[quote=SEYYAH;143806]çok düşüncelisin zuzu :::
range trading demek bunu bilmiyordum ben range rover var onu biliyorum ama :::[/quote]
uzulme...:::
daha bilmedigin cok sey vardir...ogrenirsin...:::
Printable View
[quote=SEYYAH;143806]çok düşüncelisin zuzu :::
range trading demek bunu bilmiyordum ben range rover var onu biliyorum ama :::[/quote]
uzulme...:::
daha bilmedigin cok sey vardir...ogrenirsin...:::
[IMG]http://i31.tinypic.com/2ufzk2u.png[/IMG]
g20=tırt20 fdow=fdown tr-imf? bye bye happeness ekimde gel ?
mi acaba..g20 den gelen haber aman dikkatli olalım ama herşey güzek olacak..felan feşmekan? başka bir şey duyan bilen varmı?
[I][B]IMF’de sesimiz daha güçlü olacak[/B][/I] [IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG] [I][B]G-20’nin Londra’daki Maliye Bakanları toplantısında, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelerin, IMF’de daha çok söz sahibi olmaları için görüş birliğine varıldı. Türkiye’nin söz hakkını artıran kota reformunun önemini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, “Kota reformunun tamamlanmasıyla IMF daha etkin kurum olacak” dedi.
[/B][/I]
[COLOR=#EE6603][U][B]EKONOMİK[/B][/U][/COLOR] krizden çıkışta atılacak ilk adımların görüşülmesi için Londra’da bir araya gelen G-20 ülkelerinin maliye bakanları, Türkiye’yi de yakından ilgilendiren kararlar da aldı. G-20’nin taslak bildiri metnine göre, gruba üye ülkeler, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu, “yükselen piyasalara” daha çabuk yardım ve daha fazla söz hakkı önceliğinin verileceği bildirildi. Ekonomik desteğin genişletilerek devam edeceği kararının alındığı zirvede, ‘trenin raydan çıkarılmayacağı’ vurgulandı.
Londra’da yapılan, G-20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında, küresel mali kriz ve çözüm yolları ile diğer küresel konularda bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin Fon’daki söz hakkını artıran kota reformunun çok önemli olduğunu vurguladı. IMF’deki kota reformunun Ocak 2011’e kadar tamamıyla gözden geçirilmesi konusunda taahhütler olduğunu hatırlatan Babacan, şunları söyledi: “Fon’daki mevcut kotaların ikiye katlanmasının anlamlı olacağında görüş birliğine varıldı. Kota reformunun gözden geçirilmesinde, ülkelerin küresel ekonomideki ağırlıkları nispetinde temsil edilmeleri önemli. Kota reformunun tamamlanmasıyla, IMF daha etkin kurum olacak.
[url]http://bigpara.ekolay.net/index.html?bprtme=2906938139[/url]
[quote=stonhand;143810][I][B]IMF’de sesimiz daha güçlü olacak[/B][/I] [IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG] [I][B]G-20’nin Londra’daki Maliye Bakanları toplantısında, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkelerin, IMF’de daha çok söz sahibi olmaları için görüş birliğine varıldı. Türkiye’nin söz hakkını artıran kota reformunun önemini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, “Kota reformunun tamamlanmasıyla IMF daha etkin kurum olacak” dedi.[/B][/I]
[COLOR=#ee6603][U][B]EKONOMİK[/B][/U][/COLOR] krizden çıkışta atılacak ilk adımların görüşülmesi için Londra’da bir araya gelen G-20 ülkelerinin maliye bakanları, Türkiye’yi de yakından ilgilendiren kararlar da aldı. G-20’nin taslak bildiri metnine göre, gruba üye ülkeler, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu, “yükselen piyasalara” daha çabuk yardım ve daha fazla söz hakkı önceliğinin verileceği bildirildi. Ekonomik desteğin genişletilerek devam edeceği kararının alındığı zirvede, ‘trenin raydan çıkarılmayacağı’ vurgulandı.
Londra’da yapılan, G-20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında, küresel mali kriz ve çözüm yolları ile diğer küresel konularda bir konuşma yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin Fon’daki söz hakkını artıran kota reformunun çok önemli olduğunu vurguladı. IMF’deki kota reformunun Ocak 2011’e kadar tamamıyla gözden geçirilmesi konusunda taahhütler olduğunu hatırlatan Babacan, şunları söyledi: “Fon’daki mevcut kotaların ikiye katlanmasının anlamlı olacağında görüş birliğine varıldı. Kota reformunun gözden geçirilmesinde, ülkelerin küresel ekonomideki ağırlıkları nispetinde temsil edilmeleri önemli. Kota reformunun tamamlanmasıyla, IMF daha etkin kurum olacak.
[URL]http://bigpara.ekolay.net/index.html?bprtme=2906938139[/URL][/quote]
teşekkürler..herşey güzel olacakla kastım bu açıklamaydı..bunun dışında bir şey göremedim..ama bu metinde türkiye den ziyade imf için ne yapılacağından bahsediyor
şşşşşş KEGEN, sen hangi pozisyondasın...KISA isen bu mesaja teşekkür etme..UZUN san et :)
[quote=Astatin;143811]teşekkürler..herşey güzel olacakla kastım bu açıklamaydı..bunun dışında bir şey göremedim..ama bu metinde türkiye den ziyade imf için ne yapılacağından bahsediyor[/quote]
Hocam bende zaten sizin yazınızı onaylamak için haberi ekledim adamlar 2011 den bahsediyor. Açıkçası bugün IMF anlaşması ile uzaktan yakından bir haber göremedim tek avuntum Babacanın ters bir açıklama yapmaması oldu planımız önemli IMF sonra gelir gibi bir şey demedi en azından
Bu arada vahşi batı feci karışmış davalar açılacakmış, hakaretler küfürler gırla gidiyor vallahi ordan kurtulduğum için bir kere daha şükrediyorum.
Astatin avatar hayırlı olsun patron .. üüüüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;143812]şşşşşş KEGEN, sen hangi pozisyondasın...KISA isen bu mesaja teşekkür etme..UZUN san et :)[/QUOTE]
[QUOTE]ABİ ALLAH NE VERDİYSE GECEYE SHORTUM DOĞRU SÖYLÜYORSUN BU KAPANIŞ YAMULTCAK BURALARI HADİ İYİ AKŞAMLAR.
BU VOB 55000 YOLCUSU HAYDİ GEÇMİŞ OLSUN PAZARTESİ 200 ARTI AÇAR EN ÇOK 58000 SONRA UMUT VERE VERE YİNE ÇÖKERTECEKLER 58000 KIRILMADI FAKE ATTI AYAKLARI YAPACAKLAR SONRA SOKACAKLAR AŞAĞI BU ÖNCEDEN BÖYLE OLDU YİNE BÖYLE OLACAK DÜŞERKEN FARKI ÇOĞALT SHORTÇULARI BEZDİR TEPKİ BEKLERKEN FARKI KAPAT LONGÇULARI BEZDİR SPOT ZATEN 57200 AÇILIŞI 57600 OLSA EŞİTLENİR FARK YİNE DÜŞERİZ HER YOL SOKACAKLAR AŞAĞI ONA ÇIKIYORRRRR İYİ AKŞAMLAR
DOWU CUMA ARTI OLDUYDU DA NE OLDU İMKB Yİ DOW MOW ETKİLEMEZ ARTIK ADAMLAR MALI ÇIKIYOR HEM İMF İLE ANLAŞMA OLAYI ZOR SEBEBİ TAYYİP ERDOĞAN DÜN AKŞAM İMF YE İHTİYAÇ YOK DEDİ YİNE.ANLAŞILMAYACAĞI KESİNLEŞTİ ONU SATIYORLARDAHA ÇOK DÜŞECEZ 54000 LERE GELSİN Bİ.BU HAFTA GÖRECEĞİZ BENCE[/QUOTE]
Kegen kısa
[quote=selçuklu;143816]Astatin avatar hayırlı olsun patron .. üüüüüüüüüüü[/quote]
eywallah patron seninkide hayırlı olsun da, benim yeni avatar seni neden üzüntüye sevk etti...üwwwwwwwwww.... bi durum varsa değiştireyim patronüüüüüü
[QUOTE=Astatin;143818]eywallah patron seninkide hayırlı olsun da, benim yeni avatar seni neden üzüntüye sevk etti...üwwwwwwwwww.... bi durum varsa değiştireyim patronüüüüüü[/QUOTE]
yok abi pembeoğlan gitti artık bu smile kullanıyorum .. her mesajın arkasına 3-4 tane bu smiledan koyuyorum .. üüüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;143815].......[/QUOTE]
gökanın kendi sitelerinde adama ettiği küfürleri gördünmü???