-
[QUOTE=artanis;143354]Arkadaşlar aranızda sankonun tradeexpress programını kullanan varsa bir cevap yazabilirmi
son günlerde önemli noktalarda platformun kitlendiği oluyormu yada bağlantısının koptuğu abd verileri açıklanırken yada seans başlarken[/QUOTE]
O ara işlemelr hızlandığı için yoğunluktan tıkanıyordur. üçüncü köprü yapılması laızm ama sadece bayramlarda kullanılması için köprü yapılmak istenmiyor.
Bunun VOB Clienti var, internet şubesi var hiç olmadı telefonu var. Öneml, anlarda tetikte olmak lazım.
-
[quote=enorton;143362]avatarı değiştirdim, py anladı ne demek istediğimi. Sıkı dur artık bu avatarla direnç mirenç dinlemeyiz :D[/quote]
has toprağım Tatar Ramazan ışın kılıcı kullanmaz enerton :..:
orjinali olsun pliz :D
-
future lar yeşillendi ama biz hala 59 bin altındayız..
baskımı var ne ?
-
[QUOTE=YAVUZHAN;143364]has toprağım Tatar Ramazan ışın kılıcı kullanmaz enerton :..:
orjinali olsun pliz :D[/QUOTE]
Seni mi kıracağım yavuzhan... Savulun len......
-
Negatif mi ayrıştık ?? Bu kadarına da pes yani...
-
ben böyle VOB un....
bu ne lan zoytarı pala...DAX almış başını gitmiş,fdow desen o da eyle...bizimkisi 1000 pıvan + makası yidi,kuduz pala...
-
[QUOTE=SEYYAH;143368]ben böyle VOB un....
bu ne lan zoytarı pala...DAX almış başını gitmiş,fdow desen o da eyle...bizimkisi 1000 pıvan + makası yidi,kuduz pala...[/QUOTE]
abi direk imkb 30 alıp satabilsek keşke, orası sistemler için daha uygun aslında. Dün bugün imkb 30 kaç bin paun gitti geldi, biz 800 puan içinde dönüp duruyoruz...
-
fdow bizim dünkü kapanışın +70 puan üstünde bizim bunu fiyatlamamıza bakın hele...
-
fdow un 9350 üstüne atması harekete geçirebilir piyasayı..
[IMG]http://i32.tinypic.com/c269w.gif[/IMG]
-
gencler 58825 de long girdim long cu arkadaslara simdiden gecmis olsun birazdan piyasa batar ::: demedi demeyin.dng
-
900 den uzun kapandı..sistem flat de..
-
[QUOTE=enorton;143362]avatarı değiştirdim, py anladı ne demek istediğimi. Sıkı dur artık bu avatarla direnç mirenç dinlemeyiz :D[/QUOTE]
Az önce elinde ışın kılıcı vardı