[quote=Astatin;143886]1) 58000 2)57375 3):::::::::[/quote]
3)58.500 4)57.400 5) 58.200
sistemler mafiş :::
Printable View
[quote=Astatin;143886]1) 58000 2)57375 3):::::::::[/quote]
3)58.500 4)57.400 5) 58.200
sistemler mafiş :::
[quote=Astatin;143887]ayıbediyon pambık...hafif ne ya..bas-aşağa, başaşağa :)[/quote]
küskübar diyon yani...nerde lem bizde o şans.SHORT kaldık ama yukarı açıcak asti.şansımız yok yani :D
[quote=SEYYAH;143885]tepeden düşüş parça pinçik...sanki düzeltme gibi görünüyor...5 dk grafa bakınca...
pala olsam ve yukarı niyetim olsa yarın düşüşle açardım veya yatay...cumadan LONG olanlar silkelenir ve üstüne SHORT lardı.
FDOW açık bu arada...hafif düşerek başladı.9.416 idi 409 şu an...[/quote]
bunu çok düşündüm seyyah...
cuma kapanışa on dakika kala bendeki sistemlerin tümü sattaydı...
asti de sattaydı...
bu düşüncen...sistemi sat vermiş ve tereddüttekiler henuz bulaşmamışsa...bu *****...bu dedigini yapar...buna karsı stopumu derinleştirdim....57 200 yaptım....500 puan...
[quote=SEYYAH;143889]küskübar diyon yani...nerde lem bizde o şans.SHORT kaldık ama yukarı açıcak asti.şansımız yok yani :D[/quote]
olacak demiyorum, temenni ;) son iki zırlayışında düşmeye devam etmişti VOB..:D:D sabah kadar zırlada derin düşsün pambık:D:D
[quote=jani;143890]bunu çok düşündüm seyyah...
[COLOR=red]cuma kapanışa on dakika[/COLOR] kala bendeki [COLOR=red]sistemlerin[/COLOR] tümü sattaydı...
[COLOR=red]asti de sattaydı[/COLOR]...
bu düşüncen...sistemi sat vermiş ve tereddüttekiler henuz bulaşmamışsa...bu *****...bu dedigini yapar...buna karsı stopumu derinleştirdim....57 200 yaptım....500 puan...[/quote]
benimki perşembe son 15 dakikadan bu yana sattaydı :D:D
birden fazla sistemi aynı anda izlemek traderı bozar:rolleyes::rolleyes:
lojik problemleri uçuşmaya başlar traderın kafasında..a doğru ise b sürekli yanlış söylüyordur ancak c nin doğru söyleyip söylemediği a ya bağlıdır falan falan:))):)))
bu arada jani..muhtemelen yarın öğlene kadar foruma giremeyeceğim..sistem yayını ara verecek yani...:) neyseki dealer ve broker diye birşey var
fdj bi artı..bi - olur...
usaglar...
stoploss larınızı aktif yapın...önceden yazmayın....yazdınızmı görüyorlar...makası açıp gelip sizi stop yapıp dönüp gene asagı gidiyorlar veya yukarı....
asti...
niye alındın anlamadım...yani sistemin henuz al demedi...onu kastediyorum....
eger al derse...
tutumum degişir...
[quote=jani;143897]eger al derse...
tutumum degişir...[/quote]
o zaman hedef 60 000 demem...asagıya revize ederim....59 000 e...
[quote=Astatin;143879]tokobayı kızdırmayalım..beyazları kırpıp yapıştırıyorum...Üstteki indikatör bir çeşit mom..alttaki ise bir çeşit cci.. :) cci dip yapmış ama mom PU yapma arzusunda..el sonuç PU olması için fiyatın biraz daha aşağıyı görmesi lazım...ama sonuçta fiyatları grafiklere göre değil, grafikleri fiyatlara görebelirliyorlar :) iki tanem
[IMG]http://i30.tinypic.com/2a3g38.jpg[/IMG][/quote]
32 çubugun var 15 dakikalıkta...35 te al verecek yarın....kitabını yazdım bunun ben....ha ha ha