u takozlar kamalar baltalar niye çalışmii haci..hehe
Printable View
u takozlar kamalar baltalar niye çalışmii haci..hehe
hacı... 5 inci günün şafağında doğuya bakacaktık yaw..5. gün oldumu acaba..bugünmüydü
hacı bak, Mehmet Bagan demişki; borsanın düşüşü gezi parkı ile değil fed in parasal politikaları ile ilgiliymiş...ehehehhe.. ula maliye işlerine de umarım aynı keskinlikle bakmıyordur
[quote=Astatin;449972]yok yok..dow 5dk ya bak..virecekler..kama lama bobi fobi[/quote]
gerçi hala gebermemiş..bu ya 7 ya 11 dalga olabiliydi dimi ew isyenlere göre..heee
hacı diorum kime diorum aluuu..:) abi bence 5 inci günün şafağı yarın sabah...dow nassı gapanırsa gapansın, bence şafakta doğuya bakalım..** gandalf ı da gelmezse eğer bi daha seriyi izleyen şerefsizdir...:p:p
hacı yaw..acaba o lafta bi şifre mi var..misal 5 nci gün yarın harbiden..doğu= nikkei...%10 düşüyomuş falan yarın...:D o zaman haftada 5 posta 3 lü yüzüklerin efendisini izlemeyen şerefsizidr..kimbilir daha ne şifreler vardır filmde **:..:
[QUOTE=ERK;449953]
[COLOR="Black"][SIZE="4"]geceyi bekleyin....[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Geceyide gördük dow 15 bin üstüne attı yine
demekki sabaha kadar fdjı düşecek nikkei düşecek veeee
haftanın son günü dow sahne alacak
bu dowun Cuma günleri düşüşü meşhurdur yüzdesel büyük düştümü korkacan
misal %-3,5 düştümü hayır gelmez bidaa.
bizimkide kolay kolay ralli yapmaz.
şu olur, onlar iyi eksi yaptığı günün ertesi az tepki yada yatay:..::..:
:o[quote=Astatin;449938][COLOR=red]1[/COLOR].şahsen ben başganın bir kaç saat arayla iki zıt açıklama yapacağına inanmıyorum..[COLOR=red]2[/COLOR].dow unda düşeceğini varsayıyorum..bide gösterilerin bu geceki boyutu var...ama belli olmaz tabi, piyasa hepsini satmış olabilir[/quote]
[quote=Astatin;449981][COLOR=red]3[/COLOR].hacı diorum kime diorum aluuu..:) abi bence 5 inci günün şafağı yarın sabah...dow nassı gapanırsa gapansın, bence şafakta doğuya bakalım..** gandalf ı da gelmezse eğer bi daha seriyi izleyen şerefsizdir...:p:p
hacı yaw..acaba o lafta bi şifre mi var..misal 5 nci gün yarın harbiden..doğu= nikkei...%10 düşüyomuş falan yarın...:D o zaman haftada 5 posta 3 lü yüzüklerin efendisini izlemeyen şerefsizidr..kimbilir daha ne şifreler vardır filmde **:..:[/quote]
Efenim dünkü makrosal takrosal teknik meknik politik 20000 fersah derinliğindeki:D analizlerimizi gözden geçirirsek;
1.Tutti
2.Frutti (Yani önce düştü ama sonra çıktı..ühühü..NE ağlayacam yaw, günlük alt boll band operasyonu bu..Bence yine de düşecek)
3.Tutti Frutti (DOğuya baktık, gelen giden yok. Gandalf ****si, asian hatunlarla aleme aktı herhalde..Yada günahını almayak belki bugün 5 inci gün değildi)
Şincik güne başlarkenki manzara-i umumiye bakarsak..
-Başgan görüşlerini tekrarlamış. HA bir de Garanti'nin genel müdürüne laf çakmış:o Açılışta hisse üzerinde bir etkisi olabilir.. Ayrıcana USDTRY hafiften ranik bir manzarada
-Endeks günlükte alt bol bandı yarmış vazziyette..HAftalıkta ise bu aralar graşarım beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın dow jones tutamaz modunda...
Durumlar garuşuk...Amma eğer dün dip yaptıysak da, yapmadıysakta bugün çok geniş marjlı hareketler olacaktır, çünkü ortam ağaların psikolojiyi kullanması için çok müsait...
Şu an itibariyle aklımdan geçen; dengeli açılış, sonra hafif graşik, sonra yukarı ve şehriye çorbası çalkala şeklinde...Ha bu yazdıklarım tradelerimde ne kadar etkili olur.. Çok az..hatta hiç:D:D Çünkü iki yöne de yorulacak o kadar çok gerekçe var ki... Olay gerekçe değil zati, ağaların niyeti...(TR den çıkıorlar mı duruorlarmı)
[QUOTE=Astatin;449978]hacı bak, Mehmet Bagan demişki; borsanın düşüşü gezi parkı ile değil fed in parasal politikaları ile ilgiliymiş...ehehehhe.. ula maliye işlerine de umarım aynı keskinlikle bakmıyordur[/QUOTE]
:..::..::..::..::..:
usdtry ye göre hafiften ayulu açıcak sanırım.bakiciiiiz :)
[QUOTE=flexy;450007]usdtry ye göre hafiften ayulu açıcak sanırım.bakiciiiiz :)[/QUOTE]
yalan oldu..
abi ben 300 den kapandım
dengeli açılış bekleyen bir ayu için %1.7 eksi açılış bulunmaz nimetti