58350 tekrar al yaptım. kısmete.
Printable View
58350 tekrar al yaptım. kısmete.
[quote=enorton;143553][COLOR=red]Bu iş bana ters aga, diyelim ki sistem 525 ten AL verecek ama tam kapanışta biri gelip 520 den 1 adet satıyo ve siszin sistem AL vermiyo.[/COLOR] Ama piyasa yükselmeye başladı bile ve ikinci barda fiyat oldu 700 ama sizde AL yok bu sefer :confused:[/quote]
Bu varsayımın yanlış..yerine göre 525 de geçici al veren am sonra kesinleşmeyen sinyalde bile daha sonra 300 dede al verebilir, 700 dede :)
senin sorun sistemlerin genel karakteri zaten..aynı bar içine 5000 puanlık hareket girebilirmi girebilir..sen kesin sinyal için bar kapanışını beklemek zorundamısın zorundasın...finito...:D
Senin yaklaşımını örnek verelim.. 525 geldi sistemin al verdi geçici,,Sonra fiyat 1000 puan düştü senin sistemin o ala yapışıyormu :)
[QUOTE=enorton;143553]Bu iş bana ters aga, diyelim ki sistem 525 ten AL verecek ama tam kapanışta biri gelip 520 den 1 adet satıyo ve siszin sistem AL vermiyo. Ama piyasa yükselmeye başladı bile ve ikinci barda fiyat oldu 700 ama sizde AL yok bu sefer :confused:[/QUOTE]
aynen böyle..bir kademe yüzünden sistem sinyali değişebiliyor..ama sonuçta [COLOR="RoyalBlue"]sistem test sonuçları[/COLOR],[B]tüm bu cinslikleri içinde barındırır..[/B]
artık bunu böyle kabul ederek işlem yapıyorum..
bazen ,mesela kademe 525-550 olsun..[B]son işlem [/B]eger 525 ise sistem sat veriyor,ama 550 olursa mevcut al devam ediyor..
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..:::
[QUOTE=abka;143557]aynen böyle..bir kademe yüzünden sistemsinyali değişebiliyor..ama sonuçta [COLOR="RoyalBlue"]sistem test sonuçları[/COLOR],[B]tüm bu cinslikleri içinde barındırır..[/B]
bazen ,mesela kademe 525-550 olsun..[B]son işlem [/B]eger 525 ise sistem sat veriyor,ama 550 olursa mevcut al devam ediyor..
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..:::[/QUOTE]
Bu bence daha da yanlış çünkü dediğiniz gibi daha önceki sistem tester verilerinde bu ihtimaller var ama son saniyede 1 lot luk işlemler yok :D bence tamamen kapanmasını beklemek lazım...
[QUOTE=abka;143557]aynen böyle..bir kademe yüzünden sistem sinyali değişebiliyor..ama sonuçta [COLOR="RoyalBlue"]sistem test sonuçları[/COLOR],[B]tüm bu cinslikleri içinde barındırır..[/B]
şahsen son saniyede 1 kont satış yaparak ,sat okunu garantileyip,arkadan tüm kısalarımı yaptığım oluyor..:::[/QUOTE]
Manipülasyon mu yapıyon tek kontratla suni fiyat hareketi .kom
[QUOTE=VOBiX;143559]Manipülasyon mu yapıyon tek kontratla suni fiyat hareketi .kom[/QUOTE]
kendi sistemini kendin çiz.kom
58200-58300 bölgesini kırdı kırdı kırmadı umutlar sonraki bahara
fiyat 250 olmasına rağmen sistem hala satta..hahahah..mazur görün beni 725 fiyat çok stres yaptı :) sistem budur iç iç kudur..buda eski bir tabirde ama şöyledi, aşk bir sudur iç iç kudur
225 short...
[quote=VOBiX;143559]Manipülasyon mu yapıyon tek kontratla suni fiyat hareketi .kom[/quote]
Heee...Biz apkayla tezgahı kurduk..Misal sistem 525 de al verecek, ben abkaya 500 den bir kontrat veriyorum, sistem al vermiyo, ucuzdam mal topluyoz..yada tersi :) 525 den mal alıp millete mal yıkıyoz..ahaha
ne hikmetse [B]bar kapanışını bekleyince 2-3 kademe kaybım oluyor[/B]..ms den veri aktar,güncelle..dön işlem yap,3 sn geçiyor..ve genelde bu bana 2 kademe maloluyor..onun için ayda 3-5 kere[B],[/B] tek kontratlık sistem sinyaline ihtiyaç oluyor..
evettttt..umarım herkes geri dönüp iyi yerlerden şortlamıştır...