Perşembe Cuma flat beklemeyi düşünüyorum. Önemli hareketler beklemiyorum. Piyasanın yönü tatil sonrası belli olur. Yarın pozisyon kapamalar olabilir.
Printable View
Perşembe Cuma flat beklemeyi düşünüyorum. Önemli hareketler beklemiyorum. Piyasanın yönü tatil sonrası belli olur. Yarın pozisyon kapamalar olabilir.
Endeksı Yukarı Tasırlarsa 37000 Lere ılk Etapta Yada 42000 Lerden Vadeyı Kapatırlarsa Ki O Zaman Dek ıym Nın 36000 Lerde Poz Kapamıs Olması Gerekır Malıyetıne Versede Dolarda 50000 Shortun Uzerinde Oturduğundan:..: Dolara Kaya,nın Selamı Var Olur :D dsı Yı Kurtarma Planı Yok Dsı Kurtatrırsak Py Batar :D Abd Nin Otomotıvı Kurtarayım Derken ıflasını Vermesı Gıbı Bısey Olur Heralde :D
Yarın Nolur Bence Alırlar 31800 Lere Yakın Bi Açılıs Olur Sonra Almanya Faiz Indirimi Hikayesi Mutlu Olurlar Cuma Nolur Hiç Tahminim Yok 32600 Lere Dayanırlar Yine Yada 33000 Lere Bakalım Bu Arada Shortum :d
[quote=jelibon;65880]he he doçe maliyet 17000. ky bu işi öğrendi.[/quote]
KY PEKDE OGRENDI DENEMEZ SANKO 2171 KONTRAT 25000 MALIYET DEMEKKI 2000 KONTRAT HEDIYE ETMIS GERCI DSI DE 17000 HEDIYE ETMIS :D
Yarın ve Cuma günü 10 günlük takas avantajı var.
Alacağı malların parasını 10 gün repoda istirahate çekecek... Bu 2 gün piyasada samba yaparlar:)
..fdow sabah %1,5 eksi olsun,biz eksi bile açarız..
Ulusal 30 endeksinin 1 ağustos tan başlayan yaklaşık 5 aylık düşen kanal üst çizgisine çok yaklaşmış bulunuyoruz. Yarınki 5 aylık kanal çok direnç seviyemiz [B]32.500. 32-600[/B]
Yarın Ulusal 30 endeksi 1300 puan yüksek açılsa dahi bu 5 aylık kanal direncine denk gelecektir.
Eğer ki 5 aylık bu direnci kırarsak çok sert agresif alımlar gelmesi mümkün. Ama şu anki ekonomik durumda bu ne derece mümkün takdiri siz ebırakıyorum...
Aksi olması durumunda ise 26.000 noktasına yolculuk çok zaman almayabilir.
Cuma günü üst kanal direncimiz daha da düşük olacak [B]32.050[/B] ([U]ulusal 30 endeks değeridir[/U] )
Herkese bol kazançlar..
Günaydın... Çekik gözlüler -1 civarı...fdj de -1 civarı..parite 35 pips aşağıda (E/U)..Öbür parite ise (U/J) 30 pips aşağıda...DUr bakalım..Hiç öyle boğazı kesilecek bi ayı gibi hissetmedim kendimi..ve hatta krizlerde en erken hareket eden GBPJPY resmen çökmüş...
Bu arada NZDJPY 54 pips bıraktı..bereket versin..GBPJPY ise önceki dibini kırıyor.128 e kadar pırtlayabilir..motivasyonluk kısayım
[QUOTE=Astatin;65889]Günaydın... Çekik gözlüler -1 civarı...fdj de -1 civarı..parite 35 pips aşağıda (E/U)..Öbür parite ise (U/J) 30 pips aşağıda...DUr bakalım..Hiç öyle boğazı kesilecek bi ayı gibi hissetmedim kendimi..ve hatta krizlerde en erken hareket eden GBPJPY resmen çökmüş...
Bu arada NZDJPY 54 pips bıraktı..bereket versin..GBPJPY ise önceki dibini kırıyor.128 e kadar pırtlayabilir..motivasyonluk kısayım[/QUOTE]
Fdow a nası basıyorum ama:)
1000 puan gaplı açılış bekleyenleri sağdaki odaya alıyoruz:) :)
[quote=catedral;65890]Fdow a nası basıyorum ama:)
1000 puan gaplı açılış bekleyenleri sağdaki odaya alıyoruz:) :)[/quote]
eheheheeh...erkenciyiz bakıyorum..bas bas bas....
Imperiled automakers and their union worked feverishly Wednesday to sell a skeptical Congress on a $34 billion aid plan, promising labor concessions and restructuring. The Senate's Democratic leader said there still weren't enough votes to tap the $700 billion federal bailout fund to prop up the foundering Big Three...
pelosi buraya...
[img]http://resimekle.gen.tr/uploads/5rh72435.png[/img]
f dow da son durum işler geberik :)))
[quote=catedral;65890]Fdow a nası basıyorum ama:)
1000 puan gaplı açılış bekleyenleri sağdaki odaya alıyoruz:) :)[/quote]
bende o odadaki arkadaşlara çay getireyim içsinler canları sıkılmasın :D
[quote=natilus99;65893][IMG]http://resimekle.gen.tr/uploads/5rh72435.png[/IMG]
f dow da son durum işler geberik :)))[/quote]
ona f..ked dow dmek istiyorum anlıyor musun..:..:
[quote=natilus99;65894]bende o odadaki arkadaşlara çay getireyim içsinler canları sıkılmasın :D[/quote]
ben o kadar emin değilim...muhtemelen iyi artı açacak bizimki (şşş PY duymasın :)
Panik yokkk acele etmeyinnnnn
ağır olunnn ....
[QUOTE=catedral;65890]Fdow a nası basıyorum ama:)
1000 puan gaplı açılış bekleyenleri sağdaki odaya alıyoruz:) :)[/QUOTE]
ablacığım fdowla oynama lütfen.. long olan arkadaşlar olabilir. :o
[QUOTE=Astatin;65896]ben o kadar emin değilim...muhtemelen iyi artı açacak bizimki (şşş PY duymasın :)[/QUOTE]
Bence öncelikle longların paralarını alırlar sonra kısacıların shortlarını:..:
Ben hep erkenciyimdir:D
Gm Ve Chrysler, Yardım Almak ıcın Onceden Kararlastırılmıs ıflası Dusunuyorlar
Bloomberg Haber Ajansında Konuya Yakın Kaynaklara Dayanarak Verılen Bır Haberde
General Motors Ve Chrysler Corp`un Kongre`den Mılyarlarca Dolar`lık Yardım Alabılmek
ıcın Onceden Kararlastırılmıs ıflası Kabul Etmeyı Degerlendırdıklerı One Suruldu.
-matrıks-
[quote=catedral;65899]Bence öncelikle longların paralarını alırlar sonra kısacıların shortlarını:..:
Ben hep [COLOR=red]erkenciyimdir[/COLOR]:D[/quote]
derken ? kinaye mi var?
ayrıca, kısaları karla kapatıp süt danası pozisyonu alacaksaın demek...ilk aşama olsun bayramı fit ve flat geçiririm..
Lucy Lui (nikkei): 8100-7924 yapmış,
Ping Pong (hang seng): 13840-13575 yapmış
sittiret zamanları (straits times): 1675-1655 yapmış..
eee umutlyuz tabi...USDJPY ve GBPJPY de hızla göçüyor
GBPJPY de pis kısayım...
[QUOTE=selçuklu;65898]ablacığım fdowla oynama lütfen.. long olan arkadaşlar olabilir. :o[/QUOTE]
long olurken düşünecekler:)
Yavru danayız ama gönlüm yinede shortta:) Kırmızı gördümmü dörtköşe oluyorum..
[quote=catedral;65903]long olurken düşünecekler:)
Yavru danayız ama gönlüm yinede shortta:)[/quote]
hydaa.yavru danayım ne demek yaww..az kısa değilmiydin sen...yavru ayı yada yavru panda olman gerekmiyormu???dana nerden çıktı
ping pong (hangseng) bir anda çöktü...Bu arada terminal pırtladı..biri bana FDJ i desin
[QUOTE=Astatin;65905]ping pong (hangseng) bir anda çöktü...Bu arada terminal pırtladı..biri bana FDJ i desin[/QUOTE]
FDJI .... Kırmızı 1.10
NIKS ... Kırmızı 1.00
FDAX ... Kırmızı 0.74
[QUOTE=Astatin;65904]hydaa.yavru danayım ne demek yaww..az kısa değilmiydin sen...yavru ayı yada yavru panda olman gerekmiyormu???dana nerden çıktı[/QUOTE]
Uzun kovalıyorum ya... Vadelide 39-40.000 hedefim var:..: Yeni yıla kadar:) Sonra yeni yıl hediyesi yeni dip... Ayı oğlu ayı olacam:)
dowda 10000 yolculuğu başladı trene bimmek için son düşüş bugün olacaktır.
sevgiler.
GAP 100 puan oldu :)
imkb30 düşüş kanalının dışında .. tekrar içeri girerse kısa düşünürüm .. girmezse longör olarak devam edeceğim ...
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/9926/adszdu3.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img78/adszdu3.jpg/1/][IMG]http://img78.imageshack.us/img78/adszdu3.jpg/1/w659.png[/IMG][/URL]
fırsatı verdi işte kimse kaybetmedi en iyisi.
350 den takviyeyle %100 oldu pozisyon
Kısalar 300 ortalamayla kapandı.. 525 - 500 kısa açıldı 350 uzuna dönüldü...
Yavru danadan sevgilerle:)
375 kısalar kapandı..fitflat
04.12.2008 09:13:35 CREDİT SUİSSE, DÖRDÜNCÜ ÇEYREĞİN İLK İKİ AYINDA 3 MİLYAR CHF ZARAR ETTİ, 5.300 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARACAK
Credit Suisse, dördüncü çeyreğinde ilk iki ayında 3 milyar İsviçre
Frangı (CHF) zarar ettiğini bildirdi ve iş gücünün yüzde 11'ini oluşturan
5.300 kişiyi işten çıkaracağını bildirdi.
İşten çıkarmalar esas olarak yatırım bankacılığı bölümünde olacak
ve 2 milyar CHF tasarruf sağlayacak.
Açıklamada, büyük bölümü dördüncü çeyrekte alınacak bu tedbirler
nedeniyle 900 milyon CHF masraf oluşağı ve bu rakamın henüz net zarar
tahminini yansıtılmadığı da ifade edildi.
Foreks Haber Merkezi
[QUOTE=VOBiX;65815]Bizim PY dün Dowun artı yapacağını bildiğinden önceki gün %7 düşmesine rağmen VOBu artı kapttı bugün de iyi kapatacak olsa bu kadar aşağıdan kapatmazdı. MAkasla ayarı çekerdi. Dün de 648 puan artı makas vardı VOB eksi spot artı oldu makası kapattılar. Bugün makas +584.[COLOR="Blue"][B] Ayular sakin olsun[/B][/COLOR] bendeki tüm sistemler(4+1 adet) satta kapattı günü. Bakın catedral bile kısa girmiş. 32,475 yukarı geçilmediği sürece yön aşağıyadır.[/QUOTE]
Dow 17.15e göre %3,3 artı kapattı da ne oldu no panic. Kapanırken uyumsuzluk oluşturmuş zaten.
[QUOTE=catedral;65875]f dow eksi olurrrr...:) Açılışa 400 puan yeter..uyk[/QUOTE]
Bakın nasıl da biliyor işi .brv
kısa pozisyon kapandı,uzun pozisyon açıldı.sistemler tam yön göstermiyor.15 dak.kısa 20 dakika uzun gösteriyor.
500 den tamamı kapandı
tekrar alttan uzunlamak umuduyla
Sazan hala yarısı dün kapanmış shortlar ile oturuyor. Yükselişten aşağıdaki nedenlerden dolayı umutsuzum. Aşağıdaki grafikler TAHVIL ve USDYVADE grafikleri.
Tahvil, pembe kırılmadığı sürece yükseliş
Dolar, aşağı dogru 5. dalgada hedef beyaz yatayın altındaki yatay (Mavi oklu).
Xu030 grafikte ise (daha önce vermiştim) hedef 28.000 gözüküyor.
Görünen o ki piyasalar kırılma noktasında. Ya bütün hedefler delinecek ve topluca tüm sayımlar geçersiz hale gelecek yada , resim kötüleşecek.
Bol Kazançlar.:o
her yer delinecek, çuf çuf çuf.
32150 yi geçebilirse 33000 lere ulaşabilir ,bugünkü beklentim bu yönde.