[QUOTE=ÖZGÜR EFE;65795]trend dua benimki artık :):D[/QUOTE]
Sabaha kalmaz astatinin duası tutar etkili o dow tepsin şimdi bakalım ayılar pençeyi kaldırdı bile
Printable View
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;65795]trend dua benimki artık :):D[/QUOTE]
Sabaha kalmaz astatinin duası tutar etkili o dow tepsin şimdi bakalım ayılar pençeyi kaldırdı bile
[quote=QUEEN;65796]Sabaha kalmaz astatinin duası tutar etkili o dow tepsin şimdi bakalım ayılar pençeyi kaldırdı bile[/quote]
bakacaz artık
doğru : Ben yeniyim galiba
:cool:
[quote=Astatin;65738]"Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....7950 altındaki her kapanış bu tanıma uyar
Diğer yandan, bu beddua dan sonra DJ düşmeyip çıkmış bile olsa, ertesi gün bizimki düşüyor..Acaba duanın adını şort duası yapıp, DJI yerine de VOB30 mu desem...:)
CC: Sn. Sazan[/quote]
püffff püfffff...hadi nefese kuvvet :)
[QUOTE=abka;65792]anlaşılan kısaları yakacaklar..sistemin kurbanı olacagız..[/QUOTE]
Dur bi ya iyi oldu hemen tepti iner o daha kaç saat var
bu arada dolar fx de 1,5643
Catedral Vobix nerdesiniz tutun şu dowu gerçi catedral süt danasıydı ya
[QUOTE=Astatin;65782]KISALAR: Sazan, Abka, Astatin, Bull Market
Hiç mi uzun yok ?[/QUOTE]
geç oldu ama geceye uzun.....
bu arada selam arkadaşlar......
gündüz giremeyince koptuk forumdan....
[QUOTE=mbm;65802]geç oldu ama geceye uzun.....
bu arada selam arkadaşlar......
gündüz giremeyince koptuk forumdan....[/QUOTE]
Sendemi Brütüs bak moralim bozuldu şimdi
bana göre sebep petrol, tam teknik dönüş yerinde, aylar önce yazdığım hedef 45 noktası noktasına görüldü. burdan tepecek enerjiler coşacak.
Ancak sp 880 kritik nokta üstü trendi değiştirir. oradan aşağı salınır yine. kırıp atarsa coşar bence yine hemen olmayacak.
Olana kadar yeni bir üçgen göreceğiz. sonrası karar yeri.
sevgiler.
[QUOTE=teo;65689]Dünden beri soruyorum, bu uzlaşma nasıl hesaplanıyor diye, hiç mi bileniz yok arkadaşlar, [B]dow artacakmı[/B] diye sorsak, 50 kişi cevap verir,Yok düşecek sonra çıkacak, endek göndek :)
Müneccimlik oldumu, herkes hazır cevaba, matematik sorunca pıss...
[B]Bu uzlaşma nasıl hesaplanır net olarak soruyorum.
Mesela Garanti hissesine uzlaşma yapmak istiyorum, vob gibi, hesap tarzı nasıldır[/B]?[/QUOTE]
[url]http://www.riskcenter.com.tr/kredirisk/index2.php?m=r&a=93[/url]
eski bir yazı ama senin sorularına sanırım cevaplar var.. Hisse uzlaşması için:)
[QUOTE=Astatin;65798]püffff püfffff...hadi nefese kuvvet :)[/QUOTE]
ben sana dün dedim önce 8500 görülecek diye, bana şşş şşş dedin PY duymasın dedin ama sende duymmamışşın.:..:
şimcik buradan 8500 üstü short açılacağını belirtmiştim ancak açmayacağız, dalga küçülecek burada, 8600-8300 arası gel git sonrasında yukarı kopuş öngörümdür. duysun PY zaten kafasına göre takılyor. sonra gap.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;65803]Sendemi Brütüs bak moralim bozuldu şimdi[/QUOTE]
sorma.. benim moralim bozuk zaten.
geceden kısa başladım güne...nasıl yaptıysak az bir eksi kapatmışız.....1000 puan alacakken
yatayda çuvalladık.....
yarın telafi etmemiz lazım.....
[QUOTE=parapara;65746]dogru ama açığa satış yok.[/QUOTE]
Olmazmııı:) Piyasada suyunun suyundan para kazanılyo merak etme:) Mesela diplerde alıyolar malı.. Yada elinde tonla hisse var. Kiralıyo birine. Kiraladığı adam açığa basacak tabii ki.. Aşağıdan yerine koyuyo v.b... daha ne dolaplar vaarr:)
[QUOTE=Astatin;65778]Evet,
Beyler ayanlar..geceye pozisyonlarınız nasıl?[/QUOTE]
Ben ayanlar kısmından oluyom herelde.. Son anda 5 dakkalık sistem alda kapattı ama... Ben yarım kısayım:) Yarısını 30950 den kapatmıştım:)
[QUOTE=mbm;65807]sorma.. benim moralim bozuk zaten.
geceden kısa başladım güne...nasıl yaptıysak az bir eksi kapatmışız.....1000 puan alacakken
yatayda çuvalladık.....
yarın telafi etmemiz lazım.....[/QUOTE]
aynısını dün yaptım.
+2500 ytl ile başlayıp -3000 ytl kapadım.
bugün hayvan terli hiç ellemedim kısalara veridede uzadım.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;65801]Catedral Vobix nerdesiniz tutun şu dowu gerçi catedral süt danasıydı ya[/QUOTE]
Yok bugün döndüm. Yarın bakacam danalara artık:)
8420 üstünü dow da yukarı potanslı görüyorum fakaaattt.... Bence yukarıda dayanamaz. Gece kapanış dansı yapabilir.
Kısa girdim ama X100 ün kendini 24.000 üstüne atamaması ittire kaktıra 23800 üstünde kapatması kısa kalmamda sebeptir.
Yarın ve Cuma günü bedava gün .. Hisse takasları 15-16 aralığa olacak. Önümüzde çok zor taktik seanları olacak:)
imkb ve vobun saatleri kesinlikle 18.30 a kadar uzamalıdır yoksa bu gapler herkesi yakar.
zaten bütün gün future palavra atıyor birde bunun üstüne bir gap yeniyor. böyle saçmalık olmaz.
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;65798]püffff püfffff...hadi nefese kuvvet :)[/QUOTE]
Adamımmmm.. Abdest falan al sonra tekrar dua et adam gibi..:)
Azdı bu dow..
[QUOTE=QUEEN;65801]Catedral Vobix nerdesiniz tutun şu dowu gerçi catedral süt danasıydı ya[/QUOTE]Bizim PY dün Dowun artı yapacağını bildiğinden önceki gün %7 düşmesine rağmen VOBu artı kapttı bugün de iyi kapatacak olsa bu kadar aşağıdan kapatmazdı. MAkasla ayarı çekerdi. Dün de 648 puan artı makas vardı VOB eksi spot artı oldu makası kapattılar. Bugün makas +584. Ayular sakin olsun bendeki tüm sistemler(4+1 adet) satta kapattı günü. Bakın catedral bile kısa girmiş. 32,475 yukarı geçilmediği sürece yön aşağıyadır.
[QUOTE=catedral;65805][url]http://www.riskcenter.com.tr/kredirisk/index2.php?m=r&a=93[/url]
eski bir yazı ama senin sorularına sanırım cevaplar var.. Hisse uzlaşması için:)[/QUOTE]Evet 23 Nisan 2007de yazılmış. Ekinvesti görünce şaşırdım ben de.
[QUOTE=jelibon;65813]imkb ve vobun saatleri kesinlikle 18.30 a kadar uzamalıdır yoksa bu gapler herkesi yakar.
zaten bütün gün future palavra atıyor birde bunun üstüne bir gap yeniyor. böyle saçmalık olmaz.
sevgiler.[/QUOTE]
İngilizce bilenler için GAP Strategy adlı bir döküman [url]http://rapidshare.com/files/169898800/GAP_STRATEGY.pdf[/url]
[quote=catedral;65814]Adamımmmm.. Abdest falan al sonra tekrar dua et adam gibi..:)
Azdı bu dow..[/quote]
hah..bende neyi unuttum diyodum :..::..::..:
du bakalım..daha 3 saat var....
ama hile var..benim denyo aracı kurma bu akşam GM felan felan bişi varmı dedim..yok dediler..oysaki önceki senato sunumunda şirketlerden istenen aksiyon planının sunumu varmış...bu kötü haber...iyi haber de şu: Pelosi abla, çin seddinden geçer benden geçmez diyomuş... neyse... duaya devam :)
[quote=catedral;65809]Ben ayanlar kısmından oluyom herelde.. Son anda 5 dakkalık sistem alda kapattı ama... Ben yarım kısayım:) Yarısını 30950 den kapatmıştım:)[/quote]
sen ayanlardanmısın bilmiyorum ama DJ böyle kapatırsa ben sayanlardan olacağım
bu gidişle bonibonları jelibon yiyecek yarın VOB da
daha çok erkan ama dow yukarıda pek tutunamayacak gıbı gelıyor
yanlız son yarım saat gm bombasını atarlarsa yarın kısacıların işi zor zor gıbı gelıyor
[QUOTE=Astatin;65819]sen ayanlardanmısın bilmiyorum ama DJ böyle kapatırsa ben sayanlardan olacağım[/QUOTE]
Korelasyon kopabilir. Bayramı nakitte geçirmek isteyip repo mepo beni bağlamaz diyenelrin Cuma kapanışa kadar satış hakları var.
[QUOTE=okansak;65821]daha çok erkan ama dow yukarıda pek tutunamayacak gıbı gelıyor
yanlız son yarım saat gm bombasını atarlarsa yarın kısacıların işi zor zor gıbı gelıyor[/QUOTE]
[QUOTE]GM için su an 3 seçenek var :
1/ Ya para veriliyor ve GM 3 ayda yasiyor....
2/Ya ABD hükümet GM "organize bir iflas" plani hazirliyor (GM in bütün büyük markalar kapatarak PONTIAC gibi) ve o zaman GM in tek adi kalir... Bunun için WASHIGTON bagimsiz bir kuruma (GM dosaysini denetlemek için) çagrida bulunabilir....
Ve tabiki kimsenin istemedigi bir seçenek :
3/GM e destek verilmiyor ve bütün ABD deki otomobil zincir yok oluyor ve en azindan 2-3 milyon kisi issiz kaliyor.... Bu da tabiki Beyaz saray in su an en büyük kabusu.... [COLOR="Blue"][B]Baybars SEZEN[/B][/COLOR]
[/QUOTE] Yukarıdaki hangi seçenek kısacıların işini zorlaştıracak?
Dowu eksiye geçirdik ben TV seyretmeye gidiyorum yarın görüşürüz. Herkese iyi akşamlar.
Püffff Püfff Allahumme Rabbena Günden Güne Daha Fena..püffff
teeyy teyy teyy.lelele.lelele.lelele
DJ 60 ve 120 dakıaklıkda kırmızı barını çiziktirdi..bakalım bar böylemi kapanacak
[QUOTE=Astatin;65826]teeyy teyy teyy.lelele.lelele.lelele
DJ 60 ve 120 dakıaklıkda kırmızı barını çiziktirdi..bakalım bar böylemi kapanacak[/QUOTE]
.lelele+.
[QUOTE=Astatin;65820]bu gidişle bonibonları jelibon yiyecek yarın VOB da[/QUOTE]
benim maliyet %1 aşağıda zatende, sorun olmaz.
ama istiyorumki keşke kısacılarda kaybetmeden açılsın.
daralıyor dediğim gibi dikkat 8200 lere gitmiyor maalesef. 8300-8600 bahsetmiştim zaten.
8200 e giderse yerim bonbonları artık.:..:
grafikleri incelerken birşey dikkatimi çekti;
dün biz kapanırken dji 8300 civarındaymış. bugün kapanışta yine aynı seviyedeydi ama biz yaklaşık 900 puan aşağıda kapattık...
[QUOTE=bien;65832]grafikleri incelerken birşey dikkatimi çekti;
dün biz kapanırken dji 8300 civarındaymış. bugün kapanışta yine aynı seviyedeydi ama biz yaklaşık 900 puan aşağıda kapattık...[/QUOTE]
onun için dedim işte gapler yoktan sebepten. tam saçmalık.
bu arada uyumuşum, taze boğa kanı olarak döndüm bakalım.
sp kapanış tahminim ilk dirençte 860.
sevgiler.
tam zamanında uyanıp müdahele etmişim, rüyamda gördüm herhalde. he he.
14 dakikada 150 puan, tam kırılım sinyalleri bunlar.
ya aşağı ya yukarı çok yakında. ama sert.
bence yukarı ama bence.
yazarken 180 oldu.
vey be kısacılara ne hedge fırsatı verdi.
15 dakkada 200 puana değdi.
sen uyusana yine :)