[quote=Kennym;143080]ben hala benzinlik arıyorum :([/quote]
en iyisi diesel abi..hele şirket arabasıysa...::::::
unutmayın en iyi araba ferrari yada austin falan değildir..en iyi araba yakıtı beleş olan arabadır :).dng
Printable View
[quote=Kennym;143080]ben hala benzinlik arıyorum :([/quote]
en iyisi diesel abi..hele şirket arabasıysa...::::::
unutmayın en iyi araba ferrari yada austin falan değildir..en iyi araba yakıtı beleş olan arabadır :).dng
15 dk indikatörlerde yine pis PU lar oluşmaya başladı..son 3 PU oluştuğunda önce bi saman alevi yapıp sonra acımasızca haşırdatmışlar aşağıya..tipik down trend olayı..thats why im in short position against system....15 dklık sistem dün 475 den verdiği alı koruyor
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;143081]Dağıtıyorsunuz burda beleş sistem sinyali
duyan geliyor :D:D:D
duyan geliyor
duyan geliyor
duyangel
duyan
du
d
:P[/QUOTE]
Duyup gelenlere bir iki lafım var.
[COLOR="Blue"][B]Kendi sisteminizi kurun.[/B][/COLOR] Sinyal veren adamın acil işi çıkar, yeni sinyali yazmayı unutur terste kalırsınız. Sonra adam mecburmuş gibi üstüne gidersiniz. Hoş olmaz. Geçmişte çok yaşandı böyle.
Bir de fake sinyalciler vardı onları deşifre ettik zamanında. Ben tepenin 50 puan altından ksıaldım dipten 100 puan yukarıda uzadım yazıp gevrek gevrek gülüyorlardı da ekstreyi koyamadılar. Şimdi yoklar. .dng
altın kontratı satam bıraz :) orası cok sakin assa yukarı yapan yok :P.lelele
525 stop ve long
[QUOTE=Barney;143077]bu sizdeki 1010cclik olan arabanızı gün sonundamı kullanıyorsunuz güniçinde de kullanılanlardan mı?[/QUOTE]
araba deeldir canım olsa olsa motosaykıldır o :::
menem zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne[/B][/COLOR] :::
yeni arkadaşlar başka bir siteden...bilmem ne borsa...birkaç ismi hatırlıyorum...orası kepenk indirdi sanırım :..:
guzu zaten malumunuz...girmediği delik kalmadı...:..: ama haksızda sayılmaz diyar diyar dolaşmakla...çok uğraşıyorlar guzuylan...
guzuyu ilk platoda gördümdü bunnan bilmem kaç yıl evvel...telgrafın telleri diye topiği vardı hahahaha güzel isim ama...
guzu enteresan adam çok sıkıştırıyorlar guzuyu o da dayanamıyor patlıyor...sonna başka foruma gidiyor:..:
ama sankim burada kalır gibime geliyor.burası iyi bir forum.kavga gürültü yok...
tam guzuluk yani hahahaha :..:
jani saçma sapan bi isim guzu...olacaksan guzu ol zuzu ol ya da kuzu ol...
yavaş yavaş palazlanmaya başlıyoruz kısa vadede..
58850 üstünde piyasa hızlanabilir yukarı yönde.
59350 üstünde dahada olumlu bir hava yakalanabilir..
20 ve 60, hala şort....
piyasa her iki yöne doğru az gidip tıkanıyor.
porçöz döksek açılır mı acaba?
ALLAH seni nası biliyorsa öyle yapsın PALA...
20, 600 den longa giriyor nihayet...60 hala şort...
15 lönnk, 60 ha-şort, gün ha-şort sinyal...ama 15 dk taa dün akşamdan şort...
bu arada MTX in ..... ..........