-
[QUOTE=VOBiX;143794]Dünkü çocuklar gibi kurnazlık yapmayın .dng adam anlatmış işte :
[I][B]-Sistemin önemli noktası,trend-yatay hareket ayrımının anlaşılmasıdır[COLOR="Blue"].Eğer bu belli değilse 3.maddedeki 3 adet DSI nin aynı yönde sinyal verme şartı aranır.[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
Yaw ben bunu matrikste uyguladım, DIS hesapları da farklı orada ve sistem çok fazla işlem yaptırıyor...
-
[QUOTE=enorton;143795]Yaw ben bunu matrikste uyguladım, DIS hesapları da farklı orada ve sistem çok fazla işlem yaptırıyor...[/QUOTE]
Forekse geçme vaktin gelmiş. Ah ulen Foreks bi formüllü KHN benzeri özellik koyaöadınız şu programa. Tüm sistemler manuel.
Neyse son üç sinyali vermiş o üç sinyali yakalayana kadar biraz uğraştıracak gibi.
-
kuzudan orta vade gigilari....RANGE TRADING BASLADI....
KRIZLER...1929....1974....1982....2007....
butun krizlerde....dip denen yerden konulan tepkiler ilk 6 ayda mermi hiziyla dik tepkilerle sonlanmis ve hazim donemi baslamistir....
butun krizlerde....DIP...PE 5-10 ARASINA DUSMUS...UZUN VADELI FAIZ YUZDE 2 DIR...AMA BU KRIZDE DIP....daha yukarida olusmustur...PE 10 uzerinde....uzun vadeli faiz yuzde 4 iken...belki sasairtmaydi...belki dip henuz degildi....
1929 da....ilk 6 ay mermi gibi cikmis endeksler...geri duserek ilk dibinde cok cok altina geldiler....benzeri 1974 dede oldu...sadece ilk dibin hemen altindan donus oldu...
1982 de ise....ilk 6 ay mermi gibi cikistan sonra ikinci 6 ay yataydi....
kuzuya gore....bu dipten mermi hiziyla cikis tamamlandi....ve ilk 6 ay bitti....
SIMDI.....RANGE TRADING BASLADI....
-
31 AGUSTOSTA ILK 6 AY TAMAMLANDI.....
range tradingte....
alcalan dipler ve yukselen tepeler olusturularak....acgozluluk...korku ve pismanlik kullanilir....
bununla hedef...halki mala kiliti tutarken....borsaya girmis mevcut musteriyi SOYMAKTIR....CUNKI ARTIK HERKES MALDADIR....
-
[quote=küçük_k;143656]sistem denilen şey bu olmalı... 2 defa al-sat yaptırmış.. 30bin puvanı cebe indirmiş...way beee
[IMG]http://img2.imageshack.us/img2/7178/bobi.jpg[/IMG][/quote]
sayın kuzu;
bu grafikdeki sat sinyali ile görüşleriniz örtüşüyor....
yeniden al sinyali gelinceye kadar şorteeee..
sizi izlemye ve faydalanmaya devam.. teşekkürlerrr
-
VOB DA EN BUYUK KARLAR....range tradingte olusur....cunki endeks iki yonludur....
bir yone oynarken....sistemci sunu yapmalidir....
her 3000 puan dususte...
5 dakikalik al verince almali...15 dakikalik al verince artirmali....gunnuk al verince SATMALIDIR....
CIKISTA TERSI....
-
[quote=jani;143800]VOB DA EN BUYUK KARLAR....range tradingte olusur....cunki endeks iki yonludur....
bir yone oynarken....sistemci sunu yapmalidir....
her 3000 puan dususte...
5 dakikalik al verince almali...15 dakikalik al verince artirmali....gunnuk al verince SATMALIDIR....
CIKISTA TERSI....[/quote]
BU kisa vadeli vob cu ucundu....
uzun vadelide zaten gunnukler esastir....
-
[quote=jani;143797]kuzudan orta vade gigilari....RANGE TRADING BASLADI....
butun krizlerde....dip denen yerden konulan tepkiler ilk 6 ayda mermi hiziyla dik tepkilerle sonlanmis ve hazim donemi baslamistir....
butun krizlerde....DIP...PE 5-10 ARASINA DUSMUS...UZUN VADELI FAIZ YUZDE 2 DIR...AMA BU KRIZDE DIP....daha yukarida olusmustur...PE 10 uzerinde....uzun vadeli faiz yuzde 4 iken...belki sasairtmaydi...belki dip henuz degildi....
1929 da....ilk 6 ay mermi gibi cikmis endeksler...geri duserek ilk dibinde cok cok altina geldiler....benzeri 1974 dede oldu...sadece ilk dibin hemen altindan donus oldu...
kuzuya gore....bu dipten mermi hiziyla cikis tamamlandi....ve ilk 6 ay bitti....
SIMDI.....RANGE TRADING BASLADI....[/quote]
[quote=jani;143798]31 AGUSTOSTA ILK 6 AY TAMAMLANDI.....
range tradingte....
alcalan dipler ve yukselen tepeler olusturularak....acgozluluk...korku ve pismanlik kullanilir....
bununla hedef...halki mala kiliti tutarken....borsaya girmis mevcut musteriyi SOYMAKTIR....CUNKI ARTIK HERKES MALDADIR....[/quote]
su anda piyasa paraya bogulmus halde....
bu para cekilmek mecburiyetinde....bunu bu g20 de yapacaklarini sanmam...belki ilave situmuluslar gelir....
FAKAT NE GELIRSE GELSIN....
baskasinin pipisi ile gerdege girilmez....
-
bir dip not....
cin....dibi ilk bulup tepkiyi veren borsadir...yon gosteren oydu...simdide ilk o derin bi dusus yapti...buda benim ilk 6 ay teorimi dogruluyor....
-
range tradingde....dudusler ve cikislar dalgalidir....her dusus boyu farkli olmakla birlikte....
bizde bekledigim...ilk dusus yuzde 15 civaridir....yani....41 000...
oradan....50 000 e tepki gelir...bunu pismanlik ucun yapar....***** cok zekidir...
ara dalgalari var....onlarada oynuyorum....
-
[quote=jani;143797]kuzudan orta vade gigilari....RANGE TRADING BASLADI....
SIMDI.....RANGE TRADING BASLADI....[/quote]
[quote=jani;143798]31 AGUSTOSTA ILK 6 AY TAMAMLANDI.....
range tradingte....
bununla hedef...halki mala kiliti tutarken....borsaya girmis mevcut musteriyi SOYMAKTIR....CUNKI ARTIK HERKES MALDADIR....[/quote]
[quote=jani;143803]bir dip not....
cin....dibi ilk bulup tepkiyi veren borsadir...yon gosteren oydu...simdide ilk o derin bi dusus yapti...buda benim ilk 6 ay teorimi dogruluyor....[/quote]
[quote=jani;143804]range tradingde....dudusler ve cikislar dalgalidir....her dusus boyu farkli olmakla birlikte....
bizde bekledigim...ilk dusus yuzde 15 civaridir....yani....41 000...
oradan....50 000 e tepki gelir...bunu pismanlik ucun yapar....***** cok zekidir...
ara dalgalari var....onlarada oynuyorum....[/quote]
orta vade dusuncelerim bir arada....
-
[quote=jani;143805]orta vade dusuncelerim bir arada....[/quote]
çok düşüncelisin zuzu :::
range trading demek bunu bilmiyordum ben range rover var onu biliyorum ama :::