asti...
guzel bi yazi yazmissin bitanem saol....ben kararlarimda senin sistemi baz aldim....onun ucun...zaman zaman...sistemin...durumunu hatirlatirsan sevinirim...yoksa ikide bi asti sistemin ne diyor yazmam....
Printable View
asti...
guzel bi yazi yazmissin bitanem saol....ben kararlarimda senin sistemi baz aldim....onun ucun...zaman zaman...sistemin...durumunu hatirlatirsan sevinirim...yoksa ikide bi asti sistemin ne diyor yazmam....
[quote=mavi;143039]
Burdanda gücü yoksa!..
Bol şanslar hepimize...[/quote]
35 bin civarında yaptığından daha güzel bir obo yapacakmış gibi duruyor, çalışırmı acaba. Burdan kısal 4.000 ordan uza 3.000. :..:
5 dk lık yeniden alışta 450 den.
trade satıştan flate döndü..
saatlik halen satışta..
58 400 de....maliyetimde yani....aslinda simdi 58 800 filan olmaliydi....gec kaldi yani....
[quote=jani;143045]asti...
guzel bi yazi yazmissin bitanem saol....ben kararlarimda senin sistemi baz aldim....onun ucun...zaman zaman...sistemin...durumunu hatirlatirsan sevinirim...yoksa ikide bi asti sistemin ne diyor yazmam....[/quote]
:D sistem seni bozar jani..sen feeling tradersın ve öyle gayet başarılısın ...
vay bee altına bak.. koptu gidiyor.. 980 i geçti ilk defa
[quote=Astatin;143049]:D sistem seni bozar jani..sen feeling tradersın ve öyle gayet başarılısın ...[/quote].
yok yok bozmuyor....
sistemle oynuyanlari neye yonlendirdigini bilmem onemli...hemde cok onemli sen hep yaz...buraya bunun icin geldim....
sizde sistem var...bende degerlendirme ve eylemi var.....ilk yazimi unutma...sana hitaben yazmistim gene...bu foruma gelirken....
[quote=mavi;143039][URL="http://img7.imageshack.us/i/destekc.jpg/"][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2846/destekc.jpg[/IMG][/URL]
Burdanda gücü yoksa!..
Bol şanslar hepimize...[/quote]
sn. mavi son tepedeki a ve b nin, mevcut c ile zaman ve fiyat ilişkisi pek bir güdük değil mi? Yani sayım hatalıdır bence, demedi demeyin.
usaglar...
kara gectik gene....hedefi 59 400 filan haaa....
stopladık :(
asti...
basarilarimiz ortak yani....
[quote=jani;143052].
yok yok bozmuyor....
sistemle oynuyanlari neye yonlendirdigini bilmem onemli...hemde cok onemli sen hep yaz...buraya bunun icin geldim....
sizde sistem var...bende degerlendirme ve eylemi var.....ilk yazimi unutma...sana hitaben yazmistim gene...bu foruma gelirken....[/quote]
Peki diyeyim o zaman : dün verdiği 475 alı koruyor :)....amma sistemle oynayanları neye yönlendiriyor derken, tüm sistemlerin aynı yerden işlem yaptığını varsayıyorsunki, bu tehlikeli olabilir.. sistem var, zystem var, system var, anna var, allah belanı vermesin sistem! var :) :)..
Bana hitaben yazdığın yazıyı hatırlayamadım gerçekten :(üüü Ha birde sisteme ters olanlar veya birebir uymayanlar varki..değme...