[QUOTE=QUEEN;143636]dolar düşüyo niyeki imefe falan olmasın..fxci gı nerdesin..[/QUOTE]
TCMB faiz indirecek diye tahvil alıyorlar para lazım. Napıyorlar? Dolar satıyorlar tahvil alıyorlar.
Printable View
[QUOTE=QUEEN;143636]dolar düşüyo niyeki imefe falan olmasın..fxci gı nerdesin..[/QUOTE]
TCMB faiz indirecek diye tahvil alıyorlar para lazım. Napıyorlar? Dolar satıyorlar tahvil alıyorlar.
[QUOTE=QUEEN;143638]dow kapalı matrixde ama fdow uçuşta hehe..[/QUOTE]
Dow Forekste açık pazartesi kapalı oalcak 18:30dan sonra mı ne öyle bir şey işte.
washh bu ne..trafik musibetini atlatıp eve geldik...KUIN DJI ya manşet vurmuş..üwwwww.. Ama her şeyin kendi tekniği var abi, yemişim tekniği..Biz zirveden %7 düştük, DJI ne kadar düştü .....:= dimi selçuklu patron..aşağı meilli bir pro-ceksın alsak...
[QUOTE=QUEEN;143623]dow %1 üstü kapatsın bakalım ne yeni hedefler konur..en büyük g20 en büyük imf...:o:o:o:D:D[/QUOTE]
hedef 65000 Quenn abla ..üüü:o:o:o:o
[QUOTE=Astatin;143641]washh bu ne..trafik musibetini atlatıp eve geldik...KUIN DJI ya manşet vurmuş..üwwwww.. Ama her şeyin kendi tekniği var abi, yemişim tekniği..Biz zirveden %7 düştük, DJI ne kadar düştü .....:= dimi selçuklu patron..aşağı meilli bir pro-ceksın alsak...[/QUOTE]
%7 düştük ama nasıl düştük anlamadım ben patron .. vob tansiyon yapmaya başladı abi bende .. ihtiyarladım .. b tipi fona geçecem ..garanti para .. vay anasını .. jübile vaktimmi geldi noldu ... üüüüüüüüü:o:o:o
eski ben olsam yani sistemle trade etmiyor olsam bugün SHORT ları kapanışta kesinlikle realize ederdim.
kıllı kıro pala bi güzellik yapacak kimi sanki SHORT kalanlara...
şu ana kadar tepeden inen hareket çok rezalet bir hareket.düşüyor yan yan gidiyor ani bir yukarı yapıyor alışa getiriyor sistemleri ve geri basıyor şerefsiz pala...bu iş iş değil...
bana acilen 5000 puan lazım quenn apla .. sende varsa verebilirmisin :o:o:o ?? ,
astatin sende vardır sen ver patron .. üüüüüüüüüüüü
[QUOTE=enorton;143627]Gökhan Fındık arkadaşımı da tebrik ediyorum, sabah teksası birbirine kattı. Adamlara sabahtan beri burası gebercek diyo adamlar sallamadı, haklı çıktı...
Tebrikler...
.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
gökhan ne işin var başka forumlarda .. buraya yaz patron .. sn hellim kaldırsana abla Gökhanın cezayı .. yeter çok oldu cezası .. :o
yoksa hemen bi anket açayım ben ...
[quote=selçuklu;143643]%7 düştük ama nasıl düştük anlamadım ben patron .. vob tansiyon yapmaya başladı abi bende .. ihtiyarladım .. b tipi fona geçecem ..garanti para .. vay anasını .. jübile vaktimmi geldi noldu ... üüüüüüüüü:o:o:o[/quote]
toparlarsın patron tez zamanda inşallah...üüüüüü
[quote=selçuklu;143645]bana acilen 5000 puan lazım quenn apla .. sende varsa verebilirmisin :o:o:o ?? ,
astatin sende vardır sen ver patron .. üüüüüüüüüüüü[/quote]
5000 köpeğin olsun petron..yetrki sen neşene kavuş inşallah....
Gökhana anket açtım .. ahanda link
hemen kullanın oylarınızı .. :o:o:o:o
[URL="http://www.voborsa.com/forum/gokhanfindik-anket-2-t5241.html?t=5241"]http://www.voborsa.com/forum/gokhanfindik-anket-2-t5241.html?t=5241[/URL]
geceye logi girdim... ya kısmet.. sistemleri sormayın hepsi sat da..