-
[quote=mordak;143725]aman bu arada bazı dengesizler çıkar baştan söyleyimde olur ya bizde zeka küpü kadar küpsüz olamlar var...gerçi küpler kadar zararlı değiller...en azından dream olayları yok...
neyse vob da işlem yapmıyorum...yok terse gelmiş,ders almış,vermiş gibi salak şeyleri takib eden ve uğraşanlar için söylemek istedim....[/quote]
mordak,geçmişi kurcalayarak neyi anlatmak istiyorsun? geçmişi geçmişte bırak yaşandı ve bitti.ders çıkarabildiysen bu senin kazancın olur.olayları kendin yaşa ve bir başkasının yaşadıklarını kendin yaşamış gibi uluorta karıştırma derim ve sana iyi günler dilerim.
-
[quote=jerfin;143741]seni seviyoruz jani devam....
haklı çıktığında alkışa tutup göklere çıkartacaklar, yanılıp zarar yazdığında yuhalamaya başlayacaklardır.. insanoğlunun doğasında var bu.. zaten alışıksın sen bunlara.. bu kadar ünlü olmanın bir bedeli var ve sen zaten ödüyorsun zaman zaman bu bedeli..:)
seninde her insanoğlu gibi yanılma, haksız çıkma ve zarar etme hakkın var ve bu senin en doğal hakkın.. yanıldığında yuhalayacak adam, şu an alkış tutmasın sana... herkes karından da zararından da ancak kendisini sorumlu tutabilir, tutmalı..[/quote]
bu dunya senin gibilerin varligi ile guzel ve yasanilir oluyor...
kalbindeki sevgi...herseyi unutturacak gucte...iyiki varsin....
-
[QUOTE=SEYYAH;143738]benim önemsediğim 2 sistemden birisi...bu iyiydi bu ayın 24 üne kadar az işlemle (20 trade) 14.600 puana kadar çıktı getirisi.ağustos 24 ten sonra piyasa zıvanadan çıkınca 1 haftada 20 trade yaptırdı.ve kardan 4.000 yedi.
ama yinede iyidir...1 ayda 10.775 puan getiri 5 dk lık bir sistem için...baksanıza millet ayda 100 küsur işlem yapanı 20.000 TL+KDV ile satıyor...[COLOR="Red"]ben bunu kaça satsam acep :::[/COLOR][/QUOTE]
bi biskrem versem..:..::..:
yok yok bi koli kola daha iyi fikir..::: kesin hayır diyemezsin sen bu teklife..lelele
-
[IMG]http://i25.tinypic.com/1zr18r7.jpg[/IMG]
-
[quote=enorton;143742]Yaw fx2000 kullanan yok mu? Gecenin 4 ünden beri cevap bekliyoruz :::[/quote]
Şuan için fx2000 kullanmıyorum sn.Enorton ama matriks ile aralarında cci konusunda hesaplama farkları var.
-
[quote=abka;142747]arkadaşımın 1.500 [B]aylık[/B] kontrat hacmi var..
onbinde 1.365(vergi dahil),yani vob 60.000 ken 0.85 tl önermişler...bana çok iyi fiyat gibi geldi..ne dersiniz..[/quote]
abka, hangi aracı kurum olduğunu atsana bana özelden
-
[quote=jani;143739]yaygin kani su...kuzu stoploss kullanmaz....
bu tam dogru degil...
1-ayi veya boga piyasasinda kuzu stoploss kullanmaz...
2-zirveler ve yatay piyasada kuzu mutlaka stoploss kullanir....
ornek...
43 000 i asagi kirdimi...bende short baslar...ve stoploss aldigim yerdir...10 000 puan iner doner gelir 3000 puan cikar...HIC ELLEMEM...VADEDEN VADEYE GECER DEVAM EDERIM...
BUNU 74 000 DE shortladim...ve oradan asagi 28 000 e kadar yaptim...izliyenler o olayimdan bilir...tumunde kar yazdim...ama adam 28 000 den dondugunde ben stoploss kullanmadim gene....ve 8000 puan zarar yazdim...bunuda herkes bilir...yani ana dusute stop kullanmiyarak 46 000 puan aldim...ayni nedenle donup bunun 8000 puanini geri verdim....bu bana gore normaldi...ama izliyenlerime gore normal degildi...
HEP KAR YAZMAMI BEKLEDILER....sorun buydu...o 8000 puani yiyince...kol kestim...ve trend yukari dondu deyip geregini yaptim....[/quote]
Soru: Peki neden stoploss kullamadın janti kuzu....... ?
senin gibi bir usta oyuncu doğruyu görmek için 8000 puvan yer mi ?
Bu soruya MAKUL bir cevabın var mı ?
-
way anasını..fxci ile kegen teşekkür nöbetine kalmışlar..misal bak anında bu mesajada iki teşekkür geliyo... :)
-
[QUOTE=Demirci;143750]Soru: Peki neden stoploss kullamadın janti kuzu....... ?
senin gibi bir usta oyuncu doğruyu görmek için 8000 puvan yer mi ?
Bu soruya MAKUL bir cevabın var mı ?[/QUOTE]
74000 den 28000 e cort tutunca arada 46000 puvan kar yazmıs oluyore
8000 puvana stop olması makul deelmi ::: 38000 pıvan neyine yetmeyore
-
[QUOTE=flexy;143747]Şuan için fx2000 kullanmıyorum sn.Enorton ama matriks ile aralarında cci konusunda hesaplama farkları var.[/QUOTE]
Sonuçta cci ın formulü belli değil mi nasıl farklı hesaplıyorlar anlamadım :confused:
-
BANKA ENDEKSİ HAFTALIK;
İndikatörlerden üstte olanı bir çeşit CCI, alttaki ise bir çeşit momentum.
Bu iki indikatör çok nadir aynı yönlü olurlar (isteyene grafın geçmişini gönderebilirim)..En son ikili dipte aynı şeyi demişler, birde şimdi aynı şeyi diyorlar.Birde 3 bar üst üste düşüş kırmızı alarmdır derlerya...Banka endeksi düşüşte 2 inci haftasında.. Bu haftada düşerse alarm bordoya dönecek.Neden; ikili dipten sonraki büyük yükselişte bu endeks hiç 3 hafta üst üste düşmemiş!!!
İndikatörlerin ikinci dip tepelerini yaptığında bir filmin bitip başka bir filmin başladığına dikkat.
[IMG]http://i32.tinypic.com/2q84u36.jpg[/IMG]
-
[quote=enorton;143753]Sonuçta cci ın formulü belli değil mi nasıl farklı hesaplıyorlar anlamadım :confused:[/quote]
emortım senle bir gün ömerliye balığa gidelim.kom.kom mtx in ms in CCI ları da farklıdır... :)