[QUOTE=QUEEN;143665]cani guzuya takıl hayatını yaşa ..bak long girdi..nası bi guzuymuş hayret valla+.[/QUOTE]
Sen yine de kuzunun kelamına takıl fiiliyatından uzak dur. İkisi de aynı yönde ise rahat ol.
Printable View
[QUOTE=QUEEN;143665]cani guzuya takıl hayatını yaşa ..bak long girdi..nası bi guzuymuş hayret valla+.[/QUOTE]
Sen yine de kuzunun kelamına takıl fiiliyatından uzak dur. İkisi de aynı yönde ise rahat ol.
[quote=VOBiX;143685]Sizin vaktinize ve psikolojinize en uygun olanı.[/quote]
bravo, sanırm en güzel cevap bu, ama yine de 20, 30 ve 60 arasında seçim yapmak daha mantıklı geliyor bana...
[QUOTE=cırcır;143667]sisteme uymada zorlananlar için sisteme uymazsan küfür yiycen. al sat okları yerine [COLOR="Red"]seni tehtit edicek vs vs[/COLOR].....[/QUOTE]
mesela; sisteme uymazsan seni tşk manyağı yaparım haa bak ona göre gibi bir tehdit mi..:..::..:
[QUOTE=VOBiX;143687]Sen yine de kuzunun kelamına takıl fiiliyatından uzak dur. İkisi de aynı yönde ise rahat ol.[/QUOTE]
kuzu bu boru deel.. ha ha ha...:D:D
valla bayılıyorum ben ona kim ne derse desin...:)
selçuklu fdow 9440 üzerinde 9535 hedefler..yayaya şaşaşa g20 çok yaşa..hehe
ya mersi kız nerelerde..geçen bir göründü..kayboldu yine
[quote=jerfin;143689]mesela; sisteme uymazsan seni tşk manyağı yaparım haa bak ona göre gibi bir tehdit mi..:..::..:[/quote]
:::::::::
he yaa nerelerde benim kankim... reel hayata iyice kaptırdı kendini.. :)gel, şurada sanal sanal takılıyoruz ne güzel kankişim..
[quote=VOBiX;143686]cırcırım sistem al verdidiyelim ertesi gün 1000 puan yuakrdan açtı nasıl kullanacaksın o sistemi? Saatliğin üstünü bu yüzden aklım almıyor. Asıl en temizi 5 ya da 15 dakikalık.[/quote]
sinyali uygulayamayız diyosun zaten sisteme uymayanlar var tam onlara gore :))) sistem küfürü bassa bile artık piyasa kapanmış olur .lelele
[quote=anonimm;143682]5 dk adamı perişan etmezmi....aylık en az 100 işlem....[/quote]
nası yani?
bu şaka gibi oldu şindi...ayda 100 işlemli sistem mi olur yaw? kazandırsa ne olur ki öyle sistem bunun kayması var komisyonu var.hadi komsiyonu geçtik kaymadan ne kadar girer biliyon mu?
100 işlemin 50 sinde sinyalle aynı anda giremesen ortalama 50 puan sapsan (hadi komsiyonuda dahil edelim).ne eder hesapladın mı? tamı tamına 2500 puan zarar.
5 dk bir sistem ayda 30/35 ten fazla trade yaptırıyorsa takkeyi önüne koyup düşünmek lazım.
ben 5 dk kullanıyorum.bugüne kadar vaki değil ayda 100 işlem yapmışlığı...
[QUOTE=SEYYAH;143697]nası yani?
bu şaka gibi oldu şindi...ayda 100 işlemli sistem mi olur yaw? kazandırsa ne olur ki öyle sistem bunun kayması var komisyonu var.hadi komsiyonu geçtik kaymadan ne kadar girer biliyon mu?
100 işlemin 50 sinde sinyalle aynı anda giremesen ortalama 50 puan sapsan (hadi komsiyonuda dahil edelim).ne eder hesapladın mı? tamı tamına 2500 puan zarar.
5 dk bir sistem ayda 30/35 ten fazla trade yaptırıyorsa takkeyi önüne koyup düşünmek lazım.
ben 5 dk kullanıyorum.bugüne kadar vaki değil ayda 100 işlem yapmışlığı...[/QUOTE]
Nette
[b]9,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]88[/b] sinyalle getirisi [b]+7,450[/b] puan sinyal başına [b]+85[/b] puan
[b]20,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]76[/b] sinyalle getirisi [b]+13,075[/b] puan sinyal başına [b]+172[/b] puan
[QUOTE=VOBiX;143698]Nette
[b]9,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]88[/b] sinyalle getirisi [b]+7,450[/b] puan sinyal başına [b]+85[/b] puan
[b]20,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]76[/b] sinyalle getirisi [b]+13,075[/b] puan sinyal başına [b]+172[/b] puan[/QUOTE]
bu kadar çok sinyal verdiğine göre 5 dk.lıktır büyük ihtimal.. ve 5.dk sistemin bu kadar kazanç vermesi gerçekten çok iyi vobix... gerçi ağustos'da en kötü sistemler bile iyi kazandırdı..
ciddi ciddi bu kadar parayı verip sistem satın alan var mı ?