eğer tanıdığım Pala ise dow açılışı azıcık olumlu olsun,
sürer yukarı, yeni kısaların stoplarını yakar sonra tekrar basar aşağıya
Printable View
eğer tanıdığım Pala ise dow açılışı azıcık olumlu olsun,
sürer yukarı, yeni kısaların stoplarını yakar sonra tekrar basar aşağıya
[quote=jani;143569]stop oldum...gitti bugun aldigim 500 puan...[/quote]
Üstadım arada AGA yada yem vermek lazım adamda don atlet kalmadı ama sabah yazmıştınız 57800 de longları kaparım AGA yıda öper müslüman yaparım demiştiniz sağlık olsun.
Para bizde mal AGA da hamal olan o siz öyle yada böyle soyarsınız bu AGA yııı.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=booth;143579]eğer tanıdığım Pala ise dow açılışı azıcık olumlu olsun,
sürer yukarı, yeni kısaların stoplarını yakar sonra tekrar basar aşağıya[/QUOTE]
Pala mala bilmem de benim hislerim de öyle diyor...
[quote=enorton;143575]Abi teksas foruma giriyosun ama buraya uğradığın yok...[/quote]
ben özgür çocuğum kafam nereye eserse oraya girerim:))):(üüü:D:o.boks.:)))
ayrıca kritik anlarda tatildeyken bile birtek burada yazabildim .heyk
forumun hakkını yemeyelim plz;)
TGG günlüktede sıfıra indi..Hismi teknikmi :)
fxci abi senin sistem ne alemde??
Pascal 58500 den beri AL da çarşambadan beri
[QUOTE=sovalye;143582]ben özgür çocuğum kafam nereye eserse oraya girerim:))):(üüü:D:o.boks.:)))
ayrıca kritik anlarda tatildeyken bile birtek burada yazabildim .heyk
forumun hakkını yemeyelim plz;)[/QUOTE]
Daha sık yaz abi, sen sn clark la birlikte benim idolümsün... O da yok bayadır...
[QUOTE=enorton;143584]fxci abi senin sistem ne alemde??
Pascal 58500 den beri AL da çarşambadan beri[/QUOTE]
Pascal ilk uygulamaya başladığımda matrikste getiri 2400 dü şimdi 1600 e indi :::
Ulen benden başka yazan yok mu yaw... Sabah dirençleri kırmak için yola çıktık şimdi destekleri kırmaya çalışıyoruz...
bi sigortacı arkadaş verdı nerde ki acaba..
esas sigorta şortcu sayısı longcuların 2 katı olmuş.. bu piyasa artık düşmez.. önce fazla şortuları dograması lazım..
850 full filatos 58,050 full şortos
[quote=enorton;143585]Daha sık yaz abi, sen sn clark la birlikte benim idolümsün... O da yok bayadır...[/quote]
genelde kapanıştan 5 dakika öncesinde yazmaya çalışıyorum gün içi stopu patlatmamak için marjı geniş tutuyorum çoğunlukla kapanışta işlem yaptığım için diğer arkadaşlar kadar sık yazacak bir durumum olmuyor ama bazen seans içinde yazıyorum çok kritik günlerde... sadece olursa o/v li dalgalarla oynamaya çalışıyorum hepsi bu dalga yoksada yorgan döşek, ekmek arası ekmek yiyoruzüüü:D