tıh tıh nazar değmesin..spottaki hissem %3,5 primli..vobdaki şortlarım malum..ama vobdan tırsıyorum yaw..pambıh ın dediği gibi bişi mi eksik ne
Printable View
tıh tıh nazar değmesin..spottaki hissem %3,5 primli..vobdaki şortlarım malum..ama vobdan tırsıyorum yaw..pambıh ın dediği gibi bişi mi eksik ne
Yannız matriks gözüme giren bi hamle yaptı son güncellemede.Eskiden marketiva diye bi firmanın platformunda millet hem trade ediyordu hemde aynı anda chat açıktı sağ tarafta.Çok hoşuma giderdi o uygulama.Matriskte connect diye bişi eklemiş terminale, sanırım tam o dediğim gibi bişi olacak.
[quote=flexy;420726]Yannız matriks gözüme giren bi hamle yaptı son güncellemede.Eskiden marketiva diye bi firmanın platformunda millet hem trade ediyordu hemde aynı anda chat açıktı sağ tarafta.Çok hoşuma giderdi o uygulama.Matriskte connect diye bişi eklemiş terminale, sanırım tam o dediğim gibi bişi olacak.[/quote]
neyyyy..matriks üzerinden çetecekmiyiz yanne..gruba geliyo mu peki:::
[quote=Astatin;420724]diğerleri gibi basit bir realizmi yoksa graşieynseynçmi acaba..
bu sefer indiklerde çok pis nunu var..graşmı sanki* du bahalım
[IMG]http://i47.tinypic.com/29l0iux.png[/IMG][/quote]
An itibariyle ;
xu030 : -1,1
tahvil : + 0,47
usd : + 0,13
eusd : -0,65
Yurt dışı malum..Un vağ, şekeğ vağ yani.Bi pişiricik kişi lazım gibi duruyor sanki mış gibi falan :D
[quote=Astatin;420727]neyyyy..matriks üzerinden çetecekmiyiz yanne..gruba geliyo mu peki:::[/quote]
Daha denemedim ama grafik paylaşımı olduğuna göre her türlü geliyodur patron :))
[quote=flexy;420728]An itibariyle ;
xu030 : -1,1
tahvil : + 0,47
usd : + 0,13
eusd : -0,65
Yurt dışı malum..Un vağ, şekeğ vağ yani.Bi pişiricik kişi lazım gibi duruyor sanki mış gibi falan :D[/quote]
değişimler cücük hacı..döner dow %1 artı kapatır üstüne bir de sp bizde arttırduk ulan gredü notunu derse gibi kabuslr aklıma gelmiyor değil..üw
[quote=Astatin;420730]değişimler cücük hacı..döner dow %1 artı kapatır üstüne bir de sp bizde arttırduk ulan gredü notunu derse gibi kabuslr aklıma gelmiyor değil..üw[/quote]
Bi umut aste bizimkiysi :)
nays vörk pala or piyasa...herkese iyihaftasonları 39*43..
dow %3 graşsın 1 milyon çiçek açsın..zemheride güller açsın, Ağustosda karlar yağsın, Kasımda kasımpatlar açsın, longlar Kasımda patlasın...üühühühühü....
Puhahaha dow nerden nereye zıPLadı haci şahane yaaa raLLyEnSYNC...
goldda hareket yok anlaşıldı bugün üwww sıkıldım
[quote=astatin;420724]diğerleri gibi basit bir realizmi yoksa graşieynseynçmi acaba..
Bu sefer indiklerde çok pis nunu var..graşmı sanki* du bahalım
[ımg]http://i47.tinypic.com/29l0iux.png[/ımg][/quote]
astı usta bu seviyeden gelen realize basitten bir kademe büyük olur gibi ama dikkat etmişsinizdir hiçbir orta vadeli tepe bir zirve ile kalmıyor biraz düşüp sonra sert yükseliyor erken shortçular beyaz bayrak ayna oluyor , ondan sonra iyi günler oluyor . 92.500 de , 86.500 de ve 75-76 binlerde hep böyle oldu .
Obsidyen ustaaaaaaaaaa . . . .
Bir bakıversen bunlardan hangisi doğru olabilir ; ya da d şıkkı hiçbiri mi ? :)
USD BAZLI - VOB GRAFİĞİ . . .
[quote=seagate;420737]Puhahaha dow nerden nereye zıPLadı haci şahane yaaa raLLyEnSYNC...
goldda hareket yok anlaşıldı bugün üwww sıkıldım[/quote]
sakin..:) memü bizi diskoya götür...:)
[quote=Astatin;420725]tıh tıh nazar değmesin..spottaki hissem %3,5 primli..vobdaki şortlarım malum..ama vobdan tırsıyorum yaw..pambıh ın dediği gibi bişi mi eksik ne[/quote]
tıh tıh tıh nazar değmesin.. spotumuz %5 artı, vobumuz eksi..:..:
[quote=gnome;420745]Obsidyen ustaaaaaaaaaa . . . .
USD BAZLI - VOB GRAFİĞİ . . .[/quote]
sayımınız ortodox metodoloji ye ait...onun guruları 2006 beri çökertmeye çalışıyorlar piyasaları..ama piyasalarda...çökertmedende halilim türküsünü çalıp durur...şincek onnar siber sgıll 2 sayıyorlar bende steven sgıll filmlerini izliyorum bi tiyo gapabilir miyim diye ama yoook yok bi türlü bulamiyiimm :D:D
[quote=gnome;420745]Obsidyen ustaaaaaaaaaa . . . .
USD BAZLI - VOB GRAFİĞİ . . .[/quote]
25 mayıs da başlayan yükseliş 9 kasım da bitti mi..? bitti ise oluşan monodalganın derecesi 2003 den başlayan kalıba ait ise...selasını okutmak gerek...yok değil ise durum matruşkaadır...Bunu bize fiyat ve zaman söyliicek...kiminin kulağına söyliicek kiminin gözüne sokacak... bekliiiz bakalımm..:p:p.:))):)))
[quote=Astatin;420748]sakin..:) memü bizi diskoya götür...:)[/quote]
günaydın patron graŞşş var vobda üwww
gold gene yükselmiş vay arkadaş üww alsak düşerdi :)
Vob şu anda 89.275 , şöyle 88.700 yapsa saat 11.19
sn gnome 88.275 demek istediniz sanırım.
[quote=gnome;420754]Vob şu anda 89.275 , şöyle 88.700 yapsa saat 11.19[/quote]
89.275 değil 88.275 tansiyonum çıkıverdi :)
[quote=gnome;420756]89.275 değil 88.275 tansiyonum çıkıverdi :)[/quote]
:..::..: dedim yanlış vadeye mi bakıyorum, 2 defa kontrol ettim kontratları
Büyük abiler tepişmeye başladı yine çok sert ani,amansız bir hareket gelecek gibi muhtemel yukarı doğru . Gaçınılmaz . . . :))
[quote=astatin;420572]nassı bir yerdeyiz annıyonuz değil mi ağalar..20 günkül ho civarında..aynı zamanda gredü notu gününün en düşüğü civarları...trebd gücü göstergesi denge noktası olan 2 de...yeni bir mecraya akışa işaret ediyor..trade korkunç trade kaçınılmaz..hava puslu..gün gri başladı amma kırmızı kapanacak..kırmızı illede bear demek değil, kanın rengi..kimin kanı dökülecek bellolmaz..şort devam ediyorum..eğer gap %-1 bulsaydı yine flatlerdim ama reşort açmazdım..amma durum farklı realize oldu..durum korkunç, durum puslu, durum kaçınılmaz
[ımg]http://i50.tinypic.com/2ev9sv9.png[/ımg][/quote]
sn.asti haklı
trade gitgide korkunç bir hal aldı , trade gaçınılmaz , he he hastayın bu lafa . Yalnız önce halil'in aklıyla short açanları bir doğramak gerekiyor . Yoksa bu işin tadı kalmaz :)
kapitülesiz tepe mi olur ?
Yooo büyük konuşmuyorum , kimsenin kötülüğünü istediğimden değil tövbe .
Sadece biraz his , biraz tecrübe naçizane . Yoksa belki direkt çöker herkese kıyak yapar .
OLURSA 1000-1500 PUAN TEMİZİ VAR GİBİ . . .
OLURSA :confused::confused::confused:
[quote=gnome;420759]sn.asti haklı
trade gitgide korkunç bir hal aldı , trade gaçınılmaz , he he hastayın bu lafa . Yalnız önce halil'in aklıyla short açanları bir doğramak gerekiyor . Yoksa bu işin tadı kalmaz :)
kapitülesiz tepe mi olur ?[/quote]
Patron,
Katılıyorum..Bir doğrama şart amma diğer yandan, bazen doğramayı dar alana sıkıştırıp sistem çarparak vb de yapabiliyor..Velakin S&P den bir iyi haber ve *ük gibi %5 lk yukarı bar ve devamında graş gibi şeyler olmaz mı? olabilür..Bir de bu sefer tepede 10 gün üstü üste yukarı aşşa çok geniş marjlarda oluştu barlar..İşkenceyi şimdilik orda da bitirmiş olabilir..:D evet sonuçta trade gorkunç ana gaçınılmaz:D
[quote=Astatin;420762]Patron,
Katılıyorum..Bir doğrama şart amma diğer yandan, bazen doğramayı dar alana sıkıştırıp sistem çarparak vb de yapabiliyor..Velakin S&P den bir iyi haber ve *ük gibi %5 lk yukarı bar ve devamında graş gibi şeyler olmaz mı? olabilür..Bir de bu sefer tepede 10 gün üstü üste yukarı aşşa çok geniş marjlarda oluştu barlar..İşkenceyi şimdilik orda da bitirmiş olabilir..:D evet sonuçta trade gorkunç ana gaçınılmaz:D[/quote]
daha neyi doğrayacak haci 93 olmuş üwww
Bir de; daha önce attığım günlük sistem grafında, gelen satlardan sonra hep yükseliş olmuş, acaba bu sefer ki sattan sonra da aynımı olacak demiştim...Haftalık grafa dönüp baktığımda; ilk kez MFIda NU olduğu görülüyor..Daha önceki satlarda MFI nın yükseliş trendi bozulmamıştı oysa...Ayrıca bu yükseliş boyunca grafikte görünen kırmızı ve pembe indikin altında hiç haftalık kapanış olmamış... Bu hafta o değerler 88,050 ve 86,875 den geçiyor...Trend gücü göstergesi şu an 2 de ve denge noktasında..Eğer 86,875 in altında haftalık kapanış olursa sanırım TGG 1 e düşecek ve hatta MACD de sat verebilir (kesin demiyorum, hafta kapanışındaki görüntüye bakmak lazım)..
Sonuç 88,050 de graş için umut, 86,875 altında ise umuttan fazlası olabilir... :) Belki de olmaz..bilemiyorum..Sonuçta ben piyasanın geleceğini değil, grafikleri okudum..ikisi farklı şeyler olabiliyor malum :).... VOB graşarsa makul bir yerde graşı rezlia edp malın yarısını spotta bir hisseye gömeceğim :)...
Haftalık graf gorkunç, haftalık grafla trade edilmez, trade edenin sonu gorgunç olabilir..sadece fikir versin diye yazdım..aman diyim..
[IMG]http://i50.tinypic.com/24l3rs1.png[/IMG]
[quote=seagate;420763]daha neyi doğrayacak haci 93 olmuş üwww[/quote]
:..: he işte haci onu diyorum..bazen öyle sıkıştırıp tiksinç hareketlerle marj yapıyor ki, mesela zireveye göre 10000 puan düşmüş oluyor ama sistemci dahil 1000 puan kazanan olmuyor...Destere Gnam Gnam Style:..:..93 depesinden sonrada baya bir destere yaptı...
[quote=Astatin;420765]:..: he işte haci onu diyorum..bazen öyle sıkıştırıp tiksinç hareketlerle marj yapıyor ki, mesela zireveye göre 10000 puan düşmüş oluyor ama sistemci dahil 1000 puan kazanan olmuyor...Destere Gnam Gnam Style:..:..93 depesinden sonrada baya bir destere yaptı...[/quote]
işte öyle hareketlerin **
graştır bizi opsi van ceday.. :) +600 makas çok fazla..ayıp valla..indirelim onu 300 e..veya 600 kalsın ama 86000-86600 şeklinde olsun..suyundadanda olsun
[quote=Astatin;420768]graştır bizi opsi van ceday.. :) +600 makas çok fazla..ayıp valla..indirelim onu 300 e..veya 600 kalsın ama 86000-86600 şeklinde olsun..suyundadanda olsun[/quote]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Jt2Za3Nhhjw&feature=player_detailpage[/url]
:p:p:p
[quote=Astatin;420768]graştır bizi opsi van ceday.. :) +600 makas çok fazla..ayıp valla..indirelim onu 300 e..veya 600 kalsın ama 86000-86600 şeklinde olsun..suyundadanda olsun[/quote]
du suyundan da veriim biraz... X30 83500 aşşa sarkışla ver elini şarkışla...:D:D:D
tırsıngen..175 denbir kısmını filatos doritos...şo son bar ve bir önceki ters yöndeki bar bende bir key reverse izlenimi şeetti..brak üçü, önceki 10 barın en yükseğini geçti ve 10 barın L ve H sini yuttu..ama yinede lebronic tuzak da olabilir..du bakalım..
full fil-at..satrançsal durumlar var
ben en çok dahayukarıdan şort açma ihtimalini sevdim ama eldeki şortu kaptırma ihtimalinden korktum :)...
long içinde aynen uyarlanabilir
bence lebronic tuzak...gritik rakam x30 83500-83800.. dimek oraya yannız inmek isteyi lebron...:mad:
Haydi pala haydi PALAl haydi tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii ( up olsun ) SAAT : 15.14
Abi adam rahat durmuyor ki . . .
Bütün gün milleti uyutup sonra aşağı salıyor . Shortöre rahat vermiyor . Biraz düşüp sonra sürüyor yukarı , daha düşük komisyonlu bir yer bulmak lazım ( kendi adıma )
[quote=obsidyen;420774]bence lebronic tuzak...gritik rakam x30 83500-83800.. Dimek oraya yannız inmek isteyi lebron...:mad:[/quote]
bence de patron .
Zaten çok net bir 83.000 var , bir de 74-75 aralığı . Ama erkeksen dayan oraya kadar :)
way**..şerefsiz ***do pala..kaptırdık mı lem şortları yoksa..du bakalım