ref (+) lı veya thorugh,peak barlı sistem yap,sat...ayda enaz 30.000 puan karı var..:::.[COLOR="RoyalBlue"]ama oklar sürekli oynar[/COLOR]..testler mükemmeldir.
Printable View
ref (+) lı veya thorugh,peak barlı sistem yap,sat...ayda enaz 30.000 puan karı var..:::.[COLOR="RoyalBlue"]ama oklar sürekli oynar[/COLOR]..testler mükemmeldir.
ayda 30 işlemden fazla işlem yapan sistemi çöpe atacaksın..strest adamı çökertir..
hamdolsun sistemimden memnunum..ayda ortalama 18 işlem yapar..5 daklıktır...
yok öyle sistemi 4-5 aya göre test etmek..versinlerde 23 aylık verilerle test edelimde,[B]kazanç egrisindeki büyük dip-çukurları görelim..[/B]
Dün gece hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 2 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58825-58425 400 puan
AL-SAT : 58400-58450 50 puan
SAT-AL : 58425-57675 750 puan (kapanışa göre)
Toplamda 1200 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile canlı işlem testi yapacağım..
Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter001c.jpg/"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9042/screenhunter001c.jpg[/IMG]
[/URL]
p.tesi 500 puan gap yeriz..sistem al vermez..ama dow 2 gündür düşüş trentinde tepkisini yapmış olur...p.tesi gecesine çok rahat mevcut kısalarla girilir...
Bu da 2. hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 6 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58925-58350 575 puan
AL-SAT : 58375-58450 75 puan
Toplamda 1400 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile bu sistemi de canlı işlem testi yapacağım.. Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1599/screenhunter002y.jpg[/IMG]
[quote=martoniki;143705]Bu da 2. hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 6 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58925-58350 575 puan
AL-SAT : 58375-58450 75 puan
Toplamda 1400 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile bu sistemi de canlı işlem testi yapacağım.. Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1599/screenhunter002y.jpg[/IMG][/quote]
6 SAT 1 AL olmuyorki bu :..:
2 SAT 1 AL oluyor...zaten ilk gelen SAT ta SHORT u yapıyorsun.öyle değil mi? :..:
gökhan alacağın olsun fazladan 30 sayfa okudum gozlerım şıştı
bugun dağıtmıssın ortalığı
[quote=küçük_k;143656]sistem denilen şey bu olmalı... 2 defa al-sat yaptırmış.. 30bin puvanı cebe indirmiş...way beee
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7178/bobi.jpg[/IMG][/quote]
arkadaşlar sistem sistem dye didişmeyin işte size evladiyelik sistem... 2 işlem ve çuval dolusu para... yoksa siz para değil heyacan peşindemisiniz..
bu arda sigortacı nerde....lelele
[quote=SEYYAH;143706]6 SAT 1 AL olmuyorki bu :..:
2 SAT 1 AL oluyor...zaten ilk gelen SAT ta SHORT u yapıyorsun.öyle değil mi? :..:[/quote]
Barlara göre 6-1, genelde 2-1 elbette..
Arka arkaya gelen satl'ar rahatlıkla arkana yaslanıp seyredebilirsin diyor :..:
[QUOTE=abka;140203]ne demek millet ancak küfürden anlar..[B]buradaki herkese çok büyük saygısızlık[/B]..bunu kendin için söyleme hakkkın var.bu uslubu kendine reva görebilirsin...ama diğerleri için söyleme hakkına sahip değilsin..boks.
gökhana minnet duyuyor olabilirsin..ona borçlanmış ona bilirsin..ama burada huzur,devamlılık için mutlaka kurallar olmalıdır.kişilerin fikirlerine katılmayabilirsiniz..ama mutlaka SAYGI duymak zorundasınız...HELLİM E mahallede yapılan çirkefliği engellemek düşer..
kurallar herkesi içindir..[COLOR="RoyalBlue"]herkese net uygulanmalıdır..[/COLOR]
en önemliside ,bu tarz usluplar forumu yasal sıkıntılarla uğraşmak zorunda bırakabilir..
bende öyle efendi adam değilim..içimden neler neler söylemek geliyor..kendime güven ve cesaretim ,beni tanıyan bilir...en ala küfürleride söylerim...
ama burada kurallara uyarım..[/QUOTE]
[QUOTE=mur@t;140239]Bence mordak'ın yazısını yanlış anlamışsın. Tam tersini söylüyor, yani ikiniz de aynı şeyi savunuyorsunuz , bir daha dikkatlice oku istersen, sevgiler...[/QUOTE]
sn abka sanırım yanlış anlaşılma var yada anlaşılmak istenildiği gibi anlaşılma....
yazdıklarım gayet açık ve net..yönetimde anlamıştır sanırım..
biraz cevap geç oldu...zaten bundan sonrada olmaz.
ben gökhanı ne tanır ne bilirim..kendisi ile 2 kelime dahi konuşmuşluğum yoktur..
ne minnet ne borçluluk durumu değil gökhana bu alemde kimseye olmaz,sanırım biraz tarz benzetme olayı olmuş ama yanlış...
bu arada efendilik olayı tabiki başka, bende kurallara uymaya çok özen gösterdim ve gösteririm..
neyse geçte olsa cevapladım konunum uzamasını istemem,yazdığıma zaten pişman oldum..dahada yazmam.
umarım açıklayıcı olmuştur...
bu arada anlayışı için sn. mur@t'a teşekkürler...
[QUOTE=küçük_k;143708]arkadaşlar sistem sistem dye didişmeyin işte size evladiyelik sistem... 2 işlem ve çuval dolusu para... yoksa siz para değil heyacan peşindemisiniz..
bu arda sigortacı nerde....lelele[/QUOTE]
formülleri vermeyi unutmuşsun ama... .dng
[QUOTE=martoniki;143709]Barlara göre 6-1, genelde 2-1 elbette..
Arka arkaya gelen satl'ar rahatlıkla arkana yaslanıp seyredebilirsin diyor :..:[/QUOTE]
Benden tavsiye yeniş bulduğunuz sistemi canlı denemk istiyorsanız 1 kontrat yeter de artar bile.