sistem,900 den flat ,650 den kısa oldu..halada öyle..ayda 18 işlem olunca böyle..aracı kurumlar düşünsün ..artık komisyon yok..
Printable View
sistem,900 den flat ,650 den kısa oldu..halada öyle..ayda 18 işlem olunca böyle..aracı kurumlar düşünsün ..artık komisyon yok..
güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle
90larda çeliğin böyle bir şarkısı vardı
stop oldum...gitti bugun aldigim 500 puan...
gencler ben longdan cıktım 800 points zararlar kısalar flate gecsın demedı demeyın .. benden bu kadar koruma size
[quote=sovalye;143568]güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle
90larda çeliğin böyle bir şarkısı vardı[/quote]
minareden at beni aşağı in tut beni daha iyi...;)
bakalım hareket feykmiymiş
58.000 altı kapanış olmazsa yataylık devam eder
olursa shortlar cillop olur
[quote=abka;143567]sistem,900 den flat ,650 den kısa oldu..halada öyle..ayda 18 işlem olunca böyle..aracı kurumlar düşünsün ..artık komisyon yok..[/quote]
niye öyle diyon apka..aracı kurumda kazansın :) yeterki dalga ile sörf olsun..işlem sayısı muhim değil...yerine göre 150 puan zarada bile pozdan çıkacak sistem, yerine göre 750 puan tersde bile ısrar edecek pozda...yeri bilecek yani.lelele.lelele.lelele
58050 long stop 57850 bu desteğin tutması lazım tutarsa yırttım tutmazsa 200 puan girmişler olsun.
[QUOTE=sovalye;143568]güle güle yavrum güle güle
güle güle sana güle güle
90larda çeliğin böyle bir şarkısı vardı[/QUOTE]
Abi teksas foruma giriyosun ama buraya uğradığın yok...
sistem şort...malı gaptırdık...
Bence bugün yine 58000 üstünde kapatırız, hatta birazdan yukarı atak yapıp sistemler Al verirse şaşırmam...
[quote=jani;143569]stop oldum...gitti bugun aldigim 500 puan...[/quote]
nerde o stopsuz guzumuz... geçmiş olsun sayın kuzu..
ben stop işinden 1 lira fayda görmedim.. o nedenle asla stop yazmam... zaten ustad da eyle derdi.. bu keferde stop yıok o halde bende yok