Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv
Printable View
Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv
[quote=Astatin;143618]geç yanıt için pardon...son 58050 full filatosdan sonra fiyatı tekrar 900 görünce ekranı kapatıp smuhabbete çıktım başka departmana...fullşortos...öğlende dedim, burası 58xxx altında akaptırsa değil g20 g noktası bile kurtaramaz deyu[/quote]
Tesekkürler dostum,ben 57650 den flatos yaptım..Haftasonu riski almıyım dedim,pzt.si tekrar gap li map li shortluyacagım..
Hepinize iyi haftasonları dostlarım,kendinize iyi bakın...
[QUOTE=QUEEN;143626][IMG]http://i29.tinypic.com/ieo2ds.png[/IMG]
15 dak lonşayne..1500 point içerde gerizakalı zistem..[/QUOTE]
Benim pascal da öyle :(
[IMG]http://i30.tinypic.com/6yfel1.jpg[/IMG]
Multipass ve TGG... 58725 atağında TGG nin 1 de kalmış olmasına dikkat....iyi haftasonları
[quote=enorton;143622]yaw benim söylediğim bu değil ki, ben demiyorum ki bar kapanmadan işlem yapın. Sen kısadasın diyelim sistemin amacı nedir, optimum noktada al vermek. Zararı kesmek ve alış yapmak. Yani AL verdiği noktada artık piyasanın yükselmesi lazım teorik olarak. ve dediğim gibi 1 lotla 1 kademe biri satış yazıyo ve sistem al vermiyor ama piyasa yükseliyor. ikinci kademe fiyat oldu 600 bence sistemin al vermesi lazım. çünkü piyasa yükselmeye başladı artık. benim eleştirim bir önceki barda neden vermedi değil, [COLOR=red]bir sonraki bar daha yüksekten kapanmasına rağmen neden vermedi...[/[/COLOR]quote]
:) Sadece fiyata bakan sistem bu dediğini yapar...Ama doğrusu bu mudur :) El netice...değildir :). Bu spekülatif bir konu ve çok uzun bir konu..AMa nihayetinde sistem performansının bu konu ile ilgili ölçüm kriteri yediği maximum tersdir..
Alın size sistemin hası...
Medium sistem created by VOBIX.. Tam bir trend takipçisi...
[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3995/130921791a.jpg[/IMG]
Teksasda herkes ayu olmuş İlaç niyetine 1 tane longcu yok piyasada adamların en azulu boğaları bile shortta.
Dün makas kapandı diye longlayanlar şimdide 58,000 kırıldı diye çekmiş shortları hafta sonu G20 den sağlam bir haber düşerse yada bir sebebede ihtiyaç yok sadece tepki alışıda gelse üstüne pazartesi sağlam bir gapla yükseliş olsa gene kazanan sadece ve sadece AGA olur arada bizde nasipleniriz yoksa stop -625 puanda
Herkese iyi hafta sonları iyi tatiller.
[QUOTE=enorton;143627]Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
58700 kırılsın 58000 altını göreceğiz dedi sabah sabah. .brv
[QUOTE=Astatin;143631]:) Sadece fiyata bakan sistem bu dediğini yapar...Ama doğrusu bu mudur :) El netice...değildir :). Bu spekülatif bir konu ve çok uzun bir konu..AMa nihayetinde sistem performansının bu konu ile ilgili ölçüm kriteri yediği maximum tersdir..[/QUOTE]
Konu uzunsa bir kitaop halinde takdim etmeni talep ediyorum....dng
dolar düşüyo niyeki imefe falan olmasın..fxci gı nerdesin..
dow 9400 ü kırdı...
dow kapalı matrixde ama fdow uçuşta hehe..