-
[quote=catedral;65954]Geçmişolsun :([/quote]
sayın süt danası ayan..39 dedin 40 dedin dengemibozdun, şortlayamıyorum...ııgghh olmuyor... neyse..
şaka bir yana, bayram bende fitflat giriyorum VOB30 da..Ama 9 gün ara adamı bozar..Konsantrasyonumu FX e yönlendiriyorum..GBPJPY ve EURJPY de, malum faiz indirimlerinden sonra gelecek beklenti bitti tepkisinden sonra şort için fırsat kolluyorm... nede olsa ikisinde e yaklaşık 400-600 pips potansiyel olabilir...ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞş süt danası..sakın çıkıp şimdi GBPJPY 150 olacak falan deme...hasta etme adamı :..::..::..::..:
İmza: Kamçatka ayısı
-
[QUOTE=catedral;65954]Geçmişolsun :([/QUOTE]
bi haftadır yokum zaten:) bayadır işlemde yapmıodum 800 puan okşadılar:)
-
bu gece sabaha kdr analiz yapcam malum 1 haftadır uzağım ve uzun gircem bayrama analizlerim sonucu:) madem uzun gircen analizi nie yapıon derseniz. tamamen psikolojik:)
-
bedava verdik malları :(
bekliyoruz şimdide :(
-
[color=#FF0000][b] 04.12.2008 13:30:37 AVRO BÖLGESİ VE AB EKONOMİSİ ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE BİNDE 2 KÜÇÜLDÜ [/b][/color]
Avro Bölgesi ve AB, yılın üçüncü çeyreğinde binde 2 küçülerek ekonominin durgunluğa girdiğini doğruladı.
Resmi istatistik kurumu Eurostat'ın verilerine göre, ilk çeyreğe kıyasla 2008'in ikinci çeyreğinde Avro Bölgesi binde 2 küçülürken 27 üyeli AB ekonomisi sıfır büyüme gerçekleştirmişti.
Üçüncü çeyrek sonunda yıllık büyüme oranları ise Avro Bölgesi'nde binde 6 ve AB'de binde 8 düzeyinde gerçekleşti.
Temmuz-Eylül döneminde ekonomik büyüklüğü oluşturan alt kalemlerden yatırımlar Avro Bölgesi'nde binde 6 ve AB'de binde 8 azalırken, ihracat Avro Bölgesi'nde binde 4 ve AB'de binde 3 arttı.
Aynı dönemde ithalat avro ülkelerinde yüzde 1,7 ve AB'de yüzde 1,3 yükselirken nihai tüketim Avro Bölgesi'nde sabit kaldı, AB'de binde 1 de arttı.
Üçüncü çeyrekte Estonya yüzde 1, Almanya, İngiltere, İtalya ve Danimarka binde 5, İspanya binde 2, Macaristan ve İsveç binde 1 küçüldü.
Aynı dönemde AB'nin en önemli ekonomik rakiplerinden ABD ve Japonya da binde 1 daralmıştı. AA
-
[QUOTE=Vob Trader;65965]bu gece sabaha kdr analiz yapcam malum 1 haftadır uzağım ve uzun gircem bayrama analizlerim sonucu:) madem uzun gircen analizi nie yapıon derseniz. tamamen psikolojik:)[/QUOTE]
Ben de analizin sonucu yapılmadan mı çıktı diye soracaktım. .dng
-
[QUOTE=mbm;65960]gülme bacım niye gülüyorsun...:D heee hee[/QUOTE]
Hmmm bu başbakanın az evvel yaptığı açıklama hiç hoş kaçmadı. Bunu piyasa sevmez. Tutamadı dilini yine eplektik.
-
[QUOTE=catedral;65969]Hmmm bu başbakanın az evvel yaptığı açıklama hiç hoş kaçmadı. Bunu piyasa sevmez. Tutamadı dilini yine eplektik.[/QUOTE]
Dua et "Hamdolsun bayramımız çok çok keyifli geçecek" demedi.
-
Yaşasın. LONG çular ya da fitçiler çoğaldı. Biz de iki gündür neden Short ta kazanamıyoruz diyorduk. Hatta dünkü bir yazımızda bunu belirtmiştik..
Bütün küçük yatırımcı Shorttayken kazanmak mümkün değil. Şimdi riske girmek istemeyenler felan duyuyoruz.. Demek ki artık kazanabiliriz.. Borsanın altın kuralı bir kez daha tekerrür etti.
Büyük Balık Küçük Balığı yutar. Hiç Küçük balığın büyüğü yuttuğu görülmemiştir.
Ve Piyasa yapıcılar karar vericiler büüyk balıklardır. Ortada bir yem var ise.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65971]Yaşasın. LONG çular ya da fitçiler çoğaldı. Biz de iki gündür neden Short ta kazanamıyoruz diyorduk. Hatta dünkü bir yazımızda bunu belirtmiştik..
Bütün küçük yatırımcı Shorttayken kazanmak mümkün değil. Şimdi riske girmek istemeyenler felan duyuyoruz.. Demek ki artık kazanabiliriz.. Borsanın altın kuralı bir kez daha tekerrür etti.
Büyük Balık Küçük Balığı yutar. Hiç Küçük balığın büyüğü yuttuğu görülmemiştir.
Ve Piyasa yapıcılar karar vericiler büüyk balıklardır. Ortada bir yem var ise.[/QUOTE]
Siz ORKİNOS mu KEFAL misiniz:..:
-
[quote=catedral;65972]Siz ORKİNOS mu KEFAL misiniz:..:[/quote]
misina gibi sanki .kom
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65959]Bayramda gelebilecek piyasayı zıplatabilecek pek yeni olumlu bir haber yok.
Gelebilek bütün destek iyi haberleri hükümet büyükleri sağolsun açıkladılar.
Ama ya bizim piyasalar kapalıyken ya bi de gelebilecek bir kötü haber..ABD de yeni bir iflas. Bir bankanın daha likidite sorunu..Bizim piyasalar kapalıyken üstüste Beklenenden daha kötü gelen datalar, ki gelmeye devam ediyor.
Aman allahım..Biz kurban kavurma pilav yerken Bir bakmışız dow 7050 )
Aksini düşününce zaten zirvesi 15000 olan dow un bu saatten sonra 9000 hatta 10000 görmesi pek inandırıcı değil..[/QUOTE]
bayrama short girecekmisiniz?
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;65973]misina gibi sanki .kom[/QUOTE]
yılın esprisi bu işte..lelele
-
Çakma dana yavrusu bu kadar olur:) Ben tırstım. Flat oldum:)
Şu ingiltereninde faiz kararı gelsinde bakalım napıcaklar.
-
Dowun noel öncesi istatistiği nasıldır bilen var mı? Satıp gidiyorlar diyorlar.
-
10 dakka sonra kıyamet kopacak.
yaşağı ineriz ya yukarı çıkarız. he he.
-
[QUOTE=VOBiX;65977]Dowun noel öncesi istatistiği nasıldır bilen var mı? Satıp gidiyorlar diyorlar.[/QUOTE]
hacim düşüyor doğrudur ama kasım 16 mevsimsel alımın 3-4 ay getirisi iyi.
tabii 7500 den alana.
-
[QUOTE=jelibon;65978]10 dakka sonra kıyamet kopacak.
yaşağı ineriz ya yukarı çıkarız. he he.[/QUOTE]
14:45te asıl kıyamet
-
31,850 mi yoksa 32,050 mi önce görülecek acaba ikisi de görüelcek ama önce hangisi?
-
[QUOTE=VOBiX;65980]14:45te asıl kıyamet[/QUOTE]
bi de orada var doğru.
-
31850 tamam sıra 32050 de
-
04.12.2008 14:00:02 *ingiltere Merkez Bankası Faiz Oranlarını 100 Baz Puan Indirdi(beklenti -100bp)
-
DOLARIN hareketleri koşulsuz şartsız verecekler gibi duruyor.
-
31850 tekrar long bakalım 500 stop
-
matrik gold var bende
metastock anlık veri aktarımı nasıl yapılıyor
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım
-
[QUOTE=truva;65988]matrik gold var bende
metastock anlık veri aktarımı nasıl yapılıyor
günlük veri aktardım
ama 5 dk verileri aktaramadım[/QUOTE]
MAtriks gold varsa MAtriks downloader ücretsiz olamlı. MAtriks downloaderı kurup oradan indirmeniz gerekiyor. [url]http://www.matriks.web.tr/download/MSDownloadSetup.EXE[/url]
"Web Gold Full Aboneliği Java Trader, Web Analiz ve MS Downloader`ı kapsar"
-
15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde
-
[QUOTE=hexen;65990]15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde[/QUOTE]
bir plan var sanırım Hexen baba.
-
[quote=hexen;65990]15 dakk system long gun system long
tek 5 dakk system short signalde[/quote]
Sayın hexen birde usd yi söyleyebilirmisiniz size zahmet.
-
31825 den short yaptım ama ,aşağı gidecek gibide görünmüyor.
-
[QUOTE=jelibon;65991]bir plan var sanırım Hexen baba.[/QUOTE]
jelibonum
33400 yeresinden gecen haftasona short girdidim neden girdidim ? teknik düsme potans vardı min 30800 ... 30500 yeresine amma 29700 yeresini gordu..
sindi nerdeyiz ?
33400 direnc artık 32400 yeresi.. bura yukarya asılır eyer yukselme dvam olur amma bura asayasında durum deyisik ... asayası dusme icün yetmez
düsme devam icun gün system short signal olma gerek
hem düsme olmaz hem gun icte trade eden can acır.. para kazanma olmaz para kaybetme olur..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;65846][B]Günlük al satlardan vazgeçip olaya makro olarak baktığımızda
Ülkemizde duyduğumuz işten çıkarmalar hızlanmaya başladı. .
[COLOR="Red"] Önümüzdeki 2 ay içinde özel bankaların yüklü sendikasyon kredi geri ödemeleri olacak. [/COLOR]Bu kısa vadede dolara hızlı değer kazandıarabilir..
- Hala sert eğimli düşen bir kanal içindeyiz. Bugün bu sert düşüşlü kanalın üst direnç noktasına değdik yani kritik noktadayız... ..
[U]Düşen kanallar içinde LONG kalarak, yükselen kanallarda ise SHORT kalarak para kazanmak oldukça zordur..[/U]
Son bir söz daha. Son 100 yılın en büyük krizini yaşadığını düşünürsek
- 1939 buhranında amerikada dow jones endeksine bağlı hisselerin 3 te biri bankadaki nakit parasının bile altında ucuz bir değere satılıyordu. Ve kimse yüzüne bakmıyordu.. Hisseler daha henüz o kadar ucuzlamadı..
Bir yıl içinde dow un 5000-5500 imkb nin de 1 USD sınırının altına gelmesi işten bile değil..
Bunları düşününce LONG kalmak biraz daha kalbi sıkıştırıyor..
SAYGILAR. Bol kazançlar
[/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B] 04.12.2008 14:31:44 *FİNANSBANK 470 MİLYON DOLARLIK SENDİKASYON KREDİSİ SAĞLADIĞINI AÇIKLADI-CNBCE [/B][/COLOR]
yenisini bulmakta zorlanmıyorlar. Yazığın her şeye belgeli ispatlı piyasadan cevap geliyor. Şartlanma. Teend nereye sen oraya gidersen daha iyi olur. Bakınız imzam.
-
şimcik ecb için,
100, 125 uçurur,
75 normal, (piyasa için, aslında ecb için çok radikal)
50 desteğe çeker.
(dow için üçgen daralıyor, 8400-8500 arası hareket olur bu akşam) kırılım yaklaşıyor.
sevgiler.
-
[QUOTE=hexen;65994]jelibonum
33400 yeresinden gecen haftasona short girdidim neden girdidim ? teknik düsme potans vardı min 30800 ... 30500 yeresine amma 29700 yeresini gordu..
sindi nerdeyiz ?
33400 direnc artık 32400 yeresi.. bura yukarya asılır eyer yukselme dvam olur amma bura asayasında durum deyisik ... asayası dusme icün yetmez
düsme devam icun gün system short signal olma gerek
hem düsme olmaz hem gun icte trade eden can acır.. para kazanma olmaz para kaybetme olur..[/QUOTE]
saolun Hexen baba.
-
Arkadaşlar merhaba bu ilk mesajım umarım son mesajım olmaz :)Kısaca bir konuya değinip kapatacağım ve forumu meşgul etmeyeceğim. Hissenet sitesindeki ilk mesajım yüzünden 2 yıl ceza almışım ve bu sayede güzide sitenizle tanışma imkanı buldum. Hiç bir kural ihlali olmamasına rağmen Serenler isimli şahıs tarafından ceza verilmiş, sebebini görünce şaşıracaksınız :)
[URL]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=28894&page=391[/URL]
Serenler isimli şahsın fevri davranışları bununla sınırlı değil ve siyasi-ulusal değerler konularındaki fevri üslubu devam ederse savcılığa başvurmayı da düşünüyoruz. Başınızı ağrıttığım için özür dilerim bu konuyu kapatıyorum ve vob hakkındaki değerli paylaşımlarınızı bekliyorum.
-
büyük buhranda %44 ilk düşüş dalgasının ardından %34, 5 ay süren düzeltme gelmiştir, ikinci dalga sonradır.
kaldıki o zaman büyük burhan hisseler yüzünden çıkmıştır tıpkı nadaq krizi gibi,
ancak,
içinde bulunduğumuz kriz finansal sebeblerdendir. 1973 krizine benzemektedir. %52 geri atmıştır, ayı rallisi 7450 ile başlamıştır. hedef 10000 dir.
sevgiler.
-
04.12.2008 14:45:22 Avrupa Merkez Bankası Faiz Oranlarını 75 Baz Puan Indirdi
-
[QUOTE=mbm;65947]
[B]saatlik fdow uyumsuzluk potasında... aşagı...[/B]
uzunları verip az bişe kısaya geçtim.. 32050 den..
numunelik..sisteme ters gitmek hoşuma gitmiyor diye..
stopum aldıgım yer....vadelinin ne yapacagı belli olmaz...[/QUOTE]
öyle yada böyle uyumsuzluktan dolayı fdow düşecekti zaten...
niye kendinizi yoruyorsunuz...
devam kısaya şimdilik.....
31875 den 5 daklık sata gelince biraz daha kısaldım bu arada...
-
[quote=ÖZGÜR EFE;65987]31850 tekrar long bakalım 500 stop[/quote]
650den takviye stop 300 e çekildi
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;65992]Sayın hexen birde usd yi söyleyebilirmisiniz size zahmet.[/QUOTE]
ozgur efem usd bakmyorum yalnıs olur dediyim