-
[QUOTE=okansak;143707]gökhan alacağın olsun fazladan 30 sayfa okudum gozlerım şıştı
bugun dağıtmıssın ortalığı[/QUOTE]
Gökhan show yaptı bugün orada. Millete inat görüşünü savundu ve haklılığını gösterdi. ilginç oldu ama aklaıma tahtası sahipli hisseler gibi topiği sahipli forum gibi geldi bana. Herkes hemen Gökhana saldırmaya başladı. Yok odur o değildir. Kaznammaıştır yalandır doğrudur.ç diye bir çok şey yazdılar. Br gün yazsıyla nasıl para kazandığını ispatlamış oldu.
-
[QUOTE=VOBiX;143698]Nette
[b]9,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]88[/b] sinyalle getirisi [b]+7,450[/b] puan sinyal başına [b]+85[/b] puan
[b]20,000[/b]TL+KDVye satılan bir sistemin Ağustos ayında [b]76[/b] sinyalle getirisi [b]+13,075[/b] puan sinyal başına [b]+172[/b] puan[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;143699]bu kadar çok sinyal verdiğine göre 5 dk.lıktır büyük ihtimal.. ve 5.dk sistemin bu kadar kazanç vermesi gerçekten çok iyi vobix... gerçi ağustos'da en kötü sistemler bile iyi kazandırdı..
ciddi ciddi bu kadar parayı verip sistem satın alan var mı ?[/QUOTE]
Evet ikisi de 5 dakikalık sistem. Ziyaretçi defterlerind ealıp mennun olduğunu söyleyenler var. Mennun olmayanalrın emsajları varsa bile yayınlanmıyor olabilir.
Neyse asıl diyeceğim şu : [URL="http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009/08/aldanmayalm.html"][B]Aldanmayalım![/B][/URL]
Bunu sistmeler satılık diye değil kendi sisteminiz için de baz alın diye söylüyorum.
-
[quote=VOBiX;143714]Gökhan show yaptı bugün orada. Millete inat görüşünü savundu ve haklılığını gösterdi. ilginç oldu ama aklaıma tahtası sahipli hisseler gibi topiği sahipli forum gibi geldi bana. Herkes hemen Gökhana saldırmaya başladı. Yok odur o değildir. Kaznammaıştır yalandır doğrudur.ç diye bir çok şey yazdılar. Br gün yazsıyla nasıl para kazandığını ispatlamış oldu.[/quote]
farklı seslere tahamulu yok ınsanların hemen kavgaya çekıyorlar ama doğru tektır
-
bugun bir bolum de daha kenny nin ölümünü izledik :) pazartesi yeni dirilişimde gorusmek uzere.. herkese iyi geceler iyi haftasonları.. :::::::::
-
[quote=jani;143403][COLOR=red]57 400 lerde opusme makuldur....oraya kadar bekliyecen...58 900 de ise flat olacan...[/COLOR]
kar ustunde oturulucak gun bugun....benim maliyetim [COLOR=red]59 000....[/COLOR]
bugunun ozelligi su...avrupa arti....futurlere arti...kimse mal satmaz...tersine alir...
AGAMDA BOYLE GUNNER UCUN ANASINDAN DOGDUGU UCUN....
icabina bakar....[/quote]
bugun sabah 10 da bunu yazdim....
buna uysaydim....gunu...1600 puan karla kapatacaktim....simdi karsiz kapadim...
sebeb....acgozlulugumdu...iki kez furmak istedim....
not dusuyorum....AGAM BUGUN BENI YENDI....parami alamadi...ama vermedide...
neyse...
planimin kalanina sadik kalip....57 700 den longladim *****yu....
ama bugun muthisti...cok zeki oynadi...kendisine saygilarimi sunuyorum...
sevgiler....
-
[QUOTE=martoniki;143703]Dün gece hazırladığım 15 dk.lık sistemi bugün için test ettiğimde 2 SAT ve 1 AL oluşturdu..
SAT-AL : 58825-58425 400 puan
AL-SAT : 58400-58450 50 puan
SAT-AL : 58425-57675 750 puan (kapanışa göre)
Toplamda 1200 puan..
Pazartesi'den itibaren birkaç lot ile canlı işlem testi yapacağım..
Bakalım ne kadar doğru çalışacak.. :..:
[URL="http://img188.imageshack.us/i/screenhunter001c.jpg/"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9042/screenhunter001c.jpg[/IMG]
[/URL][/QUOTE]
Abi mavi oklar nedir?
-
[QUOTE=jani;143720]bugun sabah 10 da bunu yazdim....
buna uysaydim....gunu...1600 puan karla kapatacaktim....simdi karsiz kapadim...
sebeb....acgozlulugumdu...iki kez furmak istedim....
not dusuyorum....AGAM BUGUN BENI YENDI....parami alamadi...ama vermedide...
neyse...
planimin kalanina sadik kalip....57 700 den longladim *****yu....
ama bugun muthisti...cok zeki oynadi...kendisine saygilarimi sunuyorum...
sevgiler....[/QUOTE]
Dow kapanışını da gördüğümüze göre, pazartesi için öngörünüz nedir?
-
lem kuzu burda yazman olmadı emme sen bilirsin...
mutluluklar dilerim....
alt yazılara dikkat....hade bakem,borulara dikkat ederek,bol kazançlar diyelim...
-
[quote=enorton;143721]Abi mavi oklar nedir?[/quote]
Tırsık oynamalarda ara stoplar, uyarı babında..
İster uy ister uyma hesabı.. ;)
-
aman bu arada bazı dengesizler çıkar baştan söyleyimde olur ya bizde zeka küpü kadar küpsüz olamlar var...gerçi küpler kadar zararlı değiller...en azından dream olayları yok...
neyse vob da işlem yapmıyorum...yok terse gelmiş,ders almış,vermiş gibi salak şeyleri takib eden ve uğraşanlar için söylemek istedim....
-
[QUOTE=VOBiX;143714]Gökhan show yaptı bugün orada. Millete inat görüşünü savundu ve haklılığını gösterdi. ilginç oldu ama aklaıma tahtası sahipli hisseler gibi topiği sahipli forum gibi geldi bana. Herkes hemen Gökhana saldırmaya başladı. Yok odur o değildir. Kaznammaıştır yalandır doğrudur.ç diye bir çok şey yazdılar. Br gün yazsıyla nasıl para kazandığını ispatlamış oldu.[/QUOTE]
Bütün bunların sebebi haset, kıskançlık ve çekememezliktir. 2 sene cezadan sonra geldiği için birçoğu kim olduğunu ve ne yaptığını bilmiyordu. İlk mesajında CV sini verir gibi gazete kupürünü yapıştırınca önce bi şoke oldular, sonra ayılınca da vur abalıya...
İnsanoğlunun garip bir doğası var; eğer bugün Gökhan değil de bir başkası o foruma girip, şu kadar zamanda şu kadar kaybettim, 3 defa iflas ettim, anamın bileziklerini satıp zararımı çıkarmak için bir daha denemeye karar verdim, diye yazsaydı, bugün Gökhan'ı tefe koyanlar o vatandaşa hemen sahip çıkarlar, hoş geldin kardeş derler, akıl verirler, sistemli olmak, stoplara mutlaka uymak gerektiğini öğütlerler, daha bi dolu nasihat çekerlerdi. Neden? Çünkü adam zaten looser, kendilerinden başarılı değil, kıskanılacak bi durum yok ortada, akıl ver dur, nasılsa parayla değil akıl vermek; oysa Gökhan öyle mi ya, başarısı gazetelere geçmiş, üç otuz parayı milyonlara çıkarmış, pek de bilimsel olmayan kendine has bir trade stili var ki bu onlara hiç uymaz. İki dakikada fikir ve pozisyon değiştirmesi de cabası, delikanlı adam savunduğu fikirden böyle hemen döner mi canım!
E nolucak şimdi? Sen bizden başarılısın, biz seni kıskanıyoruz, onun için seni istemiyoruz, diye açık açık söylemek de olmaz...O zaman vur abalıya, gönder forumdan ki kendileri çalıp kendileri oynasınlar.
-
Arkadaşlar Foreks fx2000 kullananlardan birisi bana 31.07.2009 günü 54.425 kapanışında 5dk lık grafikte cci 50 değerini söyleyebilir mi?
Matriks ve fx2000 deki cci hesaplamaları farklı mı bu durumla karşılaşan oldu mu?