-
arkadaşlar hazır vadeli uyuyorken bir metastock formülü rica edebilirmiyim.Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.7,14,20 günlük üssel hareketli ortalamaların kapanışı birbirini kesecek.
yani önce 7gün 14 ve 20 yi kesecek,sonra 14gün 20 yi kesince sinyal verecek.Yalnız hacimde 3 gündür artıyor olacak.
teşekkürler.
-
arkadaşlar hazır vadeli uyuyorken bir metastock formülü rica edebilirmiyim.Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.7,14,20 günlük üssel hareketli ortalamaların kapanışı birbirini kesecek.
yani önce 7gün 14 ve 20 yi kesecek,sonra 14gün 20 yi kesince sinyal verecek.Yalnız hacimde 3 gündür artıyor olacak.
teşekkürler.
-
[QUOTE=Ardasu;16561]arkadaşlar hazır vadeli uyuyorken bir metastock formülü rica edebilirmiyim.Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.7,14,20 günlük üssel hareketli ortalamaların kapanışı birbirini kesecek.
teşekkürler.[/QUOTE]
budenli çok etkeni 1 sinyalde toplayabiliyormuyuz oleyse ne guzel .kom
-
[QUOTE=Ardasu;16561]arkadaşlar hazır vadeli uyuyorken bir metastock formülü rica edebilirmiyim.Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.7,14,20 günlük üssel hareketli ortalamaların kapanışı birbirini kesecek.
teşekkürler.[/QUOTE]
budenli çok etkeni 1 sinyalde toplayabiliyormuyuz oleyse ne guzel .kom
-
bütün dünya akşam dowu bekliyor gibi....
kanımca iki günlük minik tepkiyle bitmediyse düşünülenin aksine dow 12500-600 e kadar tepki verebilir bence.. ihtimal dahilinde yani....
12190 altındaki dowda bu söylediğim iptal olur.....
-
bütün dünya akşam dowu bekliyor gibi....
kanımca iki günlük minik tepkiyle bitmediyse düşünülenin aksine dow 12500-600 e kadar tepki verebilir bence.. ihtimal dahilinde yani....
12190 altındaki dowda bu söylediğim iptal olur.....
-
[quote=Ronaldinho;16559]piyasada %1lik aşağı yada yukarı hareket olunca,
uzlaşma değişiyor,
uzlaşma değiştiğinde karlar realize edilip uzlasmanın oldugu yönün tersine hareket oluyor
mesela 47.275e geldik, uzlasma orada degiscekti,
ben longları kapatıp karları aldım,
oradan shortladım,
şimdi gördügün gibi asagı gidiyor
genelde böyle oluyor[/quote]
cool1cool1cool1cool1
-
[quote=Ronaldinho;16559]piyasada %1lik aşağı yada yukarı hareket olunca,
uzlaşma değişiyor,
uzlaşma değiştiğinde karlar realize edilip uzlasmanın oldugu yönün tersine hareket oluyor
mesela 47.275e geldik, uzlasma orada degiscekti,
ben longları kapatıp karları aldım,
oradan shortladım,
şimdi gördügün gibi asagı gidiyor
genelde böyle oluyor[/quote]
cool1cool1cool1cool1
-
[QUOTE=Nohamura;16562]budenli çok etkeni 1 sinyalde toplayabiliyormuyuz oleyse ne guzel .kom[/QUOTE]
toplayamadığım için yardım istiyorum..:D
-
[QUOTE=Nohamura;16562]budenli çok etkeni 1 sinyalde toplayabiliyormuyuz oleyse ne guzel .kom[/QUOTE]
toplayamadığım için yardım istiyorum..:D
-
[B]Seans sıkıcı, izlemeyi bıraktım sülünlerin çıkışını izliyorum... :)
[url]http://haber.mynet.com/main/sulun2.html[/url][/B]
-
[B]Seans sıkıcı, izlemeyi bıraktım sülünlerin çıkışını izliyorum... :)
[url]http://haber.mynet.com/main/sulun2.html[/url][/B]