-
[quote=YAVUZHAN;143421]forex işlemi yapan arkadaşlardan i forex aracısını kullanan varmı ?
memnuniyet-şikayet durumları nelerdir?
başka aracıyla çalışıp tavsiye edecekler varmı ?[/quote]
Burada aracı kurum önerileri var, yardımcı olacağını düşünüyorum:
[URL]http://www.fxgrup.com/forum/showthread.php?t=2597[/URL]
-
[QUOTE=abka;143416]burada bilen arkadaş vardır belki..
e-faturalar için [B]mynetden e[/B]-mail adresi verildi...
ama bazı faturalar gelirken ,bazıları yollandığı halde gelmiyor..[B]faturalar yollandığına eminim..[/B]
önemsizlere vs. bakın dediler..çözemedim..
yardımcı olan olursa sevinirim..[/QUOTE]
O mynet gibi bir mail sistemi görmedim. Benim de üyelerin bazıalrına aktivasyon maili gidiyor bazılarına gitmiyor. Forumun mail sisteminde sorun olsa diğerlerine gitmez mynette sorun olsa yine diğerlerine gitmez. Verebiliyorsanız birden fazla mail adresi verin. Hatta varsa mail yönlendirme servisi gibi bir şey onu kullanın. [email]user@mail.com[/email] adresine giden maillerin birer kopyası [email]user@hotmail.com[/email] [email]user@yahoo.com[/email] [email]user@gmail.com[/email] [email]user@mynet.com[/email] gibi diğer adreslere de gönderilsin gib,.
-
[quote=aslan;143422]Ağa akıllıdır erken düşer erken çıkar, dow 9.100 görür tutar piyasayı. Ki dönsün oradan, 4 gün tutacak gücü vardır sonra dow desteğini esirgemez.:..: Makaslara karışmam, spot için konuşuyorum.[/quote]
beynini sevdim...agami tanirsan?????
-
XU030 58.605 -42 -0,07 - makas mı gene
-
[QUOTE=YAVUZHAN;143421]forex işlemi yapan arkadaşlardan i forex aracısını kullanan varmı ?
memnuniyet-şikayet durumları nelerdir?
başka aracıyla çalışıp tavsiye edecekler varmı ?[/QUOTE]
- Merhaba FSA numaranızı öğrenebilir miyim?
- Şirket içi özel bilgi veremeyiz. Bunalra takılmayın. Siz ne kadarlık yatırım yapacaksınız para konuşalım.
şeklinde bir diyalog yaşadığım forex firması olduğundan tavsiye etmem. Virgin adalarında mı nerede kurulu bir şirket. FSAda arata arata bir türlü şirkete ulaşamadım. Demo hesabını kullandım gerç ibir haftada batırdım ama websiteisnde ve programda bağlantı sorunalrı sıkıntı verecek düzeyde.
ODL Türkiye derim parasını bile çekip sorun yaşamamış kişiler var. Üstelik denetlemenyen kurum da yok ODLyi. Demosunu kullandım MTde tık yoktu.
-
Sn Larossian; sistemlerinizin son durumu hakkında bilgi alabilirmiyiz. Teşekkürler..
-
nihayet uızunca bir aradan sonra vob, spotun altına indi..
-
az kaldi....kodugu tepki...59 000 e gelemedi...58 600 de sonlandi....makasi yoketti...avrupa yuzde 1 arti....
birazdan avrupa asagi gelecek...istihdam verisi oncesi...cikanlari asagidan almak ucun...
iste tam o an...guzunun barnaklari karincalanabilir....
-
KÜSKÜBAR İSTERİK..spot30 un dün sat verdiğini bugün geç keşfetmiş olmamdan ötrü üzgünüm ama yine full şorta geçmiş olmaktan mesudum
-
[QUOTE=anonimm;143429]nihayet uızunca bir aradan sonra vob, spotun altına indi..[/QUOTE]
düşüşü teyit etmek mi oluyor bu ? ayılar mı basmıs ortalıgı
-
[QUOTE=jani;143430]az kaldi....kodugu tepki...59 000 e gelemedi...58 600 de sonlandi....makasi yoketti...avrupa yuzde 1 arti....
birazdan avrupa asagi gelecek...istihdam verisi oncesi...cikanlari asagidan almak ucun...
iste tam o an...guzunun barnaklari karincalanabilir....[/QUOTE]
buyuk dusus baslar mı sence janı ?
-
58350 kırılırsa bir niagara olurmu ?