-
[QUOTE=enorton;143326]yaw zaten kafam bi dünya olmuş bi de oturup bu aşağıda linkini verdiğim filmi izledim. İzleyip de bişey anlayan varsa bana da anlatsın. Film bitti tek söylediğim laf "vay a.q." oldu :)
[url]http://www.imdb.com/title/tt0810988/[/url][/QUOTE]
The Nineler .dng
[url]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=The+Nines[/url] 23. madeenin sonunda da aynı tepki verilmiş .kom
Kafan bi dünya iken bu filmi nereden buldun?
...derken epey olmuş film seyretmeyeli haftasonu vakit ayarlanmalı ve en az bir film seyredilmeli.
-
[QUOTE=VOBiX;143327]The Nineler .dng
[url]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=The+Nines[/url] 23. madeenin sonunda da aynı tepki verilmiş .kom
Kafan bi dünya iken bu filmi nereden buldun?
...derken epey olmuş film seyretmeyeli haftasonu vakit ayarlanmalı ve en az bir film seyredilmeli.[/QUOTE]
Harbiden eleman da aynı tepkiyi vermiş ::: Ben hergün mutlaka bir film seyrederim. Diğer zamanlarda da K.V. eski bölümleri izliyorum. Mesela şuanda 68. bölüm açık. Şu lost da bi başlasa yaw...
-
[B]Günaydın,
[U]4 Eylül Cuma[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]EUR Avrupa Komisyonu Ekonomik Tahminler 12:45 Yüksek [/U]
[B] USD Tarım Dışı İstihdam (Ağu) 15:30 -225K -247K Yüksek
USD İşsizlik Oranı (Ağu) 15:30 %9,5 %9,4 Yüksek [/B]
USD İmalat İstihdamı (Değişim) (Ağu) 15:30 -60K -52K Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Ağu) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Saat (Ağu) 15:30 33,1 33,1 Düşük
[COLOR="Blue"][B] Maliye Bakanları G20 Zirvesi (Londra) 19:00 Yüksek [/B][/COLOR]
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Ağustos TCMB Fiyat Gelişmeleri Raporu (10:30)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB: 9307
VOB: [COLOR="seagreen"]9277[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=enorton;143326]yaw zaten kafam bi dünya olmuş bi de oturup bu aşağıda linkini verdiğim filmi izledim. İzleyip de bişey anlayan varsa bana da anlatsın. Film bitti tek söylediğim laf "vay a.q." oldu :)
[URL]http://www.imdb.com/title/tt0810988/[/URL][/quote]
EMORTIM günaydın,
Sana bir uyarı.. Onu senin yazdığın şekilde yazarsan yani hem v ile hemde ayrı, türkçe olduğu anlaşılır ve inkar edemezsin..Ama şöyle yazarsan "wayaq" şeklinde kıvırma şansın olur. Eleştirenlere ne alakası var o ingilizce bir kelime sizin içiniz kötü diyebilirsin...:) öyle bir ingilizce kelime yok derlerse, yanlış hatırlamımım dersin::::::...bu arada wayaq dj artı kapamış fena sayılmayacak ölçüde..bakalım sistem ne diyecek bugün..üwww
-
[quote=Astatin;143277]ELSTOCK;
birde söylemeyi unuttum..sende benim gibi rahat uyuma diye; son barda gelen sinyallerin feyk olma ihtimali diğerlerine göre yüksektir.. :)
emortım; ne o öyle yukarı gap falan..şşşşş[/quote]
Abi zaten uyuyumadım:),baktım dow cansın a son dakika itelemesi yapmıslar yine ortalık gül fidan ayarları yapmıslar kafam bozuldu..Ama yukarı acsa bile sonra vereceklerine inanıyorum abi bugün,gönlünü serin tut..
Bu arada herkese günaydın dostlarım,bol kazanclar..
-
-
[QUOTE=selçuklu;143324]bana acil 3000 puan lazım Kennym patron ... altın kontratolarınamı dönsem acep .. bir ara modaydı takılıyoduk orada vobtrader la .. :o[/QUOTE]
ben girdim altın kontratına sattım biraz aralık vadeden .. nasılsa düşecek diye düşünüyorum , bian gaza gelip cıkardılar 48.800 e . maksat kagıtlarda çeşitlilik olsun :) hep endex 30 bayıyo :P
-
[QUOTE=Xmen;143325]Yaw şu nicki.. değiştirsene.. :).. Erik Cartadam falan olsan.. bak ne güzel dipleri tepeleri bulacakasın..[/QUOTE]
kenny i yıllarca itip kakan sistemle , piyasalarda ky'leri itip kakan sistem aynı sistem , nickim bi yerde buna ithafen KY yi sembolize (sembolize nedir yaf :::) ediyor. ne zaman ki Kenny bu sistemden 2 m Ytl (TL de olur) alıp mithat paşa stadını yeniden yaptırır o zaman cartman a dönüşüm başlar. bu sürecin 6 ay sürmesini bekliyorum . ::::::
-
Günaydın sevgili vobdaşlar,
Gününüz bereketli, Cuma'nız mübarek olsun. Dün kapatırken 20 ve 60 long idi. Geceye long girmiştim.
Bakalım açılış nasıl olacak.
-
Günaydın hayırlı işlerarkadaşlar
-
günaydın
[quote=anonimm;143335]Günaydın sevgili vobdaşlar,
Gününüz bereketli, Cuma'nız mübarek olsun. Dün kapatırken 20 ve 60 long idi. Geceye long girmiştim.
Bakalım açılış nasıl olacak.[/quote]
aynı duygularla cümleten günaydın...
bende de şorte var bakalım ne olacak..:mad:
-
Günaydın, 3 gündür sabah kalkıp ekrana bakıyorum ve fdow 9320 :D Yaw ne mal borsadır bu ya!