[quote=hexen;66003]ozgur efem usd bakmyorum yalnıs olur dediyim[/quote]
teşekkür ederim.
Printable View
[quote=hexen;66003]ozgur efem usd bakmyorum yalnıs olur dediyim[/quote]
teşekkür ederim.
way be petrol 44 ü de gördünya helal olsun sana:)
[QUOTE=mbm;66001]öyle yada böyle uyumsuzluktan dolayı fdow düşecekti zaten...
niye kendinizi yoruyorsunuz...
devam kısaya şimdilik.....
31875 den 5 daklık sata gelince biraz daha kısaldım bu arada...[/QUOTE]
31850 dende ben kısaldım:)
Şimdi 15:30 da da İşssizlik sigorta başvuruları verisi var.
ha babam kolay gelsin:)
[QUOTE=Vob Trader;66005]way be petrol 44 ü de gördünya helal olsun sana:)[/QUOTE]
ne yalanmış değilmi. 147.
Haydi bakalım. [B]Ağustos tan[/B] başlayan düşüş kanalı Direncinden ten döndük. Aşağı bakıyoruz ama dibi pek görünmüyor. Hataları düzeltme zamanı sanırım..
Ha Ulusal 30 yok da dönüp yukarı kırarsa. Borsada herşey mümkün..
Yukarı gidip kanal direncini kırması için çok çok çok çok da iyi bir haber gerekiyor. Ülkem için inşallah kırarız ama..
[B]Ağustos tan[/B] beri hiç duymadığımız bir haber.
[QUOTE=jelibon;66007]ne yalanmış değilmi. 140.[/QUOTE]
hala 2.88 den benzin satıolarya ne diyim. sırf bu yüzden hayalimdeki arabayı alamadım subaru:(
Aynen dediğimiz gibi devam yarın 100 ileri 300 geri. 75 ileri 250 geri. Bi süre sonra bunları da arayabiliriz.
[QUOTE=Vob Trader;66009]hala 2.88 den benzin satıolarya ne diyim. sırf bu yüzden hayalimdeki arabayı alamadım subaru:([/QUOTE]
aTV duruma el koymuş. Akşamalrı petrol fiyatlarıyla pompa fiyatlarını karşılaştırıyor.
Nereye kadar devam. Kanımca vob ıx301208 spot piyasa fiyatının altına gelene kadar el sürmeden devam. Arada deneyeceğimiz pozisyonlar kar ımızı götürür sadece. Buralarda çıtır yapılabileceğini zannetmiyorum.
Ha vadeli bayramdan sonra spot fiyatın altına gelirse ki gelme ihtimali yüksek. Oralardan long denenip küçük ama sadece küçük bir çıtır yapılabilir..
[QUOTE=jelibon;65999]büyük buhranda %44 ilk düşüş dalgasının ardından %34, 5 ay süren düzeltme gelmiştir, ikinci dalga sonradır.
kaldıki o zaman büyük burhan hisseler yüzünden çıkmıştır tıpkı nadaq krizi gibi,
ancak,
[B]içinde bulunduğumuz kriz finansal sebeblerdendir. 1973 krizine benzemektedir. %52 geri atmıştır, ayı rallisi 7450 ile başlamıştır. hedef 10000 dir.[/B]
sevgiler.[/QUOTE]
Bu konuda sana katılıyorum.. Dow da beklentim 9600-10.100 arası.. Fakat Ocağın ilk haftası itibariyle düşüş bekliyorum . Nasıl olacaksa???
aşşa gelmesi iyi bayrama long gircem çünkü :)
[QUOTE=catedral;66006]31850 dende ben kısaldım:)
Şimdi 15:30 da da İşssizlik sigorta başvuruları verisi var.
ha babam kolay gelsin:)[/QUOTE]
helallllll.
sisteme uydun sonunda yani bacım......:)
uzunları 32050 den kapattım ya...ona seviniyorum en çok..
dün beni çok yordulardı...:) eksi kapatırmışlardı adiler
[quote=ÖZGÜR EFE;66002]650den takviye stop 300 e çekildi[/quote]
stoplattı malesef
bayram için ilk longumu 200 den aldım. x kdr aldım.3x kdr daha alım yapacağım.
neden sert verdiler..bilen var mı..
[QUOTE=Vob Trader;66017]bayram için ilk longumu 200 den aldım. x kdr aldım.3x kdr daha alım yapacağım.[/QUOTE]
Yarın da açık piyasa hatırlatayım dedim.
[QUOTE=VOBiX;66019]Yarın da açık piyasa hatırlatayım dedim.[/QUOTE]
ondan kademeli aldımya :) yoksa huyum deil direk alırdım :)
[QUOTE=VOBiX;65815]Bizim PY dün Dowun artı yapacağını bildiğinden önceki gün %7 düşmesine rağmen VOBu artı kapttı bugün de iyi kapatacak olsa bu kadar aşağıdan kapatmazdı. MAkasla ayarı çekerdi. Dün de 648 puan artı makas vardı VOB eksi spot artı oldu makası kapattılar. Bugün makas +584. Ayular sakin olsun bendeki tüm sistemler(4+1 adet) satta kapattı günü. Bakın catedral bile kısa girmiş. [COLOR="Blue"][B]32,475 yukarı geçilmediği sürece yön aşağıyadır.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Bu seviye 32,200 oldu bende.
[QUOTE=abka;66018]neden sert verdiler..bilen var mı..[/QUOTE]
Sabah beklentiyi aldılar beklenti bitti yorgan gitti kavga bitti.
[QUOTE=catedral;66013]Bu konuda sana katılıyorum.. Dow da beklentim 9600-10.100 arası.. Fakat Ocağın ilk haftası itibariyle düşüş bekliyorum . Nasıl olacaksa???[/QUOTE]
aynı fikirde olmamız iyi.
olur olur vix böyleyken olur.
bize bayram yaramadı yanlız.
[QUOTE=Vob Trader;66017]bayram için ilk longumu 200 den aldım. x kdr aldım.3x kdr daha alım yapacağım.[/QUOTE]
umrumda olmaz ..flat girecegim..
kafa dinleyecegim...:D
[quote=BORSACIOZGUR;66012]Nereye kadar devam. Kanımca vob ıx301208 spot piyasa fiyatının altına gelene 28000-28500 lere kadar el sürmeden devam. Arada deneyeceğimiz pozisyonlar kar ımızı götürür sadece. Buralarda çıtır yapılabileceğini zannetmiyorum.
Ha vadeli bayramdan sonra spot fiyatın altına gelirse ki gelme ihtimali yüksek. Oralardan long denenip küçük ama sadece küçük bir çıtır yapılabilir..[/quote]
Sanki bizi mi okuyorlar ne ? Ben yazdım 8 dakika sonra vadeli spot makası daraldı +100 puana indi.
31900 den açtığım SHORT ları 31200 den kapayacaktım. Sonra düşündüm ki niye? 26000 binden kapatmak varken.
Bu arada bütün avrupa borsaları yüzde 2,5 yükselişi geri verip eksiye geçti. [B]Bize kırmızı çook yakışıyoor :):)[/B]
[QUOTE=mbm;66015]helallllll.
sisteme uydun sonunda yani bacım......:)
uzunları 32050 den kapattım ya...ona seviniyorum en çok..
dün beni çok yordulardı...:) eksi kapatırmışlardı adiler[/QUOTE]
31.975 tende ben flatladımdı.
Ekonomik paket budur açıklandı diyince adam:) İMF Kdv arttırımı istiyomuş. Yok anasını.. İMF gelirleri arttırın demiştir dese dese.. Huylandım ben... Bayramda bende muhtemelen flat olurum. Bunlar İMF yle falan anlaşmayacak. Havuç uzatıp duruyo piyasalara kafacığına göre:) Anlaşırsa seçimide hezimet olur onlara.
Hiiihiiii spotun altına geldik..
Bedava mal buldular veremiyolar spotta:)
yine yanılmadı, her faiz indirimi günü avrupa kırmızı,
dow zaten kırmızı olacaktı bugün sabahtan demiştim.
ancak çöküş bekleyen yanılır, çok dar bantta olacak hareketi, sabahtan beri dediğim gibi.
8400-8500 arası.
sonra karar yeri.
biz görürmüyüz bilmem. bayramdan dolayı.
benim longlar aşağıdan olduğu için bayrama long gireceğim ancak 32000 longla girmem mesela.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;66027]yine yanılmadı, her faiz indirimi günü avrupa kırmızı,
dow zaten kırmızı olacaktı bugün sabahtan demiştim.
ancak çöküş bekleyen yanılır, çok dar bantta olacak hareketi, sabahtan beri dediğim gibi.
8400-8500 arası.
sonra karar yeri.
biz görürmüyüz bilmem. bayramdan dolayı.
benim longlar aşağıdan olduğu için bayrama long gireceğim ancak 32000 longla girmem mesela.
sevgiler.[/QUOTE]
ben girerim:)
saat 15: 32 Avrupa spot endekslerinde eksiler derinleşiyor. Bizim Artıda kalmamız sanırım zorlaşacak.
04.12.2008 15:30:08 *abd'de Haftalık Işsizlik Başvuruları 509 Bin (beklenti 540.000, önceki 529.000)
04.12.2008 15:30:12 *abd'de Haftalık Işsizlik Başvuruları 21 Bin Azaldı(beklenti +11.000, önceki -14.000)
04.12.2008 15:30:21 *abd'de Işsizlik Başvuru Hakkını Sürdürenler 89 Bin Artışla 4 Milyon 87 Bin(beklenti 4.000.000)
[QUOTE=Vob Trader;66028]ben girerim:)[/QUOTE]
sen 31200 den almadınmı.
benim maliyet 30900.
32000 olsa girmezdim diyorum.
[color=#FF0000][b] BIG 3 ÇÖKERSE ABD BÜYÜME -4%YE DÜSER...[/b][/color]
BIG 3 (GM CHRYSLER FORD) eger hepsi iflas ederse, ABD deki büyüme -4% düser ve issizlik 8.5% firlar...
[color=#0000FF][b]Baybars SEZEN[/b][/color]
[QUOTE=jelibon;66031]sen 31200 den almadınmı.
benim maliyet 30900.
32000 olsa girmezdim diyorum.[/QUOTE]
x kdr aldım. 3x kdr daha alım planlıorum dedimya:) belki 32 üstünden aldırcaklar yarın ondan dedim. çünkü bayramam %1 milyon uzun gireceğim.
Satış için 31400-31500 son fırsat sanıyorum . Yarın akşam sonra bu mesajı dönüp okuyabiliriz..
[QUOTE=Vob Trader;66033]x kdr aldım. 3x kdr daha alım planlıorum dedimya:) belki 32 üstünden aldırcaklar yarın ondan dedim. çünkü bayramam %1 milyon uzun gireceğim.[/QUOTE]
ben de uzun gireceğim..ama çok emin olmamak lazım..çarpılırız...
:)))
[QUOTE=abka;66035]ben de uzun gireceğim..ama çok emin olmamak lazım..çarpılırız...
:)))[/QUOTE]
Allah büyüktür:)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66034]Satış için 31400-31500 son fırsat sanıyorum . Yarın akşam sonra bu mesajı dönüp okuyabiliriz..[/QUOTE]
yarını boşverin bayrama kısa girecekmisiniz?
şimdiden söylüyorum yarın olurum olmam bayrama %1 milyon uzun gireceğimmmm
triçe dezanflasyonu anlayana kadar enflasyon başlayacak. he he.
Bu saatten sonra 30725 altı kısa, 34000 üzeri uzun olunur o kadar, eğer bu aralığın içinde kapanırsak bayrama flat girilir, yarın 30725 altına sarkarsa kısada kalmak iyidir, fakat o zamanda bayrama kısada kalınırmı orası zor işet, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;66038]şimdiden söylüyorum yarın olurum olmam bayrama %1 milyon uzun gireceğimmmm[/QUOTE]
bende.
[B[B]] en iyi [/B]bürokratlar birbirini anlar[/B]..imf seçim arefesinde hükümeti açıkca sıkıntıya sokacak uygulamalar istemez..bulurlar halkın gözünü boyamanın çaresini...seçime kadar ucundan acıcık,seçimden sonra hepsi olur:)
[QUOTE=bull market;66040]Bu saatten sonra 30725 altı kısa, 34000 üzeri uzun olunur o kadar, eğer bu aralığın içinde kapanırsak bayrama flat girilir, yarın 30725 altına sarkarsa kısada kalmak iyidir, fakat o zamanda bayrama kısada kalınırmı orası zor işet, saygılar.[/QUOTE]
no trade diyorsun yani, long maliyet aşağıdan değilse bencede öyle.
aşağıdaysa devam longa.