[quote=jerfin;252542]ohh işte, cerphin'in içinde uhde kalsın 72.000 demek istiyor bence..:D:D[/quote]
Jerfin, taze simit var yermin.:o:o:o fekat peynir yok...
79000 olurmuyuz acep..ü[url]www..:::[/url]
sfenksci kayıpüüü
Printable View
[quote=jerfin;252542]ohh işte, cerphin'in içinde uhde kalsın 72.000 demek istiyor bence..:D:D[/quote]
Jerfin, taze simit var yermin.:o:o:o fekat peynir yok...
sfenksci kayıpüüü
[quote=jerfin;252547]ohoooo OBO ya bak..
doğmamış çocuğa don biçmek denir buna be unlimitim..:D:D[/quote]
bu lafı en son söylediğin zamanı hatırlıyorum daaaa :D:D:D
kızım çocuk doğduktan sonra don mu biçilir. doğmamışa biçecen ki ucuz ossun. doğduktan sonra pis pahalanıyor :D
ky kısa pozisyon açmaya devam ediyor, py aşağıdan sorhtlatıyorlar 72 ye gidilmemesinin sebebi bu bence otobüs dolunca yolculuk başlar..
üvv bi kişi bile fikir belirtmemiş üvvvvv yokmu metastockcu :))
bu arada daytrade sistemden çifte teyitli sat geldi , saatlik sistem alı koruyor ama gostergeler cok zorlanmış tepedeler nerdeyse..
675 ve 700 den kısaldım 1/4 .
550 long !
shortçu sıkıştırmakla, longlamak arasında fark vardır...:)))
kar satışı bile yok demekki hedefe daha gelinmedi !!!!!
takip ettiğim tüm göstergeler tamam çıkış bu kadardı diyor.. ama yine de temkinli ve stoplu short devam... 72.000 tamam yada devam yerem...
daha çok erken pala,bu saatte satışa geçersen gün sonu gelmez :)
[quote=unlimitted;252546]TP yapılmış, 45 pip cebe atılmıştır.
yemişim VOBu. :D[/quote]
sistemlemi yapıyoprsun yoksa sadece teknik mi
[quote=YAVUZHAN;252554]550 long ![/quote]
stop şip-şak 5 in satışa geçmesi..
muhtemelen 71200 falan görülmesi lazım onun içinde..
71300 e giderse eğer ordan döner diye düşnüyorum :))) bu arada parite gene kıvırıyor
[QUOTE=Astatin;252548]Jerfin, taze simit var yermin.:o:o:o fekat peynir yok...
sfenksci kayıpüüü[/QUOTE]
peynir yoksa bal-kaymak da olur simitin yanında..:::
[quote=Kennym;252524]ya üstadlar iki gündür eve gittigimde kafam cok iyi oluyo bi turlu oturup deneme fırsatım olmadı ama 2 gundur aklımda size bir danısayım istedim , aklıma gelen yapıda bır hata gorebılen varsa bıldırebılır mı ;
sımdı mevcut yapıda yaptıgım sıstemlerın tamamı cıfte sınyal uretıyor , al ve sat veya çık için (birbirinden bagımsız kosullar içerdiği için peş peşe iki kere kar al çık gelebiliyor mesela) açıkçası test açısından bir sakıncası yok ama hani görünüş itibariyle daha sade olsun istedim ve mecvut kosullara şunu eklemeyi istedim ki aynı sinyalden iki kere çıkmasın , bana çok mantıklı geliyor ama henuz deneme fırsatım olmadı , ancak aksam denedigimde olucakmış gibi bir his de var içimde.. belki içinizde ilgili sorunu daha önce çözmüş biri vardır , fikir verebilir , yada olmaz diip sebebini söyler..
al ;
if (bla bla bla 1,0 ) ;
sat ;
if (bla bla bla 1,0) ;
şimdi mevcut durumda ilgili koşul peş peşe sağlandıgında iki kere al yada sat çıkabiliyor.
ben diyorum ki buna istinaden ;
al ;
if (bla bla bla 1,0 ) ama ardışık aynı sinyal olma..
state:= if ( if (bla bla bla 1,0 ) ,a,b) ;
state=a ;
ardışık aynı sinyal olma kısmını state ile ilişkilendirip araya katma durumunda peş peşe iki aynı sinyal gelmez diye düşünüyorum..
al ;
if (bla bla bla 1,0 ) ama ardışık aynı sinyal olma..
state:= if ( if (bla bla bla 1,0 ) and ,a,b) ;
state=a and ref(state)<>ref(state,-1) ;
hata gören varmı ? biraz karısık anlatmıs olabilirim lakin aksama kadar beklemeden bi fikir alayım dedim.. referans kısmı olusmadan önce kendini ref gösteremez gibi bir koşul var mı ? onu da baska bir değişken olarak gostermelimiyim ...[/quote]
doğru anladıysam:
iki farklı koşul var ve ardışık aynı sinyalleri elimine etmek istiyorsun Kennym,
bu durumda şu ind i tanımla:
[B]q1:=if( bla bla,1,0);[/B]
[B]q2:=if( hopla hopla,-1,0);[/B]
[B]q3:=q1+q2;[/B]
[B]q3[/B]
bu tg ye SAYAC diyelim;BURADA bla bla ve hopla hopla iki farklı koşulundur...
şu experti tanımlarsan ardışık sinyal önlenir:
ALIM KOŞULU:
[B]cross(fml("SAYAC"),0)[/B]
SATIM KOŞULU:
[B]cross(0,fml("SAYAC"))[/B]
:cool:
ema 55 71371 :)
gab kapandı..
[QUOTE=YAVUZHAN;252569]gab kapandı..[/QUOTE]
spotun 57.000 deki gapı da kapandı ama..:::;)
[quote=a.kaya;252561]sistemlemi yapıyoprsun yoksa sadece teknik mi[/quote]
sadece göstergelerle.
pivot: 71.650
ema55: 71.391
şu anda tam pivottayız.
[quote=jerfin;252571]spotun 57.000 deki gapı da kapandı ama..:::;)[/quote]
tebrik ediyorum sizi ben açamadım oralardan short,hala long devam en son aldıklarımı geri verdim sadece 777 ten
hocam pivot nasıl hesaplıyorsunuz ve pivot değerini ne için kullanıyorsunuz
bant daralıyor,yön tayini gerekiyor kısa vadede..
[QUOTE=last trader;252584]tebrik ediyorum sizi ben açamadım oralardan short,hala long devam en son aldıklarımı geri verdim sadece 777 ten[/QUOTE]
doğru olan seninkisi last.. benimkisi tepe avcılığı..:o
[quote=jerfin;252590]doğru olan seninkisi last.. benimkisi tepe avcılığı..:o[/quote]
bana da öğret :::
[QUOTE=saraylı;252567]doğru anladıysam:
iki farklı koşul var ve ardışık aynı sinyalleri elimine etmek istiyorsun Kennym,
bu durumda şu ind i tanımla:
[B]q1:=if( bla bla,1,0);[/B]
[B]q2:=if( hopla hopla,-1,0);[/B]
[B]q3:=q1+q2;[/B]
[B]q3[/B]
bu tg ye SAYAC diyelim;BURADA bla bla ve hopla hopla iki farklı koşulundur...
şu experti tanımlarsan ardışık sinyal önlenir:
ALIM KOŞULU:
[B]cross(fml("SAYAC"),0)[/B]
SATIM KOŞULU:
[B]cross(0,fml("SAYAC"))[/B]
:cool:[/QUOTE]
aman allahım ufkum acılır gibi oluyor , yav hakkaten güzel bakış açısı , du bakiim anaaam hakkaten la gene baktım gene gördüm sorun çözülür bunla..
üstad büyüksün saygılar , hörmetler :) aksam gider gitmez uyarlıcam.. mevcut kosullar yukarda yazdıgım kadar basit degıldı ama uyarlamada sorun yasamam :)
ne olursa olsun farklı bi bakıs acısı aldım sizden baslı basına bunu algılamam bile benım ıcın gunun en guzel kazancı oldu tekrar tskler...
bolinger orta bant 71675..
üstüne atarsa sabah görülen seviyeler bi kez daha test edilebilir..
aşağı tarafta bi kez daha 300 lerin görülmesi sıkıntı yaratır kısa vadede longlar için..
[QUOTE=unlimitted;252591]bana da öğret :::[/QUOTE]
de get.. .kom.dng
[quote=aerdogan11;252587]hocam pivot nasıl hesaplıyorsunuz ve pivot değerini ne için kullanıyorsunuz[/quote]
pivot günlük olarak hesaplandığında;
güniçi en yüksek ,güniçi en düşük ve o anki kapanışın toplamının 3 e bölünmesiyle elde edilir(=aritmetik ortalama)...
kapanış dinamik olduğundan ve tabi yüksek ve düşük te değişebileceğinden,bu pivot sürekli değişir...
önemli destek ya da dirnç olarak çalışır...
dtc ve tde ler de mink bir düzeltme olmakla beraber,ov li al sinyali devam ediyor...
[IMG]http://i46.tinypic.com/ndpis3.jpg[/IMG]
Bence 71400 e bi kere daha vurması lazım sonra yukarı gidebilir VAZ GEÇTİ GALİBA :) ORAYA GİTMEKTEN OKUYORMU BURAYI NE YA
[quote=jerfin;252594]de get.. .kom.dng[/quote]
üvvvvvvvvvv üüü :D:D
STR Sistemi son görünüm::)
[IMG]http://i45.tinypic.com/vyv6ut.jpg[/IMG]
tempo düşüyor,700 üstünde kalamadı..
71 bine doğru realize ön plana çıkacak bu gidişle..
[quote=Kennym;252592]aman allahım ufkum acılır gibi oluyor , yav hakkaten güzel bakış açısı , du bakiim anaaam hakkaten la gene baktım gene gördüm sorun çözülür bunla..
üstad büyüksün saygılar , hörmetler :) aksam gider gitmez uyarlıcam.. mevcut kosullar yukarda yazdıgım kadar basit degıldı ama uyarlamada sorun yasamam :)
ne olursa olsun farklı bi bakıs acısı aldım sizden baslı basına bunu algılamam bile benım ıcın gunun en guzel kazancı oldu tekrar tskler...[/quote]
rica ederim svg.Kennym,
:)
650 cover ve short !
stop 72 bin :)
tek artı banka garan.. demek ki bu günler için almıyorlarmış onu..:D
garantiden ziyade işbankasına bakılmalı potansiyel onda cok daha fazla
buradan aşağı yapmadan toparlaması zor artık..
biraz realize lazım..
şip-şak 5 satışa çok yakın..
Dalga Teorisi açısından şu anda 2 adet DBS var:
1.) evvelsi günkü 69.450 dibi;burası aşağı geçilirse iş değişir...
2.) dün saat 15.00 te oluşan 70.600 dibi;burası da önem kazandı artık yukarı açılışla ve aşağı geçilirse ,değerlendirmek gerek...:)
70.600 üstünde piyasa kaldıkça,yukarıları denemek isteyebilir...:cool:bu durumda 73.500 potansiyel hedeftir...:confused:
amaaa ;unutmayalım daytrade ediyorsak,yukardaki yorumla trade etmemeli,sadece bir vizyon vermeli,burası önemli,...:eek::D:p:rolleyes:;)
melaba,
mavi destek çalışıyor..500 ün altına inilmedikçe yukarıyı zorlarlar kibim
[IMG]http://i48.tinypic.com/2h7mjwz.png[/IMG]
hoçikal