-
[quote=Kennym;143432]düşüşü teyit etmek mi oluyor bu ? ayılar mı basmıs ortalıgı[/quote]
hiç bir şey demek o...adamlar makası mal almak için veya satmak için itediği gibi kullanırlar...makas bir yemdir... hep söylerim MAKAS ve TAKAS tamamen traş....Neyi alıp satıyorsan onun tekniğine ve sistemine bakacaksın..Ekim vade taaa Pazartesi sat vermiş...Spot dün? Sözün özü spotun ** :)
-
[quote=Kennym;143433]buyuk dusus baslar mı sence janı ?[/quote]
bugun iki onemli tepki olacak dedim...birini izledik...58 600 de sonlandi...
ve iniyor...gittigi yerden daha onemli bi tepki gelecek....
onun ucun...mermileri sarjura surdum...kari alacagim birazdan....
-
ağalar kolunu kıpırdatmıyor :)
-
[quote=negrolino;143434]58350 kırılırsa bir niagara olurmu ?[/quote]
58200-400 aralığında önemli bir destek var..burayı kolay kıracağını sanmam...sarkmalar hariç...
-
[quote=jani;143436]bugun iki onemli tepki olacak dedim...birini izledik...58 600 de sonlandi...
ve iniyor...gittigi yerden daha onemli bi tepki gelecek....
onun ucun...mermileri sarjura surdum...kari alacagim birazdan....[/quote]
Jani tahmini rakamaını söyleyebilirmisin nereden flat olmak mantıklı sence?
-
Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı bugün için yok...
-
Lütfü develer nirde :) az sonra çökecek burası :) paralar yolda deve lazım yükleeyecek...lütfüüüüü :)
-
su yolunu bulur piyasada yönünü....bu kadar terslik yapmak zordur be spek kardeşim....senin de gücün bir yere kadar....
-
[QUOTE=Demirci;143440]Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı bugün için yok...[/QUOTE]
Dibin dibi vardır. Tarım dışı istihdam var bugün, ocak söndüren cinsden bir veridir. Eğer kötü gelir de yurtdışı da bozarsa o zaman kimse tutamaz burayı. Tabi veriye kadar yukarı yapabilirler...
-
[quote=Astatin;143441]Lütfü develer nirde :) az sonra çökecek burası :) paralar yolda deve lazım yükleeyecek...lütfüüüüü :)[/quote]
ha ha ha....tirlarla goturuyoruz...
ne dedim...bu foruma yazmaya basladigimda....
AGAMI SOYACAGIM....GORDUNUZ... SOYUYORUM....
AGAM SANIYORKI....bitek onda akil var...haysiyetsiz *****....
aslinda eyi oglan...
-
cuma vakti kıtım olacakmı 57975 e yazdım alışımı 58600 kısalamışem
-
[quote=Demirci;143440]Piyasa terslik yapıyor...dayılanıyor yani amerika ve avrupaya....
dayılık yapanın gücünü göreceğiz birazdan....en fazla düşeceği yer 58025... aşşağısı bugün için yok...[/quote]
Hocam şimdi FDOW ve DAX bir anda %1 eksi yazsa ne olacak ozamanda bak işte piyasa bu yüzden düşmüş demeyecekmiyiz. Bugün açıklanacak bir veri vardır yada ABD dedeki Agaların bir karın ağrısı vardır olmadı yeteri kadar short açılmamıştır falan filan kısacası bizdeki Babaların bir bildiği vardır ancak en fazla şurası olur demekde bana göre çok büyük bir hatadır ki o hatayı en son U100 40,000 i geçemez diyen 80,000 Adet diğer tarafında bulunan shortçu grubu yapmıştı U100 48,000 de iken hallerini gördük.