bu da günlük sistemim..günlükler 59075 den beri şortta..yani bu 3 ncü gün...düzeltmenin işaretleri...bakalım kaç gün sürecek...
[URL="http://img197.imageshack.us/i/gnlka.png/"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4198/gnlka.png[/IMG][/URL]
Printable View
bu da günlük sistemim..günlükler 59075 den beri şortta..yani bu 3 ncü gün...düzeltmenin işaretleri...bakalım kaç gün sürecek...
[URL="http://img197.imageshack.us/i/gnlka.png/"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4198/gnlka.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=QUEEN;143613]bütün gün bakamadım..58025 di geldim longşayne oldum..sonra ne oluyoruz dedim..600 stop flatladım ve 700 longşayne girdim gece ..çok moralim bozuk üüüüü..[/QUOTE]
Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. 62000 tepe hayırlı olsun :D
[QUOTE=negrolino;143384]Günaydın hayırlı seanslar sistem buldum kendime :)[/QUOTE]
[QUOTE=negrolino;143608]paraları taşıyacak hamal lazım yaw :)
herkese iyi tatiller
ailelerinizle iyi haftasonları dilerim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Ssitemi buldun şimdi de hamal arıyorsun, onu da bulursun .brv
[quote=elstock;143602]Astatın ustad short mu kalıcaksın geceye yoksa flatos mu..[/quote]
geç yanıt için pardon...son 58050 full filatosdan sonra fiyatı tekrar 900 görünce ekranı kapatıp smuhabbete çıktım başka departmana...fullşortos...öğlende dedim, burası 58xxx altında akaptırsa değil g20 g noktası bile kurtaramaz deyu
[QUOTE=enorton;143616]Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. [COLOR="Blue"][B]Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. [/B][/COLOR]62000 tepe hayırlı olsun :D[/QUOTE]Bu da öyle olur diyor.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz [color=red]Piyasa :[/color][/b]
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
büyük konuşmak gibi olmasın ama..dax %1-1.80 arası artı, dow artı amma burası ciddi eksideydi..gün içi 2 kere zayıf bir kere daxla birlikte yukarı çekip çekip küskülediler...bu dow dehşet ötesi bir artı yapmazsa yıkılır burası...g20 den sadece laf çıkar IMF anlaşmasında...bakanın görüşmesi ile, sorumlu ekiplerin bürokratların görüşmesi farklı şeyler..esas olan ikincisi..ama belli olmaz bakarsınız bakan tamam anlaştık imza 2 haftaya deyiverir...belki oğlu long pozdadır :)
bu arada don cansın günlükte, dünkü ve bugünkü yükselişe rağmen hala 1 de...sistemde satta...
AKBNK, ISCTR günlükte satta..GARAN ve YKBNK bugünde günlükte sat vermedi...ama eşikteler
[QUOTE=Astatin;143556]Bu varsayımın yanlış..yerine göre 525 de geçici al veren am sonra kesinleşmeyen sinyalde bile daha sonra 300 dede al verebilir, 700 dede :)
senin sorun sistemlerin genel karakteri zaten..aynı bar içine 5000 puanlık hareket girebilirmi girebilir..sen kesin sinyal için bar kapanışını beklemek zorundamısın zorundasın...finito...:D
Senin yaklaşımını örnek verelim.. 525 geldi sistemin al verdi geçici,,Sonra fiyat 1000 puan düştü senin sistemin o ala yapışıyormu :)[/QUOTE]
yaw benim söylediğim bu değil ki, ben demiyorum ki bar kapanmadan işlem yapın. Sen kısadasın diyelim sistemin amacı nedir, optimum noktada al vermek. Zararı kesmek ve alış yapmak. Yani AL verdiği noktada artık piyasanın yükselmesi lazım teorik olarak. ve dediğim gibi 1 lotla 1 kademe biri satış yazıyo ve sistem al vermiyor ama piyasa yükseliyor. ikinci kademe fiyat oldu 600 bence sistemin al vermesi lazım. çünkü piyasa yükselmeye başladı artık. benim eleştirim bir önceki barda neden vermedi değil, bir sonraki bar daha yüksekten kapanmasına rağmen neden vermedi...
[QUOTE=enorton;143616]Dow yukarı yapacak gibi duruyor, böye giderse pazartesi yukarı gap olabilir. Ama şu da var tabiki, yükselirken dowu taktık mı ki düşerken takalım. Bence bu iş bitti bugünkü kapanışla. Pazartesi yukardan da açsalara yine eksi kapatırız diye düşünüyorum. 62000 tepe hayırlı olsun :D[/QUOTE]
dow %1 üstü kapatsın bakalım ne yeni hedefler konur..en büyük g20 en büyük imf...:o:o:o:D:D
[QUOTE=Astatin;143618]geç yanıt için pardon...son 58050 full filatosdan sonra fiyatı tekrar 900 görünce ekranı kapatıp smuhabbete çıktım başka departmana...fullşortos...öğlende dedim, burası 58xxx altında akaptırsa değil g20 g noktası bile kurtaramaz deyu[/QUOTE]
g noktası mı ::: yaw kopardın beni :D
[QUOTE=stonhand;143610]57625 maliyetli longlarla geceye devam stop 57,000 de.
Herkes shortluyorsa piyasada longlayacak adam lazım değilmi.[/QUOTE]
bilmem farkındamısınız bu endeks 33 den beri longlanıyor.o yüzden her düşüşe tepki vermesini beklemek üzebilir.Ozamanda bizler yok artık bu kadar olmaz deyip shortluyorduk.Sağolsun bizi sıfırladı.Şimdide sıfırdan harıkalar yaratmaya çalışıyoruz.
[IMG]http://i29.tinypic.com/ieo2ds.png[/IMG]
15 dak lonşayne..1500 point içerde gerizakalı zistem..