dax eksiye geçti biranda hayırdır??
Printable View
dax eksiye geçti biranda hayırdır??
son mermiler 750 ek long
ŞŞŞŞŞŞ...SİSTEM ARAAD YAPTILARI ATAK VESİLESİYLE 17:00 da alda kaldı ama şu an yine satta geçici..REST REST REST!!!
[QUOTE=Astatin;143239]rest full şort[/QUOTE] sistemde sat kesinleşti mi
Sabahtan UNICREDIT 58975'teb 7356 lot kısalmış bu vadede ilk defa..
Hiçbir yere de kımıldamıyor..:confused:
700 den long....20 ve 60 long...
vob dowdan çok daha güçlü, 58700 de tutuyorlar
yafu ne menemenemen zistemmmiş benimki halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]deyor yuaw :::
Durumlar çok pis.. Geceye flat girmek en iyisi..
[quote=abka;143243]sistemde sat kesinleşti mi[/quote]
17:15 de patron..aslında 16:59 gibi sattaydı ama bi hülülü yaptılar yukarı kayboldu....850-875 ken geçici sat çıkmıştı..sonıç: eylülde gel:17:15
[QUOTE=martoniki;143244]Sabahtan UNICREDIT 58975'teb 7356 lot kısalmış bu vadede ilk defa..
Hiçbir yere de kımıldamıyor..:confused:[/QUOTE]
tek seferde yapıkrediye verdiler o miktarı sabah :) yanı ben oyle gordum daha once sormustum virman filan demıslerdı .. bu seferde garipsemedim..
Nasıl olsa malı kaptırdık (mı acaba?... :)) artık rahat rahat yazabilirim...Bahsettiğim günlük sistemi Haziran ortalarında tasarlamıştım...Vob dışında Spot piyasa ve baba kağıtlarda da getirisi günlük bir sistem için gayet iyi...Örneğin XU 30 2008 getirisi 40.000 puan civarı...Sadece 6 sinyal,4 doğru 2 yanlış...Örneğin Garanti bankasındaki getirisi ise dudak uçuklatıcı...Garanti'de en son 2009'un 13 Martı yani fiyat olarak da 2.10'dan! beri AL'da...24 Ağustos zirvesinin 6.05 olduğunu göz önüne alırsanız yaklaşık 6 ay için dehşet bir getiri olduğuna katılırsınız sanırım...Eğer bu sistemi Haziran'da değil de Mart'tan önce tasarlamış olsaydım önceki yıllardaki getirisine bakarak AL sinyaliyle birlikte mutlaka bir miktar GARAN alır ve köşeye atardım diye düşünüyorum...
Şimdi bunca lakırdıyı sistemimin tanıtımı için yapmadığıma göre demem odur ki esas kıyamet bu sistem SAT verdiğinde kopabilir...Elbetteki böyle uzun vadeli bir sistemin diplerden ya da tepelerden AL-SAT vermesini bekleyemeyiz ama şu ana kadar ki performansına bakarak verdi mi de adeta kodumu oturtuyor... :) Bu sistem SAT verdiğinde eğer ekran başında olursam mutlaka sizinle paylaşacağım...Bu arada GARAN betasi yüksek bir hisse senedi olduğundan haliyle endekse göre daha önce AL veya SAT veriyor...O yüzden de bir gözüm her zaman olduğu gibi GARAN'da...Hepinize bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...