ağa cumadan dönemedi mi nedir....bu nasıl piyasa böyle...
Printable View
ağa cumadan dönemedi mi nedir....bu nasıl piyasa böyle...
[quote=Astatin;143479]ben baktım..:) ama daah komik bir şey var...bizim ters indikatör, para keybediyor olmasını ilahi adalete, gökhan ın kazanıyor olmasını da ilahi adalete bağlamış...:..::..::..:[/quote]
Hocam vahşi batıda kimse para kaybetmez hepsi dipten longlar tepeden shortlar şimdi 1000 puan göçsek alayı zaten 58500 de shortlamıştır 1000 puan artsak 58300 den hepsi uzamıştır :p:p
Orda Şubat 2009 dibini tarihi ile verdim 10-20 şubatta dip olacak dedim yahu öngörüm günü gününe tuttu üstüne hemde taa ocakta kara şubat diye yazmaya başladım sonuçta teşekkür beklerken özelden küfür edenlermi, hakaret edenlermi, deli diyenlermi. Orda adam gibi yazan 1 yada 2 kişi var ki bir tanesi zaten Ustam diye nitelendirdiğim bir üstatdır gerisi maşallah piyasa gurusu soros halt etmiş.
tırma vesilesiyle..şortların bir kısmı 350 ve 375 den kapatıldı..3/5 şort devam
[quote=Astatin;143485]tırma vesilesiyle..şortların bir kısmı 350 ve 375 den kapatıldı..3/5 şort devam[/quote]
short un vırrığı vırrık değil diyon yani asti :::
uzadım bakalım ne olacak
[QUOTE=SEYYAH;143486]short un vırrığı vırrık değil diyon yani asti :::[/QUOTE]
.dng.dng.dng
[QUOTE=stonhand;143484]Hocam vahşi batıda kimse para kaybetmez hepsi dipten longlar tepeden shortlar şimdi 1000 puan göçsek alayı zaten 58500 de shortlamıştır 1000 puan artsak 58300 den hepsi uzamıştır :p:p
Orda Şubat 2009 dibini tarihi ile verdim 10-20 şubatta dip olacak dedim yahu öngörüm günü gününe tuttu üstüne hemde taa ocakta kara şubat diye yazmaya başladım sonuçta teşekkür beklerken özelden küfür edenlermi, hakaret edenlermi, deli diyenlermi. Orda adam gibi yazan 1 yada 2 kişi var ki bir tanesi zaten Ustam diye nitelendirdiğim bir üstatdır gerisi maşallah piyasa gurusu soros halt etmiş.[/QUOTE]
EnesFB kimdi hatırlayan var mı?
agresif kısa...dax yakında kısalara destek çıkar..uyumsuzluk var..sistem sat da olunca etrafdan destek aradım..onuda dax da buldum..
pardon,forexi güncelleyinde dax daki nu yok oldu..:)))ama olsun sistem satda..gönlümde kısada.
hulem yine full
Tırstım sistemsiz sortlar kapatıldı
küskübar isterik yaa..yoksa stresden gebertecek beni buPU lar
[QUOTE=Astatin;143485]tırma vesilesiyle..şortların bir kısmı 350 ve 375 den kapatıldı..3/5 şort devam[/QUOTE]
Aynı düşünmüşüz bende tırstım bereket versin