benim sistemde iş yok :(
Printable View
benim sistemde iş yok :(
Merill Lynch sabahtan beri eşeğin aklına karpuz kabuğu (Imf mevzuları...) getirme misali spotta alım yapıyor...Şu ana kadar yaklaşık 48 Trilyonluk Garan ve İş(C) almışlar...Hatırlarsanız bu kurum Imf olayının Eylül ayında mutlaka gerçekleşeceğine dair gayet iddaalı raporlar yayınlamıştı...Güzel oynuyorlar insanlarla...
Bugün önemli data olarak saat 15:30'da ABD'den İşsizlik maaşı başvuruları ve saat 17:00'de de ISM hizmet endeksi datası açıklanacak...Ama esas baba data yani Tarım dışı İstihdam datası yarın saat 15:30'da gelecek...
Az sonraaa Sistem raporu... :)
[QUOTE=YAVUZHAN;143124]hoşgeldin,geçmiş olsun !
hemen bir projeksiyon alalım :::[/QUOTE]
sağolasın abi .. prjeskyon belli yeni tepe görecek bence imkb :::::::o
[QUOTE=mbm;143125]ralli ralli....
yılan yokmu yılan.....:):):)[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;143127]yarım saat önce 58475 uzundan devam...
birazda yukarı gidelim lo....[/QUOTE]
yılanlar yukarı abi .. yükselelim biraz ne o oyle düş düş :D .. çıkarken short kovalıyoduk .. düşerkende long .. tam ters bizim işimiz ..:D:D vay anasını hahhahha
[QUOTE=jani;143118]bugunde agamdan vergimi aldim...1025 puan...600 sabah...425 simdi....
simdi....
AGAMIN KARAR VERMESINI BEKLIYECEGIM...
son bi eylemim kaldi bugune dair....[/QUOTE]
eylem nedir guzummm...
bundan sonra ne olur
59400 den shortlamak mı
yoksa tekrar 58300 lerden longlamak mı...
[QUOTE=fXci;143130]hoşgeldin abi geçmiş olsun[/QUOTE]
sağolasın fxci Allah razı olsun :)
5 dk lık uzun ortalamasının üstüne atma çabasında..
düşen kanaldan çıkabilecekmi bakalım ?
[IMG]http://i26.tinypic.com/jjmxr9.gif[/IMG]
[quote=enorton;143129]Şovalye abiyle ben kaldım galiba short way a.q. :D[/quote]
Yok abicim bende varım,sabah 900 puanı cebe koymadık bekliyoruz,bakalım ne kadar kacıcak bize:)
[QUOTE=enorton;143117]Abi harbiden sistemleri ters indikatör olarak kullanıyorsun, bravo... Sabah sistemler AL verdi sen shortladın. Sistemler SAt verdi sen longladın. Şimdi yine sistemler AL verdi sen flat ladın. Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
Sistemler ay sonunu artıda kapatırsa jani nasıl kazanacak? :D
Sadece sisteme değil başka şeylere de bakıyor o.
Benden bu kadar ağamla 59000 de helalleştim. Söz verdiğim gibi ısırmadımda.
sistem, sistem, ve yine sistem..gerisi hikaye...
[quote=parderi;143139]Benden bu kadar ağamla 59000 de helalleştim. Söz verdiğim gibi ısırmadımda.[/quote]
tebrikler...
FX ci; her hausın dibayne longşayne.... :)long şahane :)