-
[quote=enorton;143001]Neden? Yükseleceğine inanıyorsanız bence şimdiden longlayın...[/quote]
tecrübelerim derki...sistem haricinde poz alma...yamulursun...psikolojin bozulur...gülümsemenin yerine somurtma gelir...bla bla bla
-
[quote=anonimm;143002]sistemlerimizin performansını karşılaştırabilmek için, bizde jani gibi işlemlerimizdeki kar yada zarar puanlarını yazalım. ne dersiniz...[/quote]
hoşgeldin anonimm,
sistem sinyallerini paylaşmakla kar zarar paylaşmak arasında bence fark var ve gereksiz tartışmalara yolaçabilir diye düşünüyorum..
o yüzden herkesin karı zararı kendine kalsın derim,neticede burası borsa ve her koyun kendi bacağından asılır..
sistemleri karşılaştırmak bir paylaşımdır ama kar zarar deklare etmenin paylaşım olduğuna inanmıyorum..
tekrar hoşgeldin,iyi çalışmalar !
-
Petrolü aldılar yukarı, bence dow düşmez bu akşam, bizi baskılıyorlar bi güzel
-
[QUOTE=anonimm;143002]sistemlerimizin performansını karşılaştırabilmek için, bizde jani gibi işlemlerimizdeki kar yada zarar puanlarını yazalım. ne dersiniz...[/QUOTE]
Seans topiğinde paylaştığınız bilgiler kaybolup gidecektir. Bence aşağıdaki topikte paylaşırsanız daha iyi olur...
[url]http://www.voborsa.com/forum/vobda-sistem-performans-karsilastirmalari-t5171.html[/url]
-
Jani üstadım pozdamısınız yoksa flata geçtinizmi
Aganın şuanki 58200-58375 sıkıştırmasına bir yorumunuz varmıdır