-
[QUOTE=fXci;143505]emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra 1000 pıvan yukarı gayriii 58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir[/QUOTE]
sen eyi cızıttırıyordun çızıttırsana bir şeyler
-
bende poz falan kalmadı ayne yerden flatım komisyon kazandı :(
-
[quote=YAVUZHAN;143499]57900 e kadar yükselen saatlik uzun ortalamaya 22 marttan bu yana hiç bu kadar yaklaşmamıştık..bu seviye çok önemli zira piyasayı 32 binden 62 bine taşıdı.şimdi taciz edilmeye başlandı.ilk etapta güçlü destek olarak çalışması beklenmeli.ancak altında kapanışlar gelmeye başlarsa yükseliş hareketinin 61950 de son bulduğuna dair ciddi ipucu verebilir..[/quote]
yavız hırsız bu kaçlık ortalama? :::
200 lük SMA mı EMA mı?
yoksa başka yüzlük mü?
thanks......
-
[QUOTE=fXci;143505]emortım teknik halen mama yedirtiyor nizaman teknive gorem hareket etcek yer kalmaycak ozaman zistemlere sarılma zamanı gayri..
58000 aşavı geçmezse aynen 59000 e gider bura dimedi dime zonra.... 1000 pıvan yukarı azmı yuaw ...
emmmmeee basma menamor :::
58000 gırılırsa lönkler salavat getirebilir[/QUOTE]
bende eşlik ederim salavata :))
-
-
[quote=VOBiX;143495]Küfredenleri boşverin de üstadlar kimmiş?[/quote]
Hocam orda VOB da CANS hocam vardır ha kendisi teknik falan bilmem der ancak piyasa psikolojini çok iyi bilir trend üstündede çok sağlam oturur öyle kolay kolay terse gelmez ama gerçekten işi bilen üstat derseniz Xtraderx vardır ki ilk anahtar topiğini yada Anahtar topiğinden öncesinide biliyorum Allah' a şükür onunda cans üstadında ekmeğini yedim bir şey diyemem .
Kuzu üstadı çok takip edemedim ancak kriz zamanında yazılarını geçmişe yönelik okumuştum onunda çok kişi ekmeğini yemiş ancak birkaç şeref yoksunu yüzünden üstat küsmüş gitmiş Allahtan burda yakaladım kendisini .lelele.lelele.lelele .
-
[QUOTE=Kennym;143510]bende eşlik ederim salavata :))[/QUOTE]
abi sen unutsanda yeni bi şansın oluyore ::: emme bizim tek hakkımız var :::
-
Veri kötü gelirde dünya kırmızıya biz yeşile döneriz diyenler el kaldırsın ???
-
[QUOTE=negrolino;143508]bende poz falan kalmadı ayne yerden flatım komisyon kazandı :([/QUOTE]
Kaybetmediysen üzülme...
-
dostlar,izlemekten gına geldi.bu arada laflıyalım.içimizde sünetçi olan var galiba.benim küçük oğlanın sünet olması lazım da.yardımcı olabilir mi acaba?
-
[QUOTE=barlas_ss;143514]Veri kötü gelirde dünya kırmızıya biz yeşile döneriz diyenler el kaldırsın ???[/QUOTE]
Yurtdışından çıkan para bize mi gelecekmiş?
-
agam bugun...kizgin sac ustundeki nohut taneleri gibi hoppuluyup duruyor...makasi aciyor...makasi kapayor....
usaglari helecandan telef edecek *****.....
elimden gurtulamazsin...SENI SOYACAGIM...bosuna hoppulama....ha ha ha