-
[QUOTE=stonhand;143484]Hocam vahşi batıda kimse para kaybetmez hepsi dipten longlar tepeden shortlar şimdi 1000 puan göçsek alayı zaten 58500 de shortlamıştır 1000 puan artsak 58300 den hepsi uzamıştır :p:p
Orda Şubat 2009 dibini tarihi ile verdim 10-20 şubatta dip olacak dedim yahu öngörüm günü gününe tuttu üstüne hemde taa ocakta kara şubat diye yazmaya başladım sonuçta teşekkür beklerken özelden küfür edenlermi, hakaret edenlermi, deli diyenlermi. Orda adam gibi yazan 1 yada 2 kişi var ki bir tanesi zaten Ustam diye nitelendirdiğim bir üstatdır gerisi maşallah piyasa gurusu soros halt etmiş.[/QUOTE]
Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?
-
[QUOTE=barlas_ss;143482]Ben bu piyasanın göstere göstere shortladığını görmedeim...[/QUOTE]
baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR] :::
-
[QUOTE=excali;143329][B]Günaydın,
[U]4 Eylül Cuma[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]EUR Avrupa Komisyonu Ekonomik Tahminler 12:45 Yüksek [/U]
[B] USD Tarım Dışı İstihdam (Ağu) 15:30 -225K -247K Yüksek
USD İşsizlik Oranı (Ağu) 15:30 %9,5 %9,4 Yüksek [/B]
USD İmalat İstihdamı (Değişim) (Ağu) 15:30 -60K -52K Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Ağu) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Saat (Ağu) 15:30 33,1 33,1 Düşük
[COLOR="Blue"][B] Maliye Bakanları G20 Zirvesi (Londra) 19:00 Yüksek [/B][/COLOR]
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Ağustos TCMB Fiyat Gelişmeleri Raporu (10:30)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB: 9307
VOB: [COLOR="seagreen"]9277[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B][/QUOTE]
Her sabah bunları yazyosun ya Allah senden razı olsun dönüp arayıp durmaktansa aracı kurumun maillerinde arayıp durmaktansa senin yazını kısa yoldan okuyorum sağolasın
-
[QUOTE=fXci;143496]baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR] :::[/QUOTE]
Ne sistemmiş bea, takıldı o galiba... Biraz makineyi vurdur istersen...
-
57900 e kadar yükselen saatlik uzun ortalamaya 22 marttan bu yana hiç bu kadar yaklaşmamıştık..bu seviye çok önemli zira piyasayı 32 binden 62 bine taşıdı.şimdi taciz edilmeye başlandı.ilk etapta güçlü destek olarak çalışması beklenmeli.ancak altında kapanışlar gelmeye başlarsa yükseliş hareketinin 61950 de son bulduğuna dair ciddi ipucu verebilir..
[IMG]http://i29.tinypic.com/23u6fy1.gif[/IMG]
-
[QUOTE=VOBiX;143495]Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?[/QUOTE]
Yaw ensfb gerçekte kimdi hatırlayan var mı?
-
Bu piyasa böyle 1000 puanın içinde dönüp duracak anlaşılan ve yurtdışı göçtüğü günün ertesi 2000 puan eksi açıp aşağı kopacak... yoksa bunun düşeceği falan yok...
-
bu IYM kım yaf sata sata ıcıne ettı pıyasanın :D
-
[quote=fXci;143496]baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR=blue][B]löngınşayne [/B][/COLOR]:::[/quote]
abi sevmiyorum senin sistemin şaynelerini...dalgalara takılmıyor iç..spot sistemi gibi seninki...doçland doçland ...vundebar şayne..ja ja ja...
-
[quote=VOBiX;143495]Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?[/quote]
üstad müstad yok orada...
cenkefe iyidir,mustyss iyidir...
-
[QUOTE=enorton;143501]Bu piyasa böyle 1000 puanın içinde dönüp duracak anlaşılan ve yurtdışı göçtüğü günün ertesi 2000 puan eksi açıp aşağı kopacak... yoksa bunun düşeceği falan yok...[/QUOTE]
emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra.... 1000 pıvan yukarı azmı yuaw ...
emmmmeee basma menamor :::
58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir
-
[QUOTE=fXci;143496]baybars sezen abi nasıl abey keyfisi yerindeemi gayri ::: selam soyle
yuaw asteton benim zistem halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR] :::[/QUOTE]
Haftabaşı tatilden bir döndü Dow aşağı Mr Goldie yuakrı. .brv